Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Γιατι η hiend σειρα της sasmsung δεν εχει ερθει ακομη αρα δεν μπορουμε να παρουμε την κορυφαια ΣΟΝΥ και την συγκρινουμε με την σαμσουνγκ που κυκλοφορει.
Η 656 συγκρινεται μα την W.
Αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα αυτο καταλαβα απο τα σχετικα νηματα.

Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

ανετα -bye-

εαν και ειναι λαθος να χρησιμοποιουμε την τιμη σαν οπλο για την ποιοτητα της εικονας της τηλεορασης.

Στο "μπακατελα" προντακτ εχουν αμφοτερες καλο ιστορικο , στο state of the art ομως μονο μια εκ των δυο και ετσι θαναι wanted or not.

χεχε fanboys
State of the art είναι η kuro.

Nα το κανουμε τοτε.........state of the LCD art ? :flipout::flipout:

Oτι και να λεμε ,κατοχοι ακριβοπληρωμενων F86( 40" στα 1800+) θα κλαινε με White δακρυ σε κανα 3μηνο και ολοι .............μαζι τον Οκτωμβριο μερια .

Γιατι η hiend σειρα της sasmsung δεν εχει ερθει ακομη αρα δεν μπορουμε να παρουμε την κορυφαια ΣΟΝΥ και την συγκρινουμε με την σαμσουνγκ που κυκλοφορει.

Οι πιο ακριβές σειρές της Samsung που αναμένονται (Α75x,Α85x), μάλλον δεν έχουν να προσθέσουν κάτι σε θέμα εικόνας παρά σε συνδεσιμότητα και design.

Κατά την γνώμη μου η σύγκριση της W με την A656 είναι λάθος. Στα δεδομένα της W είναι η 558 που πήρε ο mezza. Η Α656 έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Χ3500 (100Ηz), αλλά τιμολογιακά είναι λίγο πιο ακριβή από την W4000. Ότι ίσχυε και για την περσινή F86 δηλαδή της οποίας είναι αντικαταστάτης.

Last edited:
Aν μένετε Αθήνα σας προσκαλώ μία μέρα να δούμε τη Χ3500 πως παίζει με πηγή Ps3 αλλά και με Htpc. Έρχεται και το euro ,οπότε 46 ίντσες δεν είναι άσχημες! Τώρα κάποιος θα πεταχτεί και θα μιλήσει για 100+:bigcry:

Κατά την γνώμη μου η σύγκριση της W με την A656 είναι λάθος. Στα δεδομένα της W είναι η 558 που πήρε ο mezza

θελουμε τυφλο τεστ εδω και τωρα
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........

πολλα ζηταω ετσι?

Aν μένετε Αθήνα σας προσκαλώ μία μέρα να δούμε τη Χ3500 πως παίζει με πηγή Ps3 αλλά και με Htpc. Έρχεται και το euro ,οπότε 46 ίντσες δεν είναι άσχημες! Τώρα κάποιος θα πεταχτεί και θα μιλήσει για 100+:bigcry:

Την πρότεινα σε φίλο και την έχω δει αρκετές φορές εν δράση. Η πρόσκληση δεκτή πάντως και οι πίτσες ισχύουν :D Οι γνωστοί-άγνωστοι που μένουν εκτός Αθηνών χωράνε ? -bye-

Εξαρτάται από των αριθμό πίτσας που θα φέρετε,αν και αδύνατος καθαρίζω μία από μόνος μου :a0210:

αν τα αποτελεσματα του τεστ εξαρτηθουν απο τον αριθμο των κοματιων της πιτσας και της παγωμενης μπυρας.....ε τοτε να ερθω.:flipout:

Μαλλον!
O Gataros ειναι γατα :flipout:
....αλλα μην νοιαζεστε...αν ερθω εγω εκει θα φερω και καθαρο τσιπουρο και οι 46'' θα φαινονται 146'':food-smiley-005:
αν ερθετε εσεις εδω θα εχω τον DILA οποτε παλι η δουλεια μας θα γινει! :p

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

αν τα αποτελεσματα του τεστ εξαρτηθουν απο τον αριθμο των κοματιων της πιτσας και της παγωμενης μπυρας.....ε τοτε να ερθω.:flipout:

Mα λέμε να γίνει σοβαρή δουλειά,δεν θα παίζουμε!:grinning-smiley-043

Όσο για τις ίντσες μην με πονάς Γιώργο, αν δεν ήταν η κοπέλα στη μέση που θέλει διακοπές,ηλιοθεραπείες κλπ θα έκανα ανοίγματα.Προς το παρόν θα κάτσω στα αυγά μου!:HTEHEH56:

Edit:Τσίπουρο καλοκαιριάτικα? Σαν κουνουπίδι θα γίνουμε...!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC

Edit:Τσίπουρο καλοκαιριάτικα? Σαν κουνουπίδι θα γίνουμε...!

και ομως εαν εισαι ιδρωμενος ενα τσιπουρακι εξαφανιζει τον ιδρωτα
ενα ομως,οχι ενα-ενα!!

αν ερθω εγω εκει θα φερω και καθαρο τσιπουρο και οι 46'' θα φαινονται 146'':food-smiley-005:

αν ερθετε εσεις εδω θα εχω τον DILA οποτε παλι η δουλεια μας θα γινει! :p

Μάλλον θα ανέβω Καστοριά τον άλλο μήνα ... ένα τσιγάρο δρόμος είσαι από κει οπότε μπορεί να περάσω για καφεδάκι :D

Αν κατέβεις Αθήνα να πάμε μαζί στον Gataro για να μοιραστούμε τα έξοδα της πίτσας :flipout:

και εγω Γιωργο το μυαλο μου στην Καστορια θα το εχω σημερα!

παντως στο σπιτι μου εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι (και λιγα λεω)

μακαρι βεβαια να ανεβω εγω Αθηνα να σας δω ολους απο κοντα αλλα αν δεν κλεισουν τα δικαστηρια δεν μπορω να φυγω και αν ανεβω για ενα Σ/Κ μετα δεν θα θελω να ερθω πισω!

Κι εγω απο το "μεσοστρατι" της Λαμιας μπορω να σας κανω μπιφτεκια ........Like no other :flipout::flipout: και με πολυ Crombacher

Attachments

• 100_0231.jpg
    100_0231.jpg
    77.7 KB · Views: 23
  • smooth.jpg
    smooth.jpg
    88.5 KB · Views: 15
αν και ειστε ολοι εκτος θεματος,
στο φαι ειναι το μυαλο σας και πουθενα αλλου,
εκει συμφωνειτε ολοι,κατα τα αλλα θα κανετε και τεστ...ανευ αποτελεσματος βεβαια.

υ.γτι ωρα ειναι ρε παιδια.....για να τσιμπησω κατι το λεω

Γεια σου ρε smooth με τα ωραία σου -bye-

και εγω Γιωργο το μυαλο μου στην Καστορια θα το εχω σημερα!

Το μισό στην Καστοριά και το άλλο μισό στον Ηλυσιακό ... για να δούμε ...