Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Δεν πεταγεστε ολοι στον Ηλυσιακο(Ζωγραφου δεν ειναι?) να κανετε εξεδρα υπερ του ΠΑΣ
με ενα πανο "ΤΟ AVCLUB MAZI ΣΟΥ"!:party:

Να σας δω σε γιαννιωτικο καναλι με δημοσιογραφο τον Γυφτοπουλο να σας εκθειαζει και μετα ας πεθανω ησυχος!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC

Οποτε Smooth θα σου αναθεσω μια αποστολη.

Θελω να μου κανεις real life συγκριση τηλεοπτικου σηματος σε D3000 vs. W4000.-bye-

Eιπα να μην παρω ξανα Sony φετος και να παρω καμια Samsung ετσι για αλλαγη και δεν με αφήνετε να αγιασω...ατιμη Sony μου τα χεις φαει τα λεφτα μου ολα...:flipout:

κοίτα, αν σ'αρέσει το γυαλιστερό blueblack(απ'τη levi's το έκλεψα) και δεν έχεις να δίνεις άλλα χρήματα για καθρέφτες, η λύση είναι μία...χε χε:flipout:

Καλα ρε παιδια 7 σελίδες απο το πρωι??δεν τρεπεστε λιγο να λειπω και εγω...οχι δηλαδη οτι το χουμε μαμησει το τόπικ..μια που ναι ετσι που ναι...λοιπον.Ειπε κανενας οτι η Α656 δεν είναι εξαιρετικη τηλεοραση?ειπε κανενας οτι δεν είναι τοπ?ωραία.Καννονικά η W4000 δεν θα πρεπε να συγκρινεται με την Α656,όμως είναι και αυτη τοσο εξαιρετική ωστε να μπορεί να την φτάσει.Πιο είναι το ρεζουμε δηλαδή?Παίρνεις δυο εξαιρετικές τηλεοράσεις που η Α656 το μονο που προσφέρει είναι 100Hz που της δινουν ένα πλεονέκτημα.(οχι οτι η W4000 είναι κακή σε κινηση απεναντίας πολυ καλη και αυτη αν και χωρις 100Hz).Το ερωτημα είναι αν για 100Hz αξιζει τελικά τα παραπάνω λεφτα.Γιατι δεν είναι 20-50Ε είναι 300-350Ε.Και μην πει κανεις ότι είναι μικρή διαφορά....+τα 4 χρονια.Εδω έτσι οπως είναι τα πράγματα η W4000 αποτελει καλυτερη αγορά.Αν βαλουμε στην ακρη τιμή είναι και οι δύο εξαιρετικές με μονο πλεονέκτημα την κινηση στην Α656 λόγω 100Hz,αλλα απο την άλλη και το θέμα της αξιοπιστίας μαζι

Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Χρήστο με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε:

Ειπε κανενας οτι Χ3500 δεν είναι εξαιρετικη τηλεοραση?ειπε κανενας οτι δεν είναι τοπ?ωραία.Καννονικά η W4000 δεν θα πρεπε να συγκρινεται με την Χ3500,όμως είναι και αυτη τοσο εξαιρετική ωστε να μπορεί να την φτάσει.Πιο είναι το ρεζουμε δηλαδή?Παίρνεις δυο εξαιρετικές τηλεοράσεις που η Χ3500 το μονο που προσφέρει είναι 100Hz που της δινουν ένα πλεονέκτημα.(οχι οτι η W4000 είναι κακή σε κινηση απεναντίας πολυ καλη και αυτη αν και χωρις 100Hz).Το ερωτημα είναι αν για 100Hz αξιζει τελικά τα παραπάνω λεφτα.Γιατι δεν είναι 20-50Ε είναι 500-600Ε.Και μην πει κανεις ότι είναι μικρή διαφορά....

Τα bold είναι αλλαγμένα από μένα.

Στο βαλιομετρομετρο η W εχει προβαδισμα οσον αφορα την Ελλαδα και το συνολικο πακετο ,τιμη, αποδοση ,εγγυηση και glits free κατα την προσφατη ιστορια .
Αμα παιζανε στα ιδια ταμπλο απο αποψη τιμης το ρικονσιντεριαζαμε παλι.

Απο κει και περα οπως αρεσει στον καθενα , αλλωστε τα 100ΗΖ δεν ειναι πανακεια oυτε θεραπευουν απο πασα νοσο και το "αλλο" .........
Καλοριζικες να ειναι ολες τους αυτο φτανει.

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Σατανα..........

Καννονικά η W4000 δεν θα πρεπε να συγκρινεται με την Α656,όμως είναι και αυτη τοσο εξαιρετική ωστε να μπορεί να την φτάσει.Πιο είναι το ρεζουμε δηλαδή?

Βασικά είσαι ο μόνος που τις συγκρίνει σε όλα τα forums του κόσμου. Οσοι ασχολούνται και γνωρίζουν, το θεωρούν δεδομένο πως δεν συγκρίνεις 50/60hz LCD με 100hz.

Αυτή η σύγκριση ξεκίνησε απο το avsforum. Στην Αμερική λοιπόν δεν βγαίνει W4000 αλλά W4100, που είναι το ίδιο μοντέλο αλλά έχει και την τεχνολογία MotionFlow (100hz). Οπότε εκεί η σύγκριση είχε βάση. (W4100 vs A650)

Εδώ λοιπόν η W4000 πέφτει στην κατηγορία της A558. Τώρα αν είναι καλύτερη στην κατηγορία αυτή η όχι, θα το αποφασίσετε εσείς που τις έχετε δει και τις δύο στο media markt να παίζουν αναλογικά κανάλια στην ρύθμιση dynamic.

Last edited:

Ρε Μez μια απορια εχω αφου ειναι τοσο καλη η 656 γιατι εσυ πηρες την 558?

τι το θελες αυτο τωρα?
rosanera.jpg

Οχι ρε συ , μια νεα σαμυ ειναι με υπεροχο μαυρο και υπερτονισμενο κοκκινο:flipout::flipout:
α να χαθεις βρε, ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να κανουμε.

ΥΣ
Aμα σου εδινα τα 1500 που σου ελειπαν................ τοτε θα ηξερα ΓΙΑΤΙ πηρες την pionner.:guitarist:

ΥΣ
Aμα σου εδινα τα 1500 που σου ελειπαν................ τοτε θα ηξερα ΓΙΑΤΙ πηρες την pionner.:guitarist:

ποια 1500 ?
......................βαλε κατι τσιγκουνη:flipout:

αμα ηταν για 1500 θα την ειχα παρει!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Ρε Μez μια απορια εχω αφου ειναι τοσο καλη η 656 γιατι εσυ πηρες την 558?

Είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια, πέτυχα και την σωστή τιμή.
Και για να λέμε και τα καλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

και αυτο ισχυει που εγραψες!μονο που η διαφορα τιμης είναι σχεδον 1000Ε...

Βασικά είσαι ο μόνος που τις συγκρίνει σε όλα τα forums του κόσμου. Οσοι ασχολούνται και γνωρίζουν, το θεωρούν δεδομένο πως δεν συγκρίνεις 50/60hz LCD με 100hz.

Αυτή η σύγκριση ξεκίνησε απο το avsforum. Στην Αμερική λοιπόν δεν βγαίνει W4000 αλλά W4100, που είναι το ίδιο μοντέλο αλλά έχει και την τεχνολογία MotionFlow (100hz). Οπότε εκεί η σύγκριση είχε βάση. (W4100 vs A650)

Εδώ λοιπόν η W4000 πέφτει στην κατηγορία της A558. Τώρα αν είναι καλύτερη στην κατηγορία αυτή η όχι, θα το αποφασίσετε εσείς που τις έχετε δει και τις δύο στο media markt να παίζουν αναλογικά κανάλια στην ρύθμιση dynamic.

μα ο μονος είμαι?και περιοδικα και site το λενε.Αν ακομα και αυτα δεν πιστευεις να υποθεσω ουτε το HD TV TEST?Θα δουμε μεσα στη βδομαδα το ρεβιου της Α656 εκει να εχουμε μια ακομα πιο σιγουρη γνωμη

μα ο μονος είμαι?και περιοδικα και site το λενε.Αν ακομα και αυτα δεν πιστευεις να υποθεσω ουτε το HD TV TEST?Θα δουμε μεσα στη βδομαδα το ρεβιου της Α656 εκει να εχουμε μια ακομα πιο σιγουρη γνωμη

Τα site λένε οτι η A656 είναι η καλύτερη LCD, οταν λές περιοδικα εννοεις Hitech?

οχι φυσικα το hitech,τα site του εξωτερικου όπως και περιοδικα του εξωτερικού χώρου.Εν πασει περιπτώσει αν ακόμα δεν τα εμπιστεύεσαι πάρε το πρώτο μισό του review της Α656 από τον vincent.
1)πολύ καλο greyscale αλλα το χρωματικό τριγωνο είναι χειρότερο απο την W4000 αμα δεις το διάγραμμα.
Τα υπόλοιπα του review που ναι και η ουσία βέβαια θα ρθουν σε 48-72 ώρες...
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/