Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Συμφωνα με τα φορα η Χ εχει banding,smearing,dancing,eating κτλ
αρα εχει και η δικη μου? οχι,δεν εχει. Γιατι να πιστεψω τα φορα?

να μην επαναλαβω για κουβεντες-συγκρισεις του καναπε,ανεξοδες και χαλαρες.

δεν μου θιγετε τιποτα.απλα ειμαι η αλλη αποψη.

οσο γιαυτο που λεω ισχυει..γιατι δεν συγκρινουν ολοι την τηλεοραση τους με την κουρο? γιατι οχι με την ταδε samsung,toshiba,px κτλ...?

Βασίλη, στο θέμα μας - που είπαμε δεν περιλαμβάνει την Χ- για το ποια από τις 2:
βλέπω ότι σε διπλανό νήμα(ΖF vs X3500 vs Phillips) στο σχόλιο του Ψυχάκια ότι η Ζ είναι πραγματική ευκαιρία στα 2.000 υπερθεματίζεις...άρα ίσως την προτιμάς από την Α656;
ή απλώς τα περί flιckering τα θεωρείς υπερβολικό ψείρισμα και δεν το αξιολογείς σημαντικό;

Ψυχακια υπαρχει τετοια τηλεοραση?
το πλαισιο ειναι οντως μαυρο γυαλιστερο η πλαστικο τρυπητο οπως των Χ2000?
η σόνυ το λέει piano black αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο πλαστικό με την Χ3500 σε μαύρο ημίγυαλιστερό, το ίδιο με της W3000. Kαμμία σχέση με το glossy της samy ή της toshiba. Έπαιξα μαζί της σήμερα κανά 10´ να τεστάρω το αναλογικό.

sony 40x3000 vs samsung 40656 vs toshiba 40xf355d [δυστυχώς δεν είχαν την zf]. Η Α656 έχε ΣΑΦΩΣ την καλύτερη απόδωση σε SD. Η sony είναι κοντά αλλά η διαφορά υπάρχει ενώ η toshiba μάλλον απογοητεύει σε επίπεδο δέκτη-επεξεργασίας. Δεν είχα όμως την ευκαιρία να δοκιμάσω την zf οπότε θα επανέλθω, θέλω σε 5-6 μέρες να έχω αποφασίσει.

Go for ZF :antlers:
Δοκιμασμενη και καταπληκτικη TV, ειδικα για τα χρηματα που ζηταει τη παρουσα στιγμη. Εντυπωσεις στο αντιστοιχο νημα απο 30 νοματαιους.
Σιγουρα η Σαμυ, οπως γραφτηκε σε γνωστο περιοδικο, κραταει παντα ασους στο μανικι... "oταν προσπα8ουσε ο ανταγωνισμος να ξεπερασει τα 25.000 contrast της F (μεγαλη και πολυσυζητημενη κουβεντα βεβαια αυτα τα νουμερα, αλλα ο κοσμακις αυτα εχει μα8ει να κοιταει) και σκαει μια ZF με 30, ερχεται ο 8ειος Σαμ 3-4 μηνες μετα με 50".
Το 8εμα ειναι οτι εχει παλι τα κλασσικα προβληματακια και στις καινουριες σειρες, με το κυριοτερο για μενα το bleedαρισμα και flickering. Πραγματα τα οποια φαινονται και ενοχλουν. Αντι8ετως στην ZF, απο την οποια ειμαι ακρως ικανοποιημενος και κατεληξα εκει για να μη παιξω λοττο στο τι κομματι Σαμυ 8α μου πεσει, δεν εχει παρατηρη8ει τπτ απο αυτα, σε μεγαλο βαθμο τουλαχιστον ωστε να ειναι φανερο και ενοχλητικο.
Κλεινω με την αττακα του Γιωργου
.... do you feel lucky ... punk ?
και ελπιζω οποια και να'ναι η επιλογη σου να την καταχαρεις:ernaehrung004:

Last edited:
Κάτι άλλο, εμφανησιακά κάνει πιο κλικ η toshiba και ο ήχος onkyo είναι μεν ενδιαφέρον αλλά υπάρχει ήδη :ernaehrung004: Στα συν ότι το led της tv είναι ακριβώς ίδιου χρώματος με των onkyo av και κάνει καλό ταίριασμα.

Η Α656 παρ όλο που την κοιτάω, την ξανακοιτάω, σχεδιαστικά δεν έχει άλλο προσόν απ το πολύ ωραίο και διακριτικό χρώμα. Αυτή που είδα τώρα δεν είχε την ελαφρά μωβ απόχρωση στο μαύρο που είχα δει στο πλαίσιο.

Επίσης η xf ήταν λίγο αργή ως πάνελ αλλά πρέπει πρώτα να συγκρίνω zf vs a656 αυτή τη φορά.

Απ ότι κατάλαβα πάντως 2ο τηλεοπτικό δέκτη για σωστό PiP και PaP δεν έχει καμμία τιβι γενικώς.

Last edited:
1. ΒΕΝΖΙΝΑ
2. TROMB1
3. RIVERS
4. G10RGOS
5. ΔΙΟΝΥΣΗΣ
6. VASDAR
7. PATS

...place your bets...

A καλό που ματσάρει το φωτάκι με ενισχυτή 605 που έλεγα να πάρω...

yes και οι onkyo υποστηρίζουν regza link για να ανοιγοκλείνουν μαζί με την τιβι συν κάποια ευκολία ακόμα.

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

1. ΒΕΝΖΙΝΑ
2. TROMB1
3. RIVERS
4. G10RGOS
5. ΔΙΟΝΥΣΗΣ
6. VASDAR
7. PATS

...place your bets...

A καλό που ματσάρει το φωτάκι με ενισχυτή 605 που έλεγα να πάρω...

Απ´ότι κατάλαβα πας κατ´ευθείαν για ZF και δεν δίνεις και πολύ σημασία σε αντίθετες γνώμες.
Ο gmak είπε ξεκάθαρα οτι η 656 είναι καλύτερη σε sd από όλες ακόμα και από την X. Tις είδε λέει διπλα δίπλα αλλά δεν βλέπω να τον μετράς!
Οι γνώμες αυτών που αγόρασαν πρόσφατα και λένε οτι έκαναν και την καλύτερη επιλογή δεν είναι πάντα αξιόπιστες. (κατά τη γνώμη μου)

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Για εμενα τα δεδομενα ειναι οτι τοσο η ZF οσο και η 656 ειναι παρα πολυ καλες τηλεορασεις.

Για την επιλογη λοιπον μπαινουν αλλοι παραγοντες οπως τιμη , εγγυήσεις , service κτλ.

Στην εγγυηση για παραδειγμα βλεπω οτι δινει η Toshiba 1 χρονο το οποιο θεωρω απαραδεκτο , ασε που σαν αντιπροσωπια εχουν την μαρκα σχεδον εγκαταλελειμμένη.

Απο την αλλη για την 656 εχουν αναφερθει καποια προβληματακια αλλα δεν νομιζω καποιος σοβαρος ανθρωπος να καθεται να βλεπει το "Nεμο" 20 φορες απο τα 30 εκ. για να δει αν δειχνει καλα την σκηνη στα 14 λεπτα και 28.5 δευτερα οπως κανουν μερικοι στο Avforums!:Banane0:

Mε λιγα λογια μπαινουν παντα και παραγοντες που δεν εχουν να κανουν μονο με την εικονα μιας τηλεορασης αλλα και με διαφορα αλλα πραγματα.

Παντως οποια απο τις δυο και να διαλεξει καποιος σιγουρα εχει κανει καλη επιλογη.

Εγω προσωπικα σημερα θα αγοραζα την 656 απο τις δυο αλλα μπορει αυριο να το μετανιωνα και να επαιρνα την ZF.:ADFADF1:

Μεταξυ των δυο θεωρω την ZF ως πιο σοφη επιλογη.Μιας και η Α656 το προβλημα δεν ειναι σε μια συγκεκριμενη σκηνη.Υπαρχουν πολλα και σοβαρα προβληματα.Δεν είναι μονο το filkering,είναι και το out of focus και το scrolling lines προβλημα.

Kαλα οποιο νημα και να διαβασεις στο avforums εχουν ανακαλυψει χιλιαδες προβληματα απο τα οποια μερικα αγγιζουν τα ορια του παραλογου.

Εδω ενας κανει παραπονα γιατι το μαυρο λεει στην PΧ80 δεν ειναι καλο!!!

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=760334

Και για την Χ3500 εχουν αναφερθει παρα πολλα ενω η W3000 ειχε βγει εντελως αχρηστη.

Το ερωτημα ειναι αν ενας μεσος αγοραστης με νορμαλ χρηση θα εχει πραγματικο προβλημα.

Last edited:
το παμε για την W3000 ρε Γιαννη το προβλημα διορθωθηκε σε παρακαλω μην το ξανα αναφερεις υπαρχει ολοκληρωμενη λυση για το προβλημα με το green+purple shadows

Παντως σε sd τηλεοπτικο εχω δει toshoba zf , samsung a656 ,philips 9703 μονο w4000 δεν εχω δει σε 40-42 ιντσες και για μενα η σειρα ειναι 1.philips 2.samsung 3.toshiba

Παντως σε sd τηλεοπτικο εχω δει toshoba zf , samsung a656 ,philips 9703 μονο w4000 δεν εχω δει σε 40-42 ιντσες και για μενα η σειρα ειναι 1.philips 2.samsung 3.toshiba

Το μονο προβλημα ειναι οτι με τα λεφτα που κοστιζει η 42PFL9703 παιρνεις μια 46Α656 η μια 46ΖF355 και σου μενουν και ρεστα.

Θωμά όλες τις γνώμες τις μετράω, του Gmak ιδιαίτερα που άνοιξε το νήμα , απλά τον θεωρώ συνάδελφο/συναγωνιστή στην απόφαση ποια θα πάρουμε και σε κάτι τέτοια θέματα πρέπει να τα βλέπεις και από την αντίθετη μεριά, να κάνεις και το δικηγόρο του διαβ@$%^&...
Πιο πολύ ομολογώ μετράω την γνώμη της συζύγου, την πήγα σήμερα Πλαίσιο για να δει το λεπτό design της Regza, της έδειξα την W4000 από το site που αρχισε να την διαθέτει, και δεν ήρθε (βαρέθηκε) στο άλλο Πλαίσιο που πήγα κι είδα την LG 42PG6000 - η οποία ομολογουμένως ήταν φανταστική, σε blu-ray δεν φαινόταν Pixel από 30 πόντους...τέλως πάντων γενικώς μπερδεύτηκα πάλι, ως το άλλο Σάββατο θα αλλάξω 100 γνώμες...

Οι λύσεις μου μέχρι στιγμής για να χαλάσω δυο χιλιάρικα -σειρά τυχαία:
1.W4000
2.46PZ80
3.ZF355
4.A656
5. 42 KURO (WAF's choice)
6. 42PX80 με 1.000 και τα άλλα 1.000 σε ένα ως ενάμιση χρόνο για μια από τις παραπάνω ή τις διαδόχους τους...
7. 50PG6000 με 1.500 και 500 οικονομία...
8. δανείζομαι την 29'' CRT γονιών ως τέλη Αυγούστου που είναι στο εξοχικό και παίρνω τότε (PG7000,plasma Samsung ή ότι άλλο προκύψει...)
9. phillips αν βγάλει μοντέλο 47'' 9603 ή όπως το λένε σε λογική τιμή

Last edited: