Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Θωμά όλες τις γνώμες τις μετράω, του Gmak ιδιαίτερα που άνοιξε το νήμα , απλά τον θεωρώ συνάδελφο/συναγωνιστή στην απόφαση ποια θα πάρουμε και σε κάτι τέτοια θέματα πρέπει να τα βλέπεις και από την αντίθετη μεριά, να κάνεις και το δικηγόρο του διαβ@$%^&...
Πιο πολύ ομολογώ μετράω την γνώμη της συζύγου, την πήγα σήμερα Πλαίσιο για να δει το λεπτό design της Regza, της έδειξα την W4000 από το site που αρχισε να την διαθέτει, και δεν ήρθε (βαρέθηκε) στο άλλο Πλαίσιο που πήγα κι είδα την LG 42PG6000 - η οποία ομολογουμένως ήταν φανταστική, σε blu-ray δεν φαινόταν Pixel από 30 πόντους...τέλως πάντων γενικώς μπερδεύτηκα πάλι, ως το άλλο Σάββατο θα αλλάξω 100 γνώμες...

Να δεις εγώ πόσες γνώμες έχω αλλάξει!
Θα περιμένω να βγουν όμως όλες αυτές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα και τότε θα αποφασίσω.
Αντε. Καλό ψάξιμο και στους δυο μας!
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Να δεις εγώ πόσες γνώμες έχω αλλάξει!
Θα περιμένω να βγουν όμως όλες αυτές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα και τότε θα αποφασίσω.
Αντε. Καλό ψάξιμο και στους δυο μας!
-bye-

Μεγάλη μου ελπίδα είναι η ΣΟΝΥ, άρε να είναι η καλύτερη και να την βάλουμε στο σαλόνι μας...

(καλά ε όταν τελειώσουμε από δω και αγοραστεί η ΤV σας έχω κι άλλα διλλήματα, για το home cinema, to satellite , ηχεία ενισχυτές κτλ...)

Last edited:
Φιλε jpar θεωρω οτι βασανιζεσαι τσαμπα.

Αφου δεν σου αρεσει η γυαλιστερη επιστρωση της Samsung οπως ειχες πει τοτε παιρνεις την ZF που εχει πολυ υψηλο δεικτη WAF και καθαρισες. Εκτος βεβαια και αν κανει η W4000 την εκπληξη....

Θεωρω οτι καλυτερα να μην μπλεκεις με ημιμετρα τυπου 42" γιατι μετα θα το μετανιωσεις και θα ειναι πολυ αργα. -bye-

Eφοσον βεβαια θελεις πλασμα υπαρχει παντα η 50PG6000.

Ασε Θωμα,ξεκινησα για 46αρα εκει που ειπα να παρω lcd μαλλον χ3500 -αν και οπως εχω πει την θεωρω κουμουτσα στην εμφανιση,βλεπω 46α656 πιο οικονομικη και γενικα πολυ καλη.Μετα αποφασιζω να παω σε 50 πλασμα 50pz80,αλλα ελα που θα συνδεσω pc και οι κριτηκες του sd δεν ειναι καλες.Τωρα ειμαι στις 52αρες και λεω α656 - κλαψ 3000 ευρο - η 52w4000, αντε ψυχακια την ψυχη μου εχετε βγαλει .......:BDGBGDB55:

Γιάννη όπως έχω πει η 50αρα πεφτει μεγάλη γαι το σαλόνι μου-λέει η σύζυγος και είναι κάθετη γιατί τα μικρά παιδιά πάνε και κάθονται πολύ κοντά...
οπότε ήθελα την 46αρα την πάνυ ΡΖ80, που όπως είπαμε πήρε άσχημες κριτικές στο SD , που με ενδιαφέρει πολύ γιατί τα επόμενα χρόνια πιο πολύ SD θα συνεχίσουμε να βλέπουμε...
έτσι τώρα είμαι σε 42 ως 46'' (μακάρι να έβγαινε αύριο η επόμενη κούρο στις 44'' με μαύρο κι άραχνο 80% καλύτερο στην τιμή της 42ΡΧ80και το είχαμε λυμένο το πρόβλημα χα χα)

Για τη ρημάδα τη ΖF διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις κάτι κατάλαβα για πιο αργό πάνελ από σονυ-σαμυ...και διστάζω

Jopar,εγω μολις σημερα τελειωσα με ηχεια , ενισχυτη και hd δορυφορικο ολικη αναβαθμιση και μενει η tv - οχι για πολυ - μεχρι να δω highly recomended για w4000 στο hdtvtest,με καλη κινηση και με 2200 καθαρισα και απο tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Μεγάλη μου ελπίδα είναι η ΣΟΝΥ, άρε να είναι η καλύτερη και να την βάλουμε στο σαλόνι μας...

(καλά ε όταν τελειώσουμε από δω και αγοραστεί η ΤV σας έχω κι άλλα διλλήματα, για το home cinema, to satellite , ηχεία ενισχυτές κτλ...)

Πες εσύ, κι εμείς εδώ είμαστε να τα λύσουμε όλα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Πες εσύ, κι εμείς εδώ είμαστε να τα λύσουμε όλα!

thanx

όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει στα αντίστοιχα νήματά μου εδώ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΑΛΟΝΙ:ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ 5000 ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΓΙΑ HOMECINEMA/SAT/HDTV/HTPC

κι εδώ
Πρόταση για δορυφορική εγκατάσταση

Κyrliot έχεις ΡΜ...
Rivers αυτός ο μήνας καλά θα κάνει ...να έρθει την άλλη βδομάδα...Παρασκευή πλερωνό και Σάββατο τα σκά

Σόρρυ αν δεν επιτρέπεται να "διαφημίζω" άλλα νήματα στο φόρουμ, δεν ήμουν σίγουρος αν πρέπει, αν έκανα κάτι λάθος ας διαγραφεί το ποστ ευχαριστώ...

Last edited:
Κάτι μου λέει οτι η W4000 θα είναι πολύ καλή και θα μας βάλει σε πειρασμό σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή που έχει.(μακάρι δηλ να γλιτώσουμε κανένα χιλιάρικο)
Μέχρι τώρα είχα δώσει πολλές ψήφους κι εγώ στην ZF αλλά μια μέρα που είχα πάει στο media markt και είδα μια 40άρα XF, δεν με εντυπωσίασε η εικόνα της (θα μου πεις η ZF σαφώς και θα είναι καλύτερη) αλλά ούτε το ντιζάιν με τρέλανε μου φάνηκε πολύ μικρούλα. Δεν ξέρω τι να πω.
Τη σαμυ που τη γλυκοκοιτάζω δεν ξέρουμε πολλά ακόμα γι αυτή αλλά από εμφάνιση μου φαίνεται οτι είναι άψογη. Το γυαλιστερό πάνελ όμως δεν μου αρέσει.
Είμαι πολύ μπερδεμένος.
Εναποθέτω τις ελπίδες μου στη φίλιπς 52 7403 που μπορεί να στερείται το αμπιλάιτ(δεν με ενδιαφέρει κιόλας) αλλά ίσως στην εικόνα να είναι πολύ καλή ειδικά στο sd.
Λίγο καιρό ακόμα υπομονή και θα δείξει.

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 ή Toshiba 46ZF355?

Επειδη και εγω δινω μεγαλη σημασια στο SD (και ειδικα αφου εχω την 40D3000 που ειναι αστερι στον τομεα αυτο) χαιρομαι που οι νεες LCD εχουν κανει τεραστια βηματα στον τομεα αυτο.

Ειδικα η 656 εχει παρει πολυ καλες κριτικες στον τομεα αυτο.