Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Αυτο το site επρεπε να λεγετε .............Χολυγουντ.
Το techradar το αδικει .

Βλέποντας τα χρωματικά διαγράμματα του Ήχου η πιο σημαντική βελτίωση της Samsung σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι πως επιτέλους έχει σωστά χρώματα (και δεν αναφέρομαι στο κόκκινο πλαίσιο).

Τελικά ρε παιδιά μετά απ' όλα αυτά τα ποστ σε ποια από τις τρεις έχετε καταλήξει και γιατί?

Ρωτώ γιατί το σκέπτομαι σοβαρά να αγοράσω την samsung le46a656 που την έχω βρει μέχρι 2200 ευρώ(Και επειδή θα πληρώσω απολύτου μετρητής πάει στα 2000 ευρω).

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Τελικά ρε παιδιά μετά απ' όλα αυτά τα ποστ σε ποια από τις τρεις έχετε καταλήξει και γιατί?

Εχουμε καταληξει οτι ο καθενας πρεπει να παει να τις δει μονος του και να αποφασισει...-bye-

Χωρις πλακα τωρα η 656 σαν εικονα ειναι η καλυτερη απο τις τρεις κατα την γνωμη μου και με βαση τα οσα εχω διαβασει εως τωρα.-bye-

δεν ξερω τι λενε απο εικονα,γιατι δεν εχω δει καμια απο αυτες αλλα με οσα εχω διαβασει και συμφωνα και με την τιμη δεν ειναι κακη η
Sony 46W4000 στα 1780 το οποιο μπορει και να κατεβει λιγο ακομα.

δεν ξερω τι λενε απο εικονα,γιατι δεν εχω δει καμια απο αυτες αλλα με οσα εχω διαβασει και συμφωνα και με την τιμη δεν ειναι κακη η
Sony 46W4000 στα 1780 το οποιο μπορει και να κατεβει λιγο ακομα.

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακη.-bye-

Ομοιως για την Samsung 46A558 που ειναι στην ιδια τιμη περιπου.

Εγω να προσθέσω (γιατί αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει) οτι η 46A558 είναι επίσης πολύ καλή επιλογή. Εχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις και το dynamic dimming στο movie mode είναι απενεργοποιημένο. Οπότε έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να παίξει 2.2 / D6500.

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακη.-bye-

Ομοιως για την Samsung 46A558 που ειναι στην ιδια τιμη περιπου.

απλα η W4000 είναι ελαφρως καλυτερη,1)λογω περισσοτερων δυνατοτητων,2)λογω καλυτερου μαυρου και κοντραστ.Αυτο δεν ακυρωνει βεβαια οτι η Α558 δεν είναι και αυτη με τη σειρα της εξαιρετικη τηλεοραση

Εσυ λες οτι ειναι καλυτερη η W4000 ο Μez λεει οτι ειναι η 558 , εμεις ποιον να πιστεψουμε?-bye-

Παντως αν πεσει λιγο ακομη η W4000 σε συνδυασμο με τα 4 χρονια εγγυση θα αποτελεσει το best value for money της κατηγοριας.

Ε το παμε και οι δυο εξαιρετικες είναι δεν θα μαλωσουμε κι ολας απλα η W4000 είναι λιγο καλυτερη

Και εγω πιστεύω πως και οι δύο είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε 50hz LCD αυτή την στιγμή.

Παντως εγω σχεδον αποφασισα να παρω μια 52w4000 περιμενω αυριο το γνωστο
review και να δω μια της σειρας απο κοντα ας ειναι και 40αρα και θα την παρω.

Όσο το ψάχνω όλο και πιό πολύ η προτίμησή μου πάει προς τη samsung 52a656.
Μέχρι τώρα αυτό που συμπεραίνω είναι οτι μάλλον έχει την καλύτερη εικόνα και ιδιαίτερα σε sd που είναι και το ζητούμενο και σε καλύτερη τιμή πχ από την philips 9603.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γυαλιστερό πάνελ.
Όσοι εχετε την F που έχει κι αυτή παρόμοιο πάνελ τί λέτε είναι τόσο ενοχλητικό;
Σε σύγκριση με μια πλάσμα πώς τα πάει από αντανακλάσεις, καλύτερα ή χειρότερα;

ξεχάστηκε τελείως η πλάσμα υποψηφία του debate μας κυρία 46ΡΖ80...
παρά τις κριτικές που δέχτηκε στο εξωτερικό, εξακολουθώ να πιστεύω
ότι ως τεχνολογία έχει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ σε σήμα SD ανάλυσης, λόγω ρευστότητας κίνησης, μηδενικού responce time και συστήματος 100hz -και πολύ καλού μαύρου.
Τώρα αν η πρόοδος των LCD ειναι τέτοια που την έχει ξεπεράσει είναι ένα σοβαρό ερώτημα ? ? ?
μια που δεν τις έχουμε δει LIVE όλες μπορείτε να διατυπώσετε πάλι μερικές γνώμες; η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ή αλλιώς έχω να αποφασίσω ως το Σάββατο , ευχαριστώ...

για ένα πράγμα είμαι σίγουρος....το αναλογικό των PLASMA σήμερα ΔΕΝ υπάρχει σε LCD. Βελτιώσεις γίνονται συνέχεια και στα 2 στρατόπεδα αλλά το μεγάλο ατού των PLASMA, το αναλογικό και την σωστή κίνηση δύσκολα θα το παραχωρηθεί στις LCD