Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Και ενα συντομο review της 46PZ80...

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/plasma/panasonic_th46pz85.htm

With the lower quality Standard Definition (SD) 'Freeview' source, the TH46PZ85 betrays some of the inconsistencies apparent when you translate a signal designed for a 576 line CRT to a Full HD (1920 x 1080) resolution. There was an element of posturization (obvious steps rather than a smooth transition in colour) where the two contrasting colours met. While generally maintaining its composure, some video 'noise' does creep into the picture, although not to the extent that it significantly compromises viewing pleasure. Things improve dramatically with a better quality signal. Some of the better SD pictures we have witnessed on such a large screen were on show when we hooked up the PZ85 to Sky (1080i), the screen making full use of the extra lines of detail.

NOVA δεν εχουν

φανταζομαι το τεστ να γινοταν εδω.

:flipout::flipout:

To κακο με την 46Α558 ειναι οτι δεν ξερουμε τι πανελ θα εχει ομως.

Εκτος και αν κοιταξεις απο πανω μεσα απο τις γριλιες και δεις το αυτοκολητο που εχει το πανελ πανω και λεει "S-LCD Κorea".

Aυτα τα πανελ δεν ειναι της κοινοπραξιας Sony-Samsung?

εχασα επεισοδια...τελικα ο mezzanine πηρε τηλεοραση?-bye-

Aυτα τα πανελ δεν ειναι της κοινοπραξιας Sony-Samsung?

εχασα επεισοδια...τελικα ο mezzanine πηρε τηλεοραση?-bye-

Ναι ;-)
Η αλήθεια είναι παιδιά οτι δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ για αυτό δεν έφτιαξα και θέμα/παρουσιάση (μαζί με ρυθμίσεις). Θέλω να πάρω και ενα PS3, γιατι προς το παρών έχω επάνω τον υπολογιστή (οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω 24p κτλπ κτλπ).
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, δεν έχει καθόλου clouding και smearing (αυτό φοβόμουν περισσότερο απο όλα). Μαύρο πολύ καλό, κοντά στα επίπεδα plasma προηγούμενης γενιάς.

Θα σας τα γράψω αναλυτικά μόλις ασχοληθώ.
Σχετικά με τις αντανακλάσεις που λέγαμε νωρίτερα, βλέπεις άνετα ακόμα και αν πέφτει ήλιος πάνω της (τα απογεύματα στο σπίτι μου). Οταν βάζω το mac που δίπλα της (glossy screen) δεν φαίνεται τίποτα (καθρέπτης).

Last edited:
Τι να πω...

Να την χαιρεσαι απροβληματιστα,μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο και οσο περναει ο καιρος τοσο θα περνας καλα μαζι της.

Με γεια την νεα σου τηλεοραση φιλε μου :grinning-smiley-043

Mεγεια, και εγω δεν το ηξερα οτι πηρες την 46Α558...:ernaehrung004:

Για το πανελ μπορεις να κοιταξεις και το αυτοκόλλητο απο πισω απο την τηλεοραση...

Τι να πω...

Να την χαιρεσαι απροβληματιστα,μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο και οσο περναει ο καιρος τοσο θα περνας καλα μαζι της.

Με γεια την νεα σου τηλεοραση φιλε μου :grinning-smiley-043

Ευχαριστώ φίλε μου, να είσαι καλα.
Πάντως μέχρι τώρα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα απο κατασκευής: smearing, clouding, green push κτλπ κτλπ που βλέπουμε συχνά. Αυτό με φόβιζε περισσότερο, γιατί στο εξωτερικό αν δεν του αρέσει την πάνε πίσω, στο ελλαδιστάν τις παντρευόμαστε με τα ελλατώματα τους.

Αυτό με φόβιζε περισσότερο, γιατί στο εξωτερικό αν δεν του αρέσει την πάνε πίσω, στο ελλαδιστάν τις παντρευόμαστε με τα ελλατώματα τους.

και αρα δεν μπορουμε να την συγκρινουμε με καποια αλλη!!
δυστυχως

καλες θεασεις και χωρις προβληματα mezzanine.

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

και αρα δεν μπορουμε να την συγκρινουμε με καποια αλλη!.

Γιατι να την συγκρινει? αυτοκινητο αγοραζει?
πηρε μια τηλεοραση,του αρεσει ειναι χαρουμενος και τελειωσε.να φαει 2 χρονια απο την ζωη του, να αγοραζει τηλεορασεις να τις βλεπει και να τις παει πισω?

Να τις συγκρινει ο καθενας μπορει οπου και αν τις δει(σε μαγαζι,φιλικα σπιτια κτλ) αλλα για δικο του λογαριασμο και οχι για να ξεκιναει κινημα εναντιον τεχνολογιων,εταιριων,μοντελων,παρασυροντας και αλλους.

Το θεμα ειναι να μην πολεμαει καποιος τηλεορασεις που ειδε καπου για 5 λεπτα και μαλιστα με σφοδροτητα,γιατι εκει μπαινει το θεμα της παρανοιας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Γιατι να την συγκρινει?
.

γιατι πολυ απλα δεν του αρεσει η αλλαξε γνωμη η οτιδηποτε αλλο οπως κανει το Πλαισιο στο hardware του pc.

Eτσι και αλλιως οι πιο πολλοι εδωμεσα ειμαστε τρελαμενοι και πανω απο 2-3 χρονια αποκλειεται να κρατησουμε την ιδια τηλεοραση. Οποτε για ποιο λογο τοσο ψαξιμο και κοπος?

Eγω επειδη βαρεθηκα να ψαχνω τι θα αγορασω αποφασισα να παρω οτι παρει και ο Χατζηδακης. :Banane0:

σωστα Κωστα μου...αλλα αυτο προυποθετει αλλου ειδους καταστηματα(και πολιτικη αυτων) αλλα και αλλου ειδους καταναλωτες.Αυτοι που γνωριζουν οτι εχουν δικαιωματα και τα απαιτουν μενουν πολυ μακρια πολυ εμας.......

Θα έμπαινα στην διαδικασία μόνο αν είχε πρόβλημα απο κατασκευής η τηλεόραση όπως π.χ. clouding.
Ξέχασα να σας πώ ότι είναι πολύ καλός ο τρόπος που χειρίζεται την κίνηση.

p.s. και πως οι ρυθμίσεις για την χρωματική απόδοση άπειρες.

Eγω επειδη βαρεθηκα να ψαχνω τι θα αγορασω αποφασισα να παρω οτι παρει και ο Χατζηδακης. :Banane0:

Με γεια η παλια σου D3000!;)-bye-

δεν τον βλεπω οχι μοντελο να εχει επιλεξει ακομη αλλα ουτε καν αν θα παρει προβολεα η τηλεοραση!:grinning-smiley-043

Eτσι και αλλιως οι πιο πολλοι εδωμεσα ειμαστε τρελαμενοι και πανω απο 2-3 χρονια αποκλειεται να κρατησουμε την ιδια τηλεοραση. Οποτε για ποιο λογο τοσο ψαξιμο και κοπος?

αφου ειμαστε οπαδοι του μεγεθους,γιατι δεν παιρνεις ενα προβολι μπας και ησυχασεις(?).
βεβαια εσυ κρατας το καρπουζι και το μαχαιρι,οσο για μενα,το σκεφτομαο παρα πολυ σοβαρα πλεον.

σωστά!!!

δεν θα συμφωνησω μαζι σου διοτι κανοντας μια αγορα απο τον ιστο καλο θα ηταν να εχουμε αυτην την δυνατοτητα,μη εχοντας την δυνατοτητα να το δουμε απο κοντα.

σωστα Κωστα μου...αλλα αυτο προυποθετει αλλου ειδους καταστηματα.

παντως η πολιτικη του Πλαισιου εχει αποδωσει καρπους σε αυτο τον τομεα,δινοντας μια σιγουρια στο πελατη του,αν και μερικοι το εκμεταλευονται.
ο Psixakias ξερει απο πρωτο χερι τι εννοω.

Θα έμπαινα στην διαδικασία μόνο αν είχε πρόβλημα απο κατασκευής η τηλεόραση όπως π.χ. clouding.

απαντησα σε αυτους τους φοβους σου-μας.

τεσπα τελος καλο-ολα καλα :award:

......ναι, έχεις δίκιο, είμαι εδώ για να πουλάω!

Σε ευχαριστώ Αkren για τα καλά σου λόγια

σε λίγο θα ανεβάσω και τον κατάλογο μου online στο forum για να βάζετε και παραγγελίες σε εμένα

...φτου και απο την αρχή λοιπόν

Έχω ακούσει τόσα και πλέον απαντάω στον αυτόματο, συγνώμη που σε παρεξήγησα ....

Σλοου νταουν ε μπιτ..................δεν θα φυγει η Ψαρου απο τη θεση της:flipout::flipout: