Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Γιάννη η συγκεκριμένη φώτο δεν νομίζω πως μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική για την κίνηση των PZ80/85. Τέτοιο θόλωμα δεν έχω δει ούτε σε LCD 5ετίας.

Μαλλον φταει η καμερα.

Αλλα απο την αλλη αν βλεπατε τετοια εικονα σε LCD θα ειχατε ολοι αρχισει να λετε για το image blur κτλ.

Στις πλασμα ολα συγχωρουνται.-bye-

PZ80 δεν έχω συγκρίνει .... και δεν έχει νόημα άλλωστε!

Η είσαι LCDάκιας η είσαι Plasmaτάκιας!!!

κι αν είμαι απλώς...τηλεορασάκιας και θέλω την καλύτερη 46αρα στα δυο χιλιάρικα;

Παράλογοοοο; απαντά, δεν απαντά ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ!!! (για να θυμίσω 10 μικρούς Μήτσους...)

Ψυχάκιας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αφού έχεις ήδη δει τις τιβι με 1080ρ για δες μήπως μπορείς να συγκρίνεις και τηλεοπτικό σήμα, π.χ.αθλητικά από ΕΡΤ ή ΣΠΟΡ+

Last edited:
Είχα την εντύπωση πως έχει 8bit panel και πετσοκομένες επιλογές στο μενού (white balance κτλπ).

ολες οι W4000 10bit panel+xvcolour εχουν κανονικα εκτος της 32".

Παίδες δεν έχετε καταλάβει ακόμα τον σκοπό του thread. Ο Γιάννης θέλει να πάρει τηλεόραση... :flipout:

Επειδη πολυς κοσμος ενδιαφερεται για τις συγκεκριμενες ανοιξα το νημα αυτο.-bye-

Την 46PZ80 δεν την σκεφτομαι καν λογω μετριας εικονας σε SD και υπερβολικης θερμοτητας ενω η W4000 μαλλον απορριπτεται λογω ελλειψης 100 Hz.

Eιμαι μεταξυ Α656 και PG6000 αυτη τη στιγμη με μια μικρη πιθανοτητα και για ZF355.

Επειδη πολυς κοσμος ενδιαφερεται για τις συγκεκριμενες ανοιξα το νημα αυτο.-bye-

Την 46PZ80 δεν την σκεφτομαι καν λογω μετριας εικονας σε SD και υπερβολικης θερμοτητας ενω η W4000 μαλλον απορριπτεται λογω ελλειψης 100 Hz.

Eιμαι μεταξυ Α656 και PG6000 αυτη τη στιγμη με μια μικρη πιθανοτητα και για ZF355.
Το ξέρω βρε Γιάννη μου, επειδή σε παρακολουθώ, αλλά είπα να σε πικάρω λίγο γιατί σε βλέπω να προσπαθείς να ανασυντάξεις το club των αναποφάσιστων...

Προσπαθώ να σε φέρω στον δρόμο του Κορεάτη (μιλώ για την LG φυσικά), αλλά μου πετάς συνέχεια κάτι βρωμό-υγρό-κρυστάλους... :flipout:

Ποιός είμαι εγώ που θα μιλήσω βέβαια, μιας και που εδώ και μια βδομάδα +, έχω την 50PG6000 στο κουτί της... :speechless-smiley-0

Ερωτηση :

DVB-Τ HD tuner (MPEG4) εχει μονο η σονυ
καμία από τις Α656, ΡΖ80, ΖF,και PG6000/7000?

Καμία από αυτές. Υπάρχουν όμως αντίστοιχα μοντέλα τα οποία κυκλοφορούν σε άλλες χώρες όπως οι LG PG6500/7500.

Τι σας έπιασε όλους με το DVB-T HD ? Είχαμε καμιά εξέλιξη ?

Σε 4 χρονια (2012) θα εχουμε ολα τα καναλια υποτιθεται σε DVB απλο... και αν συμορφωθουν και παλι... (το πρωτο termin ηταν για 2009...)
Εκτος αν δουμε καμια nova, forthnet, κλπ κωδικοποιημενο παντα αντι μεσω δορυφορου (που ειναι ακριβο) να εκπεμπει σε επιγειο DVB MPEG4 δε προκειτε στην ελλαδα να το εχουμε αναγκη πριν το 2020...

ολες οι W4000 10bit panel+xvcolour εχουν κανονικα εκτος της 32".

Αμφιβάλω αν υπάρχουν πραγματικά 10bit panels, όταν λένε 10-bit συνήθως αναφέρονται στο processing.

Αμφιβάλω αν υπάρχουν πραγματικά 10bit panels, όταν λένε 10-bit συνήθως αναφέρονται στο processing.

Οι ZF , XF , A656 , W4000 , X3500 κτλ. εχουν ολες τα νεα πανελ της S-LCD που ειναι 10 bit.

Bεβαια εγω στην D3000 που εχει επισης 10 bit δεν μπορω να πω οτι εχω δει καποια ορατη διαφορα σε σχεση με παλιοτερα μοντελα.

Δεν ισχυει αυτο... (τουλαχιστο απο LCD που γνωριζω)
Τα περισσοτερα "μαμα" μοντελα (και οχι AUO) ειναι 10bit και συντομα βγαινουν στην αγορα τα πρωτα 12bit...
Το processing αυτη τη στιγμη ειναι 10bit στα πολυ φθηνα, 12bit στα περισσοτερα μετροια-καλα και φτανει ΗΔΗ τα 14-16bit στα υπαρχων philips 9xxx... -bye-

Γιαννη, θεωρεις την Α656 καλυτερη απο την ZF ? ? (εκτως ισως απο το μαυρο λογο τις γυαλιστερης επιστρωσης..)

:ADFADF1:

Γιαννη, θεωρεις την Α656 καλυτερη απο την ZF ? ? (εκτως ισως απο το μαυρο λογο τις γυαλιστερης επιστρωσης..)

Στο CNET πηρε καλυτερη βαθμολογια η ΖF. Δυσκολα τα πραγματα. Περιπου ισοδυναμες τις βλεπω. Αρνητικο της 656 καποια προβληματακια που εχουν αναφερθει, αρνητικο της ZF η αντιιπροσωπια της Toshiba στην Ελλαδα που δεν την βλεπω και πολυ ισχυρη σε promotion και after sales.

Πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη.

Περισσοτερα θα μπορουμε να πουμε οταν τις δω απο κοντα , ειδικα την 656 που δεν την εχω δει καθολου.