εχεις καποια πηγη γι αυτο?Να υποθεσω ισχυει για ολα τα 10bit panel?
Oι Philips 9703 δεν έχουν δηλαδή 17 Bit Wide Colour Gamut ??????
Τα 100άρια ίσως και να είναι 10-bit. Υπάρχει κάποια απόδειξη οτι τα panels είναι true 10-bit;
Υπαρχουν δυο νουμερα...
1- Image processing που μπορει να γινεται στα 10 bit /14 bit ακομη και στα 18 bit (βλεπε νεες πλασμα Samsung).
2- Διαβαθμισεις panel που μπορει να ειναι 8 bit η 10 bit για τηλεορασεις LCD.
Oι πιο πολλοι κατασκευαστες κανουν επεξεργασια στα 10 bit για να εχει αντιστοιχια η επεξεργασια με την απεικονιση.
Tωρα ποιος ο λογος να κανεις επεξεργασια στα 17 bit αφου ετσι και αλλιως η επεικονιση γινεται στα 10 δεν το εχω καταλαβει...
Γιαννη, θεωρεις την Α656 καλυτερη απο την ZF ? ? (εκτως ισως απο το μαυρο λογο τις γυαλιστερης επιστρωσης..)
:ADFADF1:
με βλέπω να μπαίνω στην λίστα του czoun...(χρήστο με 46αρα ΡΖ80 με δέχεστε; )
πάντως από την επίσκεψη μου σήμερα στο ΜΜ γύρισα απογοητευμένος από τις Α656, είδα τις 32,40,52 '' ...και όλες παρά την εντυπωσιακή τους εικόνα...ΓΥΑΛΙΖΑΝ σε βαθμό που η WAF τις απέρριψε αμέσως, προτιμώντας τις 42αρες KURO & PX80 που της άρεσαν...και συμφωνώ...
με βλέπω να μπαίνω στην λίστα του czoun...(χρήστο με 46αρα ΡΖ80 με δέχεστε; )
Γιάννη στις ΡΧ και ΚΟΥΡΟ από το ένα μέτρο και δεν έβλεπα την αντανάκλασή μου μέσα τους , όπως στις σαμυ Α656...
μας έκανε και τους 2 εντύπωση
Ξέρω ότι δεν είναι ιδανικός ο χώρος λόγω φωτισμού φθορίου κτλ. αλλά είναι κι αυτή μια ένδειξη...
ρε την tosh και δεν την είχα σε υπόληψη...την ξαναβάζω στις επιλογές μου!
Άκρεν το θέμα ήδη με πρόλαβαν έχει ανοίξει ΠΡΙΝ 40 ΛΕΠΤΑ όσοι πιστοί προσέλθετε Panasonic PZ80 REVIEW-THREAD
Μια 46A558 που έπαιζε δίπλα της δεν έκανε καθόλου αντανακλάσεις.
To κακο με την 46Α558 ειναι οτι δεν ξερουμε τι πανελ θα εχει ομως.
Εκτος και αν κοιταξεις απο πανω μεσα απο τις γριλιες και δεις το αυτοκολητο που εχει το πανελ πανω και λεει "S-LCD Κorea".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.