Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

mezz είναι στα ίδια λεφτά (~2.000 )για τις 46'' , μόλις αφίχθηκαν, από τις γνωστότερες εταιρίες που ηγούνται σε πωλήσεις στην Ελλάδα, οπότε είναι μια λογική επιλογή μεταξύ των 2 και της ΖF που όλες έχουν το ίδιο πάνελ.
Το ότι η σονυ δεν έβαλε 100Ηz στην W είναι απλώς ...προδοσία που χαλάει τη συνταγή(τάδε έφη ποταμίσιος συνονόματος και συμφωνώ απόλυτα)

δεν είναι προδοσια γιατι η W4000 είναι mid-range μοντελο 100Hz θα ναι οι αλλες

...ισως χειρότερη απο την W3000.

Καλά μην υπερβάλεις τώρα....έχει και μαμώ τα μενού διαχείρησης!

Απλά μην την βάλετε στον τοίχο σας γιατί θα βλέπετε και τον τοίχο ανάμεσά της...

...ισως χειρότερη απο την W3000.

οχι η W4000 θα ναι καλυτερη απο την W4000.Ειπαμε πλησιαζει και την Χ3500 μονο σε κινηση χανει ελαφρως κσι σε SD παντα σε σχεση με την Χ3500.Επισης SOS 40W3000 1100E PLaisio!!!Ψηχακια εχεις κομματια πολλα ε?

οχι η W4000 θα ναι καλυτερη απο την W4000.Ειπαμε πλησιαζει και την Χ3500 μονο σε κινηση χανει ελαφρως κσι σε SD παντα σε σχεση με την Χ3500.Επισης SOS 40W3000 1100E PLaisio!!!Ψηχακια εχεις κομματια πολλα ε?

Λογικά θα έπρεπε να είναι ίδιες !!! :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Νέα τιμή για τη Samsung 46' http://www.cxksw.com/product.asp?id=1678

Τί λέτε?????

Κοιτάξτε παρακάτω και τις Pioneer...........τρελλαθήκαμε....η too good to be true?
Τόση απάτη ρε παιδιά;

Moύφα το εν λογω site...

Η plasma εχουν πιο καλη κινηση αλλα σιγουρα οχι και αψογη...

PZ85_01.jpg

Οι LCD με 100 Hz πλησιαζουν σε κινηση τις πλασμα αρκετα.

Τωρα το τηλεοπτικο σημα εχει σχεση με τις υλοποιησεις καθε κατασκευαστη. Αν η Samsung εχει καλυτερο επεξεργαστη απο την Panasonic τοτε θα εχει και καλυτερη εικονα.

Γιάννη η συγκεκριμένη φώτο δεν νομίζω πως μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική για την κίνηση των PZ80/85. Τέτοιο θόλωμα δεν έχω δει ούτε σε LCD 5ετίας.

Πάντως σε σχέση με την PX80 ουδεμία σχέση έχει η κίνηση, εάν όντως δεν φταίει η φωτογραφική του τύπου που τράβηξε το screenshot

psixakias έχεις δει την 46Α656; πιστεύεις ότι είναι στην κορυφή των LCD μαζί με την Χ; την προτείνεις για αγορά σαν προσωπικό γούστο; την θεωρείς καλύτερη από την ΡΖ80;

απαντήσεις ενταύθα και από όποιον άλλον έχει την όρεξη...

Την έχω δεί δίπλα σε Χ3500 & PX80 .......ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ στην κίνηση για την Α656 σε γρήγορο αθλητικό DEMO, υπερβολικά πολύ γυαλιστερή για μένα, δεν μου κάνει το remote της καθόλου μα καθόλου, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ DESIGNΑΤΗ !!!!

όπως και να έχει....δεν συγκρίνεται με την Χ3500 γιατί με τα ULTRA BLACK πάλι υπερβάλει η SAMSUNG μπας και αποδόσει κανά μαύρο της προκοπής!

PZ80 δεν έχω συγκρίνει .... και δεν έχει νόημα άλλωστε!

Η είσαι LCDάκιας η είσαι Plasmaτάκιας!!!

Την έχω δεί δίπλα σε Χ3500 & PX80 .......ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ στην κίνηση για την Α656 σε γρήγορο αθλητικό DEMO, υπερβολικά πολύ γυαλιστερή για μένα, δεν μου κάνει το remote της καθόλου μα καθόλου, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ DESIGNΑΤΗ !!!!

όπως και να έχει....δεν συγκρίνεται με την Χ3500 γιατί με τα ULTRA BLACK πάλι υπερβάλει η SAMSUNG μπας και αποδόσει κανά μαύρο της προκοπής!

Αυτα τα demo που παίζουν σε 30 τηλεοράσεις συγχρόνως με component;
Εγω που τις είδα η A656 στέλνει την X3500 για βρούβες και στα 100hz και στο μαύρο/σκιές.
Υπάρχει καλύτερη τηλεόραση απο την X3500 , ξεπεράστε το.

Αυτα τα demo που παίζουν σε 30 τηλεοράσεις συγχρόνως με component;
Εγω που τις είδα η A656 στέλνει την X3500 για βρούβες και στα 100hz και στο μαύρο/σκιές.
Υπάρχει καλύτερη τηλεόραση απο την X3500 , ξεπεράστε το.

Άστο, αλλού αναφέρεσαι....μέσω HDMI splitters 1.3 Version - 1080p signal
και με βασικές ρυθμίσεις εικόνας και απενεργοποιημένες όλες τις δευτερεύουσες επιλογές όπως noise reduction, edge enhancer κτλ...

Αλλά και πάλι, ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τι είναι καλό και τι καλύτερο...