Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

ναι μας φωτισε......later this year για την 46"

Είναι σχετικά παλιά η ανακοίνωση, για αυτό ρώτησα αν έχουμε κάνα νέο για το πότε θα κυκλοφορήσουν τελικά.

Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει σε σχέση με τις άλλες LCD της κατηγορίας, όπως αυτές που αναφέρονται στο παρών νήμα.

Πιο πολύ σε φυλλάδιο τεχνικών χαρακτηριστικών το κόβω, παρά σε δοκιμή. Βαθμολογεί και την Pioneer LX509D που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Λενε οτι τα εργαστηρια δοκιμων τους εχουν τα πιο συγχρονα μηχανηματα.
Τωρα, αν ειναι τοσο απατεωνες, αυτο δεν το ξερω...

Sharp θα ελεγα μαλλον. Θα εχει και 100 Hz.

Oποτε οι φημες για 44" Full HD πλασμα ειναι προφανως λανθασμενες.

Απο τιμη την βλεπω πανω απο την 46Χ3500 παντως.

Εσείς (και ορθώς) το πήγατε στο πάνελ, εγω´στην γενικότερη συνεργασία των δύο εταιριών που διαφαίνεται. Πάντως ένα είναι σίγουρο...

Ένα νεφρό δεν θα είναι αρκετό!

ε παιδια για τις πιο θα συζηταμε τωρα?το πρωτο review(W4000) είναι απο το lenumeriques.com

Για να μπω κι εγω στην συζητηση αν και καπως καθυστερημενα:

1.Αναφερθηκε ηδη καποιο προβλημα για την 46Α656 και δεν το ξερω?

2.Το τηλεοπτικο σημα απο οτι ξερω ειναι 220 οριζοντιες γραμμες...δεν ισχυει?Μετα παμε σε 550 γραμμες οταν εχουμε DVD PLAYER συνδεδεμενο με scart και 720 οταν το συνδεσουμε με HDMI.Μπορειτε να με φωτισετε παραπανω οι εχοντες σχετικη γνωση...:ernaehrung004:

Ευρωπη: PAL = 720 x 576 @ 50 Ηz

Aμερικη/Ιαπωνια: ΝΤSC = 640 x 480 @ 60 Ηz

Στη θεωρια παντα. Στην πραγματικοτητα τα Ελληνικα καναλια εκπεμπουν σε πολυ μικροτερες αναλυσεις.

Μεσω ΗDMI απο upscaling DVD player μπορουμε να παρουμε 720p=1280x720 και 1080p=1920x1080.

Last edited:
Για να μπω κι εγω στην συζητηση αν και καπως καθυστερημενα:

1.Αναφερθηκε ηδη καποιο προβλημα για την 46Α656 και δεν το ξερω?

2.Το τηλεοπτικο σημα απο οτι ξερω ειναι 220 οριζοντιες γραμμες...δεν ισχυει?Μετα παμε σε 550 γραμμες οταν εχουμε DVD PLAYER συνδεδεμενο με scart και 720 οταν το συνδεσουμε με HDMI.Μπορειτε να με φωτισετε παραπανω οι εχοντες σχετικη γνωση...:ernaehrung004:

1.ναι το filkering

τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό το ρημάδι και μας χαλάει τα σχέδια μεσημεριάτικα...;
τρέμει η εικόνα να πούμε;
εν τέλει ενοχλεί πολύ;

"Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο να σημειώσω πως η Toshiba δεν είναι κάποια μικρή Αγγλική εταιρία, αλλά Γιαπωνέζικος κολοσσός" : σόρρυ τότες που την αδίκησα, άλλο δεν θα αγοράσω κι άλλο να την κακολογώ...για Αγγλική λόγω ημιμάθειας!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

το cnet λεει αλλα το greecenet τι λεει,παιζει σημασια.;)
μακαρι να ειναι ομως ετσι οπως το αναφερει και να σταματησει αυτο πραγμα.

jopar,υπομονη λιγο ακομα,να τα δουμε και απο κοντα!!

από υπομονή άλλο τίποτα! αλλά επιτέλους να δωθεί μια λύση να δούμε ΝΒΑ, EURO και Ολυμπιακούς σε καμιά μεγάλη όμορφη καλής απόδοσης σύγχρονη TV...
A , PZ kai W είναι οι ελπίδες μου...:beatnik2:

τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό το ρημάδι και μας χαλάει τα σχέδια μεσημεριάτικα...;
τρέμει η εικόνα να πούμε;
εν τέλει ενοχλεί πολύ;

"Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο να σημειώσω πως η Toshiba δεν είναι κάποια μικρή Αγγλική εταιρία, αλλά Γιαπωνέζικος κολοσσός" : σόρρυ τότες που την αδίκησα, άλλο δεν θα αγοράσω κι άλλο να την κακολογώ...για Αγγλική λόγω ημιμάθειας!

ναι ενοχλει παρα πολυ.Δεν βλεπεται.Στο avforums καπιος ανεβασε και βιντεο μαλιστα.Επισης υπαρχει προβλημα με purple haze στρη γερμανια

Eνω οι Sony δεν εχουν προβληματα ρε Xρηστο? Αν διαβασεις το Avforums και αυτες δεν πανε πισω.

Τελος παντων εγω επιμενω για την Α656 οτι ειναι κορυφαια για τα λεφτα της και περιμενω τα επομενα firmware update
για να λυθουν τα οποια προβληματα.

το παμε για την W3000 ειχε σοβαρο προβλημα αλλα διορθωθηκε.Ενω οι σαμσουνγκ καταργηθηκαν οι παλιες και ακομα δεν βρηκε λυση

Eνω οι Sony δεν εχουν προβληματα ρε Xρηστο? Αν διαβασεις το Avforums και αυτες δεν πανε πισω.

Τελος παντων εγω επιμενω για την Α656 οτι ειναι κορυφαια για τα λεφτα της και περιμενω τα επομενα firmware update
για να λυθουν τα οποια προβληματα.

+100

Να τα διαβάζουμε σωστά τα ξένα φόρουμς όχι όπως μας συμφέρει...

Εγω παλι εχω το ιδιο κινητο εδω και 5 χρονια. Εκει που θα κατεβαζα (κατεβαζω) το στριγκακι μου ειναι για σπιτι.

Eγώ έχω την ίδια γυναίκα 7 χρόνια ... Αυτά τα μοντέλα έιχαν βγεί πολύ καλά ρε γαμώτο :flipout::flipout: