Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Και να χάσει την ησυχία του ο Mouxlalouda που πήρε την σονυ και όχι το αστέρι :fahne90: :ernaehrung004:

Κοιτα και οι 2 τηλεοράσεις αντικειμενικά είναι αστέρια , απλά oi Σονάκηδες βρήκαν ενα θεμα τώρα για να αποδειξουν την ανωτεροτητα της W4000.

Eπειδή τα ιδια λεγοντουσαν και πριν αρκετό καιρό οταν ειχε σκασει μυτη η W3000 με άριστες περγαμηνές (δειτε το τεστ στο hdtvtest) αλλά στην πορεία συννεφιασε και αρχισαν να βγαινουν διαφορα πραγματάκια, ελπίζω και ευχομαι να μην παρουσιαστει καμμια εφηβική αρρώστια με την W4000 γιατί θα πεσει κλάμα..

Για να πώ την αμαρτία μου αυτός (+ τα 100Hz της Samsung) ειναι ο μονος λόγος που με κανει να μην παραγγέλνω την W4000

χεχεχε, δεν την πήρα ακόμη, αλλά ομολογώ πως είναι πανέμορφη η 656. Το θέμα είναι πως το FW upgrade, ισχύει μόνο για τις αγγλικές τηλεοράσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν θα ισχύει και εδώ. Πάντως, στο AVforums γράφουνε για αυτά τα προβλήματα. Τώρα, το ποια είναι σοβαρά και ποια όχι και τόσο, υπάρχουν άλλοι γνώστες να σου (μας) απαντήσουν.

Υ.Γ. Κ. Χατζηδάκη, θυμάμαι πως όταν βγήκε η W3000, συνέπεσε με το διάστημα που άρχισα να ψάχνω για νέα τηλεόραση. Περιττό να σας αναφέρω πόσο με βοήθησε το site εδώ, ώστε να αποφύγω τις συννεφιές...

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Για να πώ την αμαρτία μου αυτός (+ τα 100Hz της Samsung) ειναι ο μονος λόγος που με κανει να μην παραγγέλνω την W4000

δεν ειναι ενα θεμα Γιωργο
εμενα τουλαχιστον δεν μπορεις να με κατηγορησεις οτι με χαλασαν.:flipout:

χεχεχε, δεν την πήρα ακόμη, αλλά ομολογώ πως είναι πανέμορφη η 656. Το θέμα είναι πως το FW upgrade, ισχύει μόνο για τις αγγλικές τηλεοράσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν θα ισχύει και εδώ. Πάντως, στο AVforums γράφουνε για αυτά τα προβλήματα. Τώρα, το ποια είναι σοβαρά και ποια όχι και τόσο, υπάρχουν άλλοι γνώστες να σου (μας) απαντήσουν.

Εγώ θα έλεγα να περιμενουμε (αυτό κανω) γιατί πολλα από τα προβληματα παλαιότερων Samsung αλλά και αλλων κατασκευαστών εμφανιστηκαν εις τας Ευρώπας και στο Αμέρικα αλλά στην Ελλάδα δεν τα είδαμε.. (και το ανάποδο ενιοτε)

Για εμενα τα 100 Ηz ειναι ελλειψη αλλα απο οτι βλεπω στο HDTVtest η Samsung χρωματικα δεν φτανει τα αριστα επιπεδα της Sony.

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

αμα βγαλει η sony πλασμα μπορει:fahne90:

χα χα μιλας εκ του ασφαλους γιατι ξερεις οτι δεν θα βγάλει ξανα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Η W4000 εχει 250-300 ευρω κατω απο την 656.

Σας μιλαει ανθρωπος που το εχει ψαξει αρκετα. Πουθενα δεν βρηκα την 656 κατω απο τα 2 χιλιαρικα. Η τουλαχιστον αν μιλαμε για καταστημα με εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας.

Η τιμη 1830 ηταν για το Multirama που μολις ειχε ανοιξει αν δεν κανω λαθος.

δεν μας ειπες ομως τι τιμη σου δωσε το μαγαζι τελικα για την 46W4000?Στη γερμανια είναι ηδη στα 1500Ε και η 52" ειναι στα 1850Ε!!

Ωραια πραματα ,μ@μιωντας πανε στον κατηφορο οι τιμες , μονο εδω δεν ακολουθουν την φθινουσα πορεια , αλλα που θα παει ?
Θα γυρισει ο τροχος.........θα LCDισει κι οφτωχος .:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs S

Θα μου πουν αυριο μαλλον.
ενημερωτικά παιδιά
την πλήρωσα σήμερα με τιμή προσφοράς -15% από τα 1949, δηλ. 1657 σε 24 δόσεις πιστωτικής, και ένα αντικεραυνικό πολύμπριζο δώρο...
βέβαια ήταν προσφορά εγκαινείων για 2-3 μέρες...

επιβεβαιωνω και εγω οτι η οθονη(40Α656) μωβιζει απο το πλαι στα σκοτεινα πλανα
το ειδε και η γυναικα μου αφου της το εδειξα,ευτυχισμενος ανθρωπος :flipout:
δεν ειναι κατι το πολυ τρομερο αλλα ειναι ορατο.
επιλογη μου απο το πλαισιο Ηρακλειου toshiba 40zf355.
δεν ειδα την 40w4000.

η φωτο δειχνει βεβαια τις μπαρες απο καποιο γερμανικο φορουμ

Attachments

• a656 ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓŽΒΏ Γβ€žΓŽΒΏ Γβ‚¬ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒΉ.jpg
    a656 ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓŽΒΏ Γβ€žΓŽΒΏ Γβ‚¬ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒΉ.jpg
    54 KB · Views: 48

Περιεργο γιατι εγω σε 40Α656 που ειδα στο media markt την προηγουμενη εβδομαδα δεν το προσεξα.

Οι ανακλασεις ειναι λιγο ενοχλητικες παντως αλλα προσθετουν μια τρισδιαστατη αισθηση στην εικονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 4

ενημερωτικά παιδιά
την πλήρωσα σήμερα με τιμή προσφοράς -15% από τα 1949, δηλ. 1657 σε 24 δόσεις πιστωτικής, και ένα αντικεραυνικό πολύμπριζο δώρο...
βέβαια ήταν προσφορά εγκαινείων για 2-3 μέρες...

Καλα η τιμη αυτη ειναι απιστευτη. Δεν νομιζω να την βρω ουτε κατα διάνοια τοσο χαμηλα.

επιβεβαιωνω και εγω οτι η οθονη(40Α656) μωβιζει απο το πλαι στα σκοτεινα πλανα

Επειδή δεν παρακολουθώ το αγγλικό νήμα. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε σκοτεινά πλάνα και μόνο υπό γωνία ?

Γιατί αν είναι έτσι σιγά το πρόβλημα.

Επειδή δεν παρακολουθώ το αγγλικό νήμα. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε σκοτεινά πλάνα και μόνο υπό γωνία ?

Nαι καπως ετσι. Προφανως εχει να κανει με το φιλτρο της οθονης.

ναι αλλα, δεν ξερω σε ταινιες θριλερ παραδειγμα πως θα ειναι αν η τηλεοραση ειναι τοποθετημενη σε γωνια και δεν βλεπεις ακριβως απεναντι
ισως με καποιες ρυθμισεις να ελατωνεται ακομα περισοτερο.
θελει καποια προσοχη σε αυτο απο τους υποψηφιους αγοραστες.

Nαι καπως ετσι. Προφανως εχει να κανει με το φιλτρο της οθονης.

Υπό γωνία σαν αυτή της photo όλες οι LCD γκριζάρουν .. ε αυτή μωβίζει. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα.

Υπό γωνία σαν αυτή της photo όλες οι LCD γκριζάρουν .. ε αυτή μωβίζει. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα.

Με το clear panel μειωνεται η γωνια θεασης. Στην D3000 ακομη και απο την γωνια αυτη βλεπεις ανετα τηλεοραση.