Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Τελικά πότε θα κάνει εμφάνιση η Α750, επειδή απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι ενσωματωμένα παιχνίδια θα έχει, αυτό είναι που λέμε σύγκλιση τεχνολογιών, άρα οι συσκευές ξεπερνούν τους υπολογιστές για να δούμε.

Mακαρι να μου χαλαγε η τηλεοραση στα 3 χρονια και να μου δωσουν αλλη αλλα με βαση την εμπειρια μου απο την Sony δεν το βλεπω.-bye-

Xλωμό Γιάννη.. εκτός εαν είσαι τυχερος και σου χαλάσε το Panel που δεν τους συμφέρει να σου το αντικαταστήσουν.. Αλλιως οι πλακέτες αλλάζουν πλεον πανευκολα...

Τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι τι lag στα παιχνιδια με την samsung le46a656 και πως μπορουμε να το διορθωσουμε.

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Είναι ίδια με την Α558 αλλά με το glossy screen της A656.
Δηλαδή A656 χωρίς 100hz.

ηρεμια παιδια!Η 659 ειναι μια 656 με κοντραστ 60.000:1

Τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι τι lag στα παιχνιδια με την samsung le46a656 και πως μπορουμε να το διορθωσουμε.

γιατί νομίζεις εχουν καταλάβει αυτοί που το λένε ?

Εχουμε γίνει ολιγον ψυχάκες με τις τηλεοράσεις (αλήθεια που ειναι αυτή η ψυχή ? :music-smiley-005:)

μωβ σκιές, άσπρα μούρα, πρασινα ουράνια τόξα, jet lag, τελεια τριγωνα του διαβόλου, CRE, καμμένα λευκά, (ή το λευκό που ξεχωρίζει) DNie, ultra crystal clear, Βravissimo Engine 1-2-3, motionflow, x.y.z color profile, 10bit (bit για bit) processing ......

Θα εισηγηθώ να δημιουργηθει τμήμα στο Πολυτεχνείο με ανάλογο αντικείμενο (Γιαννη ετοιμάσου να αναλάβεις την έδρα :award:)

Ε αργεί λιγο γιατι δεν εχω αποφασίσει ακομα για τα χρώματα στο σαλόνι / τραπεζαρία (τα υπόλοιπα τελειωνουν μεσα στο Σ/Κ)

Πότε κυκλοφορεί η LX5090 είπαμε ?

Ακουσα οτι γνωστή τράπεζα είναι έτοιμη να λανσάρει ΚUROδάνειο :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Ε αργεί λιγο γιατι δεν εχω αποφασίσει ακομα για τα χρώματα στο σαλόνι / τραπεζαρία (τα υπόλοιπα τελειωνουν μεσα στο Σ/Κ)

Πότε κυκλοφορεί η LX5090 είπαμε ?

Ακουσα οτι γνωστή τράπεζα είναι έτοιμη να λανσάρει ΚUROδάνειο :flipout::flipout:

αστα φιλε μου,μην ξυνεις παλιες πληγες.
εμαθα οτι εχεις και καινουριο HTPC,αρα το kuroδανειο θα παει ασορτι,οσο για μετα ..εχει ο Θεος και για εμας κατι θα βρουμε:eating:

edit:τελικα το σαλονι φταιει η που αργει η 5090?

Last edited:
Δηλαδη το lag στις τηλεοράσεις είναι η καθυστέρηση του σήματος ότι είναι δηλαδή και το lag στα online games.
Υπάρχει τρόπος να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο και αν ναι ποιος?

Δηλαδη το lag στις τηλεοράσεις είναι η καθυστέρηση του σήματος ότι είναι δηλαδή και το lag στα online games.
Υπάρχει τρόπος να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο και αν ναι ποιος?

Ακριβώς το ίδιο και το "πρόβλημα" είναι μόνο για multiplayer gaming, εκτός κι αν ενοχλεί που η 2ωρη ταινία θα τελειώσει 60ms καθυστερημένα :flipout:

Ο τρόπος για να το εξαλείψεις όταν παίζεις, είναι η απενεργοποίηση όλων των επεξεργασιών της εικόνας. Για αυτό τον λόγο αρκετές τηλεοράσεις (όπως η A656) έχουν game mode.

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι είδα να παίζουν gt5p στο ps3
στα
1. game mode και 2. κινηματογραφικό mode
και πιστέψτε με ξενέρωσα με το game mode γιατί πολύ απλά ήτανε πολύ ποιο σκοτεινό σε σύγκριση με το movie mode(ή όπως αλλιώς το λένε)
Πάντα μιλάω για την samsunsg le46a656

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι είδα να παίζουν gt5p στο ps3
στα
1. game mode και 2. κινηματογραφικό mode
και πιστέψτε με ξενέρωσα με το game mode γιατί πολύ απλά ήτανε πολύ ποιο σκοτεινό σε σύγκριση με το movie mode(ή όπως αλλιώς το λένε)
Πάντα μιλάω για την samsunsg le46a656

Αν σβήσεις όλα τα κόλπα dynamic contrast/dynamic black/dynamic papades δεν θα έχει σημαντικό lag.

Γεια σας παιδιά. Αν και είναι το πρώτο μου post, σας παρακολουθώ εδώ και πολλούς μήνες. Παρήγγειλα κι εγώ χθες (επιτέλους) την Samsung A656 από Ηλεκτρονική 1839 ευρώ (αρχ. 2190 - 16%*2190 = 1839,6). Την περιμένω όμως σε καμιά εβδομάδα γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Μόλις παραλάβω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

επειδη καποιοι ισως θελουν να αγορασουν απο τον ιστο την 40Α656,καλο ειναι να ριχνετε μια ματια πρωτα.

Παραμενει πολυ ακριβη για τα Ευρωπαικα δεδομενα. Ο εισαγωγεας προτιμα να κρατα τις τιμες και αρα και τα κερδη του ψηλα και να δινει ενα χαρτζιλικι στους πωλητες ωστε να την προτεινουν , παρα να προσαρμοστει με την τιμολογιακη πολιτικη της μαμας εταιρειας.

σε κανενα διμηνο θα την δουμε στα 900 και κατι,γνωστο το παραμυθι, ηδη αρχισε η πτωση

edit:θυμαστε την τιμη της M86?
τωρα την σκοτωνουν!!

Last edited:
ακριβως!!
για αυτο ειπα να σκρουτζαρουν οι ενδιαφερομενοι γιατι οι τιμες πεφτουν καθε μερα και πολυ γρηγοροτερα απο περυσι.