Τελικά πότε θα κάνει εμφάνιση η Α750, επειδή απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι ενσωματωμένα παιχνίδια θα έχει, αυτό είναι που λέμε σύγκλιση τεχνολογιών, άρα οι συσκευές ξεπερνούν τους υπολογιστές για να δούμε.
Αυτο με τα 4 χρονια εγγυηση... ειναι λιγο καπως...
Mακαρι να μου χαλαγε η τηλεοραση στα 3 χρονια και να μου δωσουν αλλη αλλα με βαση την εμπειρια μου απο την Sony δεν το βλεπω.![]()
Είναι ίδια με την Α558 αλλά με το glossy screen της A656.
Δηλαδή A656 χωρίς 100hz.
ηρεμια παιδια!Η 659 ειναι μια 656 με κοντραστ 60.000:1
Τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι τι lag στα παιχνιδια με την samsung le46a656 και πως μπορουμε να το διορθωσουμε.
δεν τελειωνει και το βαψιμο
http://translate.google.com/transla....org/wiki/Input_lag&hl=el&ie=UTF8&sl=en&tl=el
Ε αργεί λιγο γιατι δεν εχω αποφασίσει ακομα για τα χρώματα στο σαλόνι / τραπεζαρία (τα υπόλοιπα τελειωνουν μεσα στο Σ/Κ)
Πότε κυκλοφορεί η LX5090 είπαμε ?
Ακουσα οτι γνωστή τράπεζα είναι έτοιμη να λανσάρει ΚUROδάνειο![]()
Δηλαδη το lag στις τηλεοράσεις είναι η καθυστέρηση του σήματος ότι είναι δηλαδή και το lag στα online games.
Υπάρχει τρόπος να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο και αν ναι ποιος?
Ναι αλλά το θέμα είναι ότι είδα να παίζουν gt5p στο ps3
στα
1. game mode και 2. κινηματογραφικό mode
και πιστέψτε με ξενέρωσα με το game mode γιατί πολύ απλά ήτανε πολύ ποιο σκοτεινό σε σύγκριση με το movie mode(ή όπως αλλιώς το λένε)
Πάντα μιλάω για την samsunsg le46a656
επειδη καποιοι ισως θελουν να αγορασουν απο τον ιστο την 40Α656,καλο ειναι να ριχνετε μια ματια πρωτα.
edit:θυμαστε την τιμη της M86?
τωρα την σκοτωνουν!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.