Γεια χαρα!
Δεν θα αναφερθω ποσο ευχαριστημενος ειμαι με την Samsung μου 46A656! Ειδικα εχωντας γλιτωσει 600 ευρω απο την Sony x3500 που ειχα βαλει αρχικα στο ματι.
Αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος κατοχος της LE40A656 αν εχει κανει το update T-PRLPEUMD-1007.2.bin.
Στο site της samsung αναφερει για πια μοντελα ειναι ΜΟΝΟ το update.
H δικια μου δεν ειναι στην λιστα αυτη. Για να μην την ανατιναξω στον αερα please help!
To update kanei για τα παρακατω 40" 6 Series Models:
LE40A656A1FXXU, LE40A616A3FXXU, LE40A650A1HXXU,
Εμενα το μοντελο ειναι το LE40A656A1FXXΗ...παρακαλω απαντηση μονο απο κατοχους που εχουν κανει το update! Και αν το κανω θα αλλαξει κατι? Γιατι δεν βλεπω καποιο προβλημα!
ευχαριστω
:ernaehrung004:Αυτό το DVE δεν το έχει κάποιος από το forum να μας το δανείσει ή έστω να μας το νοικιάσει?:ADFADF1:Αν δεν παρατηρείς κανένα πρόβλημα στην δικιά σου, νομίζω χάνεις τον χρόνο σου με τα update.
Αν πάλι είσαι λίγο του ψαξίματος, μπορείς να αγοράσεις κάποιο DVD ή BD για ρυθμίσεις της τηλεόρασης όπως τo DVE, και να αρχίσεις τους πειραματισμούς.
:ernaehrung004:Αυτό το DVE δεν το έχει κάποιος από το forum να μας το δανείσει ή έστω να μας το νοικιάσει?:ADFADF1:
Αυτό το dve που λέτε τι ακριβώς είναι και για τι κάνει?
Γεια χαρα!
Δεν θα αναφερθω ποσο ευχαριστημενος ειμαι με την Samsung μου 46A656! Ειδικα εχωντας γλιτωσει 600 ευρω απο την Sony x3500 που ειχα βαλει αρχικα στο ματι.
Αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος κατοχος της LE40A656 αν εχει κανει το update T-PRLPEUMD-1007.2.bin.
Στο site της samsung αναφερει για πια μοντελα ειναι ΜΟΝΟ το update.
H δικια μου δεν ειναι στην λιστα αυτη. Για να μην την ανατιναξω στον αερα please help!
To update kanei για τα παρακατω 40" 6 Series Models:
LE40A656A1FXXU, LE40A616A3FXXU, LE40A650A1HXXU,
Εμενα το μοντελο ειναι το LE40A656A1FXXΗ...παρακαλω απαντηση μονο απο κατοχους που εχουν κανει το update! Και αν το κανω θα αλλαξει κατι? Γιατι δεν βλεπω καποιο προβλημα!
ευχαριστω
:a0210:Το amazon στέλνει Ελλάδα?:a0210:Φίλε SWISSTEC, μπορείς να το δανειστείς αν το βρεις από κάποιον φίλο, αλλά καλό είναι να το έχεις στην κατοχή σου, για να κάνεις όποτε χρειάζεσαι τις ρυθμίσεις σου. Εξάλλου δεν είναι και ακριβό, μπορείς να το παραγγείλεις από το amazon και να είναι σε 3-4 μέρες στην πόρτα σου.![]()
:a0210:Το amazon στέλνει Ελλάδα?:a0210:
heiiiiiii spiro εγραψες...
To λογισμικο που εχω τωρα ειναι το : Τ-PERLDEUC-1006 και αυτο που βρηκες ειναι το Τ-PERLDEUC-1011.2 αρα αυτο ειναι!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ... αν και το εψαξα και εγω μου εβαλες τα γυαλια!!
Δεν ειχα δει το "ϋλικο λογισμικο" κολαγα στα "εγχειριδια"...
ευχομαι τωρα να πανε ολα καλα!
Θα σας πω τι εγινε ...ξερετε αν θα χασω τα settings μου? Aν ειναι να τα βγαλω φωτο πριν τα σβησω με το update!
.....ΩΧΧΧΧ οχιιιιιι θελει PC για να το unzipαρεις to aρχειο ειναι exe και εγω εχω mac....grrrrrr....
δεν με θελει με τιποτα θα το παω αυριο στο γραφειο που εχουμε και pc
How to prepare the USB Memory Drive
1.Save the firmware file from Samsung.comonto your computer.
File Name : T-PRLPEUMD.exe
2. Connect the USB Memory Drive to the USB port of your PC.
Copy the file onto the USB Memory Drive.
3.Go to the USB Memory Drive and then double click the file.
4. Press the “Install” button.
5. Unzipping is in progress.
6. After completing, please press the“OK” and “Close” button.
7.A folder containing the firmware files has been added to the USB memory drive.
Folder Name : MT8226
8. Safely disconnect the USB memory drive by right clicking the green check mark on
the taskbar and then left click “Safely Remove”.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.