Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Τhanx kosta τωρα θα το κανω πιο ανετα αυριο!
Ποια μικροπροβληματα διoρθωνει το update γιατι δεν εχω παρατηρησει κανενα τοσο καιρο που την εχω?
Εσυ ειδες καμεια διαφορα και ποση ωρα παιρνει?
ευχαριστω

Τhanx kosta τωρα θα το κανω πιο ανετα αυριο!
Ποια μικροπροβληματα διoρθωνει το update γιατι δεν εχω παρατηρησει κανενα τοσο καιρο που την εχω?
Εσυ ειδες καμεια διαφορα και ποση ωρα παιρνει?
ευχαριστω

Πέντε λεπτα το πολύ. Αρκετός κόσμος είχε παραπονεθεί για πρόβλημα auto focus καθώς και για μαύρο με μωβ απόχρωση. Η δικιά μου είχε λίγο μώβ το οποίο πλέον έχει εξαφανιστεί.
Πάντως θέλει πολύ παίξιμο με τις ρυθμίσεις για να παίξει σωστά η τηλεόραση.
Στο τέλος βέβαια σε αποζημιώνει...

Kostaaaaaaaaa HELP!!!
Εκανα ακριβως οτι μου ζηταει για το upgrade απο το pdf αλλα τιποτα... παραμενει στο παλιο συστημα!

Μπορεις να μου πεις τι μπορει να κανω λαθος γιατι το εχω κανει καμεια 5-6 φορες και εχω βαρεθει...
Κανει κανονικα το upgrade μετα σβηνει και αναβοσβινει το κοκκινο λαμπακι οπως και γραφει οτι γινεται.... αλλα μετα τιποτα...
Την αναβω με το control και ολα μια χαρα...αλλα τσεκαρω το λειτουργικο απο το DTV και ειναι ακομα στο 1006....
Βοηθεια παρακαλω.... ευχαριστω

Kostaaaaaaaaa HELP!!!
Εκανα ακριβως οτι μου ζηταει για το upgrade απο το pdf αλλα τιποτα... παραμενει στο παλιο συστημα!

Μπορεις να μου πεις τι μπορει να κανω λαθος γιατι το εχω κανει καμεια 5-6 φορες και εχω βαρεθει...
Κανει κανονικα το upgrade μετα σβηνει και αναβοσβινει το κοκκινο λαμπακι οπως και γραφει οτι γινεται.... αλλα μετα τιποτα...
Την αναβω με το control και ολα μια χαρα...αλλα τσεκαρω το λειτουργικο απο το DTV και ειναι ακομα στο 1006....
Βοηθεια παρακαλω.... ευχαριστω

No panic. Το update έγινε ,απλά για να δείς ποιά έκδοση έχεις εγκατεστημένη πρέπει να μπείς στο service menu. Λοιπόν , με σβησμένη την TV πατάς διαδοχικά τα πλήκτρα info menu mute power και τσουφ σε βγάζει στο sm. Εκεί λογικά στην πρώτη σελίδα θα δείς γραμένη την έκδοση του λογισμικού που εγκατέστησες. Ότι πρόβλημα έχεις let me know..

!!!!KOSTA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
Ολα ειναι εκει οπως μου το ειπες... και με νεο λειτουργικο :P
Να προσεχεις αγορι μου εισαι χρησιμος ανθρωπος!!!!! :D

Παω να φτιαξω τα χρωματακια τωρα απο την αρχη...ουφ

ρε παιδιά έχω την 40V3000 και μου δίνετε η ευκαιρία εάν θέλω να πάρω την LE40A656A1F χωρίς διαφορα,να τo κάνω αξίζει η δεν θα δω διαφορες?

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

ρε παιδιά έχω την 40V3000 και μου δίνετε η ευκαιρία εάν θέλω να πάρω την LE40A656A1F χωρίς διαφορα,να τo κάνω αξίζει η δεν θα δω διαφορες?

Και το ρωτάς....????Τρέχα σφαίρα για αλλαγή...

Και το ρωτάς...............?????????????Τρέχα σφαίρα για αλλαγή...

Όλα κανόνι στα sd η εικόνα είναι φοβερή, στα δορυφορικά με τον dm800 και εκεί δεν παίζεται,στα HD κανάλια εκεί απλά είναι απίστευτη.στην σύνδεση με τo pc μέσο HDMI τρομερή εικόνα και εκεί με δοκιμες με μερικά 25 G bluray,στο PS3 με COD 4 τρομερή εικόνα κανένα πρόβλημα με lag όπως έχει προαναφερθεί.ούτε skies όπως οι 2 προηγούμενες Sony μου ούτε τίποτα.Canal + sport HD σε ποδοσφαιρικό αγώνα η εικόνα είναι φοβερή.

greekzero ..........6 νουμερακια απο το 1 εως το πενηντα παρακαλω , αυτο μονο τελος.
Καλοριζκη και αμα τυχον σου προταθει να βγεις με την Τζεσικα Μπιλ και δεν προλαβαινεις..............εδω ειμαστε εμεις -bye-

Βρηκα καποιες δοκιμες απο το Γαλλικο site numeriques...

http://www.lesnumeriques.com/article-303.html

H W4000 παιρνει 5 αστερια , η 656 παιρνει 4 αλλα η 676 (που εχει επιπλεον δεκτη DVB-T HD) παιρνει και αυτη 5...

http://www.lesnumeriques.com/article-303-3500-36.html
http://www.lesnumeriques.com/article-303-3304-16.html

Στις ιδιες δοκιμες η Philips 9703 παιρνει 4 αστερια , μαλλον θα παιζει ρολο και η υπερβολικα ακριβη τιμη της.

Στις ιδιες δοκιμες η Philips 9703 παιρνει 4 αστερια , μαλλον θα παιζει ρολο και η υπερβολικα ακριβη τιμη της.

Μπα, μάλλον το πολύ καλό μαύρο της :flipout:

Επίσης, πρόσεξα ότι στο http://www.hdtvtest.co.uk/, κάτω δεξιά έχει:
Best HDTVs
  • Pioneer PDP-LX5090
  • Panasonic TH42PZ85B
  • Sony KDL40X3500
  • Samsung LE40A656
  • Sony KDL40W4000
  • Τoshiba 40ZF355D
Και η λίστα δεν είναι αλφαβητική...