Τhanx kosta τωρα θα το κανω πιο ανετα αυριο!
Ποια μικροπροβληματα διoρθωνει το update γιατι δεν εχω παρατηρησει κανενα τοσο καιρο που την εχω?
Εσυ ειδες καμεια διαφορα και ποση ωρα παιρνει?
ευχαριστω
Kostaaaaaaaaa HELP!!!
Εκανα ακριβως οτι μου ζηταει για το upgrade απο το pdf αλλα τιποτα... παραμενει στο παλιο συστημα!
Μπορεις να μου πεις τι μπορει να κανω λαθος γιατι το εχω κανει καμεια 5-6 φορες και εχω βαρεθει...
Κανει κανονικα το upgrade μετα σβηνει και αναβοσβινει το κοκκινο λαμπακι οπως και γραφει οτι γινεται.... αλλα μετα τιποτα...
Την αναβω με το control και ολα μια χαρα...αλλα τσεκαρω το λειτουργικο απο το DTV και ειναι ακομα στο 1006....
Βοηθεια παρακαλω.... ευχαριστω
ρε παιδιά έχω την 40V3000 και μου δίνετε η ευκαιρία εάν θέλω να πάρω την LE40A656A1F χωρίς διαφορα,να τo κάνω αξίζει η δεν θα δω διαφορες?
ρε παιδιά έχω την 40V3000 και μου δίνετε η ευκαιρία εάν θέλω να πάρω την LE40A656A1F χωρίς διαφορα,να τo κάνω αξίζει η δεν θα δω διαφορες?
Στις ιδιες δοκιμες η Philips 9703 παιρνει 4 αστερια , μαλλον θα παιζει ρολο και η υπερβολικα ακριβη τιμη της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.