Βασικά επειδή έχω την 46μ86 θα θεωρηθώ υποκειμενικός, αλλά ακόμα κ στο κάκιστο σήμα του νόβα κάνει πολύ καλή δουλειά κ παίζει πάρα πολύ καλά.
Φιλε etien, παρε τη Samsung 46M86 χωρις πολλες σκεψεις. Δεν συγκρινεται IMHO με καμια Toshiba.![]()
24p έχει.Oλα αυτα ομως τα "24Ρ" και "5:5 pull down" (ή καπως ετσι τελος παντων) που δεν εχει η Samsung μαζι με την ελλειψη των 100ΗΖ δεν ειναι μειονεκτημα εναντι της σειρας Ζ που ειναι εξοπλισμενη σαν αστακος? Στην πραξη, σε HD τουλαχιστον, δεν θα της λειπει κατι εναντι της Toshiba?
Για την 46ΖF που απο οτι εχω καταλαβει κυκλοφορει μονο στην Γερμανια, Τσεχια, Πολωνια κ.λ.π, εχει ακουσει κανεις τιποτα καινουργιο για εισαγωγη στην Ελλαδα?
Η Toshiba 47z ειχε πει ο φιλος Jois21 οτι υπαρχει στημενη στο Πλαισιο στο κεντρο, η 46Μ86 υπαρχει πουθενα?
Kατοπιν ωριμου σκεψεως και των προτασεων του φιλου Rivers (που με τα αστερια που κουβαλαει αν ημασταν φανταροι θα καναμε καμψεις) ας βαλουμε στο παιχνιδι και την τριτη τηλεοραση toshiba 46XF355 την οποια πιστευω οτι θα την "εχω" στα 1600-1700 ευρω με το "μεσο" μου στην toshiba. Παμε λοιπον:
1. Samsung 46M86B(dx?)
2. Toshiba 47Z3030DG
3. Toshiba 46XF355
Ποια ειναι η "καλυτερη" με απολυτα κριτηρια αφου η τιμη (θα) ειναι περιπου η ιδια?
Ισως να υπαρχει κι αυτη στο πλαισιο .......... αν δεν την παραγκωνισε ηδη η F
Ναι έχει.BTW ξερει κανεις αν η samsung εχει CI slot?
κατα τη γνωμη μου,πηγαινε να τις ξαναδεις,και τις τρεις και μετα αποφασισε.αν και ειμαι σιγουρος οτι τις εχεις δει ηδη αρκετα.αλλα η ουσια ειναι οτι οσο και να σου πουν αλλοι, (μαζι κιεγω)την τηλ θα την αγορασεις εσυ.οποτε εσυ εισαι ο αμεσα ενδιαφερομενος.ποια σου κανει περισσοτερο κλικ απτις 3?δεν υπαρχει καμια που να σαρεσει περισσοτερο?οι περισσοτεροι εδω μεσα θα σου πουν να παρεις αυτη που εχουν εκεινοι.κιαυτοι που δεν εχουν αποφασισει ακομη θα υποστηριξουν καποια και οταν ερθει η ωρα να χαλασουν τα δικα τους λεφτα θα προτιμησουν αλλη.οχι απο κακια,απλα ετσι γινεται τις περισσοτερες φορες.
εδω να σημειωσω οτι η τοσιμπα ειναι ιαπωνικη,και οχι κορεατικη.μπορει για καποιους να μη σημαινει τιποτα αυτο αλλα οσο ναναι μην το ξεχναμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.