Ναι σε αυτά τα λεφτά είναι μια εξαιρετική επιλογή, στα ίδια όμως βρίσκεις και την sony 55W905, που έχει λίγο καλύτερη εικόνα αλλά λίγο πιο << αδύναμο >> media Player.
Και οι δύο πέρσι είχαν ξεκινήσει πάνω από τα 2500,00
Επειδή πάντα η εικόνα είναι το ζητούμενο, όλα τα άλλα τα λύνεις και με ένα εξωτερικό media Player.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Την sony 905 την ειχα δει να παιζει και μου αρεσε πολυ, ομως την ειχα απορριψει γιατι απ´οτι μου ειπαν, εχει θεμα με το smart και το media player. Οσον αφορα το smart δεν εχει καποιο remote control και δεν μπορεις να βαλεις καποιο mouse η πληκτρολογιο, ουτε καν της sony, μπορεις να το δουλεψεις μονο με το control που δινει, το οποιο απ´οτι ξερω ειναι πολυ δυσχρηστο.
Οσον αφορα το media player δεν παιζει καποια format και γενικα εχει θεμα με πνευματικα δικαιωματα. Ολα αυτα μου τα ειπαν οι διαφοροι πωλητες. Αν καποιος την εχει και την εχει δουλεψει, ας μου πει αν οντως ισχυουν.
Καταλαβαινω οτι το πιο σημαντικο ειναι η εικονα σε μια τηλεοραση, ομως θα ηθελα να μην εχω καποιο προβλημα και σε αυτα. Ευχαριστω.
το smart tv ειναι αδιαφορο...χμ αλλα η samsung εχει το plex κ για μενα ειναι το α k ω η εικονα σε ολες τις tv ειναι καλες οι διαφορες ειναι μηδαμινες αρα κοιταμε και αλλα πραγματα αλλιως παιρνεις πλασμα αντι για lcd led 55 με 800 ε με καλυτερη εικονα σε ταινιες ποδοσφαιρο και γλιτωνεις ενα σκασμο λεφτα και οταν δινεις 1700 ε να παρω κ media player ε οχι ρε παιδια..(και σε lg εχω βαλει το plex χειροκινητα και δουλευει οκ με usb στικ)
Σε αυτό που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι πως πράγματι με 800 € περίπου παίρνεις πλάσμα με αξιολογότατη εικόνα για τα λεφτά της και αρκετά κοντά στην ποιότητα εικόνας των κορυφαίων Led Lcd, σίγουρα όμως όχι καλύτερη, και σίγουρα οι διαφορές στην ποιότητα εικόνας ( σε αυτό που αναφέρθηκες ) δεν είναι μηδαμινές για αυτόν που τον ενδιαφέρει το όσο το δυνατόν καλύτερο.το smart tv ειναι αδιαφορο...χμ αλλα η samsung εχει το plex κ για μενα ειναι το α k ω η εικονα σε ολες τις tv ειναι καλες οι διαφορες ειναι μηδαμινες αρα κοιταμε και αλλα πραγματα αλλιως παιρνεις πλασμα αντι για lcd led 55 με 800 ε με καλυτερη εικονα σε ταινιες ποδοσφαιρο και γλιτωνεις ενα σκασμο λεφτα και οταν δινεις 1700 ε να παρω κ media player ε οχι ρε παιδια..(και σε lg εχω βαλει το plex χειροκινητα και δουλευει οκ με usb στικ)
Σε αυτό που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι πως πράγματι με 800 περίπου παίρνεις πλάσμα με αξιολογότατη εικόνα για τα λεφτά της και αρκετά κοντά στην ποιότητα εικόνας των κορυφαίων Led Lcd, σίγουρα όμως όχι καλύτερη, και σίγουρα οι διαφορές στην ποιότητα εικόνας ( σε αυτό που αναφέρθηκες ) δεν είναι μηδαμινές για αυτόν που τον ενδιαφέρει το όσο το δυνατόν καλύτερο.
Εξαρτάται όμως και τι θέλει ο καθένας και πόσες απαιτήσεις έχει και αν ξέρει να δει τις διαφορές. Αν αυτά δεν << τα έχει >> τότε καλύτερα να πάρει κάτι πιο φθηνό , υπάρχουν στην samsung, με τις ίδιες δυνατότητες σε Smart & media Player, ποιος ο λόγος να πάει στη καρυφή αν όπως λες οι διαφορές στην εικόνα μηδαμινές;
Κάνε χρήση DOA.
Τη πακετάρεις όπως την αγόρασες, τη πας πίσω, τους λες ότι έχει πρόβλημα ( τα σύννεφα που είναι της τεχνολογίας αλλά εσύ θα πεις ότι το έχει σε πολύ έντονο βαθμό που δε βλέπεται, το ξέρεις το φαινόμενο αλλά εδώ είναι σε απαράδεκτο βαθμό. ), δεν δέχεσαι αν σου πουν να την δουν κτλ. και παίρνεις μια άλλη σε αντίστοιχη τιμή και κανονικά τέλος. Όσο πιο σύντομα το κάνεις τόσο καλύτερα.
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Προτου ξεκινησω την διαδικασια επιστροφης, θα ηθελα, αν ξερεις, να μου λυσεις καποιες αποριες σχετικα με το φαινομενο clouding.
1. Το εχουν ολες οι τηλεορασεις led σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο; Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει τηλεοραση που να μην το εχει καθολου;
2. Ειναι κατι που οσο περναει ο καιρος και η χρηση της τηλεορασης χειροτερευει; ´Η θα εχει παντα ο'τι ειχε απο την αρχη;
3. Ειναι κατι που το βλεπεις αφου η τηλεοραση παιξει καποιες ωρες ή το βλεπεις με το που την ανοιξεις; Για να καταλαβεις τι εννοω, χθες το βραδυ, περασαν καποιες ωρες για να το καταλαβω. Στην αρχη, οταν αλλαζα τα καναλια, σε εκεινα τα δευτερολεπτα που μαυριζει η οθονη, ηταν καταμαυρη, μετα απο καποιες ωρες ομως παρατηρησα το clouding στην αλλαγη καναλιων πρωτα και μετα και στο τηλεοπτικο προγραμμα και κυριως στην γωνια κατω αριστερα.
Τωρα που την ανοιξα ξανα, δεν βλεπω συννεφα, στην αλλαγη των καναλιων ειναι παλι μαυρη η οθονη. Εχω κλεισει τα παντζουρια, βεβαια δεν εχει το απολυτο σκοταδι, οπως το βραδυ, αλλα δεν βλεπω το παραμικρο! Ειναι λογικα ολα αυτα;
Αν ξερεις κατι για ολα αυτα εσυ η καποιος αλλος, πειτε μου σας παρακαλω για να ξερω τι να περιμενω προτου ξεκινησει η ταλαιπωρια της αλλαγης. Ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.