samsung 55ru7102

miatajdm

New member
12 January 2015
10
Καλησπέρα ψάχνω 55αρα tv μου πρότειναν την samsung 55ru7102 έχω κοιτάξει επίσης για τις lg 55uk6300-6400 από όσο έψαξα στα λεφτα(450 ) κ στις ιντσες που θέλω δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο. Επίσης κριτικές για την σαμσουνγκ δεν βρήκα εδώ εσείς ποια προτείνεται σαν καλύτερη επιλογή από αυτές τις 3 η αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτές τις ιντσες κ λεφτά.

Καλησπέρα ψάχνω 55αρα tv μου πρότειναν την samsung 55ru7102 έχω κοιτάξει επίσης για τις lg 55uk6300-6400 από όσο έψαξα στα λεφτα(450 ) κ στις ιντσες που θέλω δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο. Επίσης κριτικές για την σαμσουνγκ δεν βρήκα εδώ εσείς ποια προτείνεται σαν καλύτερη επιλογή από αυτές τις 3 η αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτές τις ιντσες κ λεφτά.

Για να προβείς στην κατάλληλη επιλογή αν θες ανέφερε:

Απόσταση θέασης
Θέσης θέασης (ευθεία,από πλάγια)
Συνθηκες φωτισμού,
Χρήση (ταινίες,σειρές,digea,gaming,αθλητικά),περιεχόμενο (sd,hd,4K)
απαιτήσεις,προηγούμενη τηλεόραση

πάντως η Samsung είναι με PLS panel ,οι LG με ψευτο 4Κ IPS,μέτριες επιλογές για ταινίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Λοιπόν απόσταση θέασης είναι 2.5μ+ υπό γωνία συνθήκες φωτισμού σαλόνι έχει φως γενικά την μέρα κ η χρήση θα είναι κυρίως για νετφλιξ αθλητικά από στριμ περισσότερο μέσω πσ κ ταινίες γενικά από κανά usb η πισι κ κανάλια μετά τα συμβατικά

Λοιπόν απόσταση θέασης είναι 2.5μ+ υπό γωνία συνθήκες φωτισμού σαλόνι έχει φως γενικά την μέρα κ η χρήση θα είναι κυρίως για νετφλιξ αθλητικά από στριμ περισσότερο μέσω πσ κ ταινίες γενικά από κανά usb η πισι κ κανάλια μετά τα συμβατικά. Ποιότητα θα ήθελα το ελάχιστο 720 αλλά κυρίως θα το έχω στα 1080 εφόσον έχω κ βιντιεσελ ελπίζω αν την συνδέσω με εθερνετ να μην χάνει ταχύτητα κ να μην κολλάει