samsung 55ru7102

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

miatajdm

New member
12 January 2015
13
Καλησπέρα ψάχνω 55αρα tv μου πρότειναν την samsung 55ru7102 έχω κοιτάξει επίσης για τις lg 55uk6300-6400 από όσο έψαξα στα λεφτα(450 ) κ στις ιντσες που θέλω δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο. Επίσης κριτικές για την σαμσουνγκ δεν βρήκα εδώ εσείς ποια προτείνεται σαν καλύτερη επιλογή από αυτές τις 3 η αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτές τις ιντσες κ λεφτά.

Καλησπέρα ψάχνω 55αρα tv μου πρότειναν την samsung 55ru7102 έχω κοιτάξει επίσης για τις lg 55uk6300-6400 από όσο έψαξα στα λεφτα(450 ) κ στις ιντσες που θέλω δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο. Επίσης κριτικές για την σαμσουνγκ δεν βρήκα εδώ εσείς ποια προτείνεται σαν καλύτερη επιλογή από αυτές τις 3 η αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτές τις ιντσες κ λεφτά.

Για να προβείς στην κατάλληλη επιλογή αν θες ανέφερε:

Απόσταση θέασης
Θέσης θέασης (ευθεία,από πλάγια)
Συνθηκες φωτισμού,
Χρήση (ταινίες,σειρές,digea,gaming,αθλητικά),περιεχόμενο (sd,hd,4K)
απαιτήσεις,προηγούμενη τηλεόραση

πάντως η Samsung είναι με PLS panel ,οι LG με ψευτο 4Κ IPS,μέτριες επιλογές για ταινίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Λοιπόν απόσταση θέασης είναι 2.5μ+ υπό γωνία συνθήκες φωτισμού σαλόνι έχει φως γενικά την μέρα κ η χρήση θα είναι κυρίως για νετφλιξ αθλητικά από στριμ περισσότερο μέσω πσ κ ταινίες γενικά από κανά usb η πισι κ κανάλια μετά τα συμβατικά

Λοιπόν απόσταση θέασης είναι 2.5μ+ υπό γωνία συνθήκες φωτισμού σαλόνι έχει φως γενικά την μέρα κ η χρήση θα είναι κυρίως για νετφλιξ αθλητικά από στριμ περισσότερο μέσω πσ κ ταινίες γενικά από κανά usb η πισι κ κανάλια μετά τα συμβατικά. Ποιότητα θα ήθελα το ελάχιστο 720 αλλά κυρίως θα το έχω στα 1080 εφόσον έχω κ βιντιεσελ ελπίζω αν την συνδέσω με εθερνετ να μην χάνει ταχύτητα κ να μην κολλάει