Samsung 77S90D κάηκε;

hurin

New member
23 August 2009
6
Προχθές στα καλά καθούμενα κάηκε η τηλεόραση, έσβησε και έριξε το ρελέ. Μετά όσες φορές την έβαζα στην πρίζα, έριχνε την ασφάλεια. Είχα κάνει την 5ετη "Premium" εγγύηση του Πλαισίου και πίστευα ότι είμαι καλυμμένος...
Χθές έφαγα όλο το πρωινό στα τηλέφωνα με το Πλαίσιο, για να έρθουν να την πάρουν μου ζήτησαν να την βγάλω από την επιτοίχια βάση της (στην οποία οι ίδιοι είχαν κάνει εγκατάσταση...) και επιπλέον να την βάλω στο κουτί της! Τους εξήγησα ότι δεν υπάρχει κουτί, δεν γίνεται να κρατήσεις το κουτί σε 77αρα τηλεόραση. Αρνήθηκαν οποιαδήποτε μεταφορά της χωρίς το κουτί, μου είπαν χαρακτηριστικά να ψάξω στα καταστήματά τους για κατάλληλο κουτί!
Ευτυχώς που η Samsung Hellas με διαβεβαίωσε ότι θα με εξυπηρετήσει στο θέμα του κουτιού και περιμένω πότε θα έρθουν να την πάρουν.

Όσον αφορά το Πλαίσιο, είναι τουλάχιστον τραγικό να σου λένε για 77" τηλεόραση ότι δεν έρχονται να την πάρουν γιατί δεν έχεις κρατήσει την αρχική συσκευασία!

Να κόψουν το λαιμό τους.. δικό τους πρόβλημα είναι.

• Like
Reactions: protrudi
Ω ρε και πηρα την ίδια πριν 14 μήνες από κωτσο με 5ετη

Ενώ κρατώ γενικά κουτιά στα hifi μου, αυτό δυστυχώς δεν το έχω, για να στο έδινα .... ήταν και τεράστιο το γ@μίδι ...

Περιμένουμε την συνέχεια ...

Γι αυτό κάνουμε παρέα.. την ίδια πέτρα έχουμε φάει στο κεφάλι....

Κι εγώ το κάνω, αλλά στο βαθμό του εφικτού.

Το κουτί της 77άρας δεν το έχω κρατήσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να του αφιερώσω τόσο χώρο.

• Like
Reactions: vlad66
Λίγο που το έψαξα υπάρχει πρόβλημα με μεγάλο batch 77S90D όπου καίγεται το τροφοδοτικό τους. Ξανά και ξανά...