Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

ok thanx αρα ειναι νεα ονομασια του firmwire της.
Εμενα που την εχω απο τις πρωτες μερες της ηταν
T-PRLPEUMD-1009.

Αρα γιαυτο διαβασα οτι πρεπει να αλλαξω ονομα στο ********1020.0.bin
και να το κανω T-PRLPEUMD. Για να μπορεσει να το
αναγνωρισει η tv μου....
Για να δω τι θα δω το βραδι...
Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα που ειχε
το T-PRLPEUMD-1015 ?

ok γραψτε λαθος:flipout:
Αντι να πατησω "source" και "power" απο το control
παταγα "power" TV +"power" απο το control..

Tεσπα... το update εγινε και εχω το 1020 τωρα.
Aπλα για οσους εχουνε T-PRLPEUMD προηγουμενο f/w
αλλαξτε το T-AMBPEUMD(newf/w) σε T-PRLPEUMD και ειναι super.
Διαφορετικα δεν θα το βρει απο το usb.
Aποτι ειδα απο το SM εγινε T-AMBPEUMD-1020 τωρα το f/w.

Απο διαφορα ακομα δεν εχω δει να πω την αληθεια :P
καποιο βλεπει αυτες:
Pros:

Better motion handling (smearing improved)
Slightly improved blacks (measured with colorimeter)
Better greyscale (see settings and attachments)
Quicker remote response
Better SD quality
Slightly improved 100hz implementation
General image seems improved but hard to quantify why

Cons:
Aggressive dynamic dimming always on, have to enter service menu to turn off
Changes made to backlight - luminance at a given backlight level not same as previous firmwares

Οσο για το ενοχλητικο auto dynamic dimming στις σκοτεινες σκηνες με αυτο το απλο κολπακι φευγει για παντα:

The gamme curve was fixed by turning off auto dimming on this firmware in the service menu SM. This is accessed via the ¨4.advanced menu"(choose it and press 0000) in the service menu and is under the 'adjust' menu labeled as 'Dyna DIM'. It will be set to 'off'. Change it to 'on' and then change it back to 'off'. Press Return on your remote a few times back to the main SM menu and then turn your TV off. Fixed

Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Μπορει καποιος να μου πει μ'απλα λογια τι πρεπει να κανω ωστε να κανω αυτο το τελευταιο Update ?
Δηλαδη απο που το κατεβαζω και αφου το βαλω σε ενα Stick πως το κανω!
Επισης τι κερδιζει κανεις απο την τελευταια αναβαθμιση και πριν την κανει πως τσεκαρει τι εκδοση εχει!
Εγω την πηρα την 40 Α656 για το εξοχικο τον ιουλιο που μας περασε!
Λογικα δεν εχει το τελευταιο!
Thanks!

Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Μπορει καποιος να μου πει μ'απλα λογια τι πρεπει να κανω ωστε να κανω αυτο το τελευταιο Update ?
Δηλαδη απο που το κατεβαζω και αφου το βαλω σε ενα Stick πως το κανω!
Επισης τι κερδιζει κανεις απο την τελευταια αναβαθμιση και πριν την κανει πως τσεκαρει τι εκδοση εχει!
Εγω την πηρα την 40 Α656 για το εξοχικο τον ιουλιο που μας περασε!
Λογικα δεν εχει το τελευταιο!
Thanks!

Ακολούθησε αυτό το link http://www.samsung.com/gr/support/d...l&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=02010100 και κατέβασε το firmware. θα σου κατεβάσει ένα εκτελέσιμο αρχείο. Ετοίμασε ένα άδειο usb stick. Βάλε μέσα το αρχείο που κατέβασες και τρέξτο. Θα σου εγκαταστήσει μόνο του στο stick τον φάκελο με τα αρχεία που χρειάζεσαι. Μετά σβήσε το εκτελέσιμο αρχείο και άσε μόνο τον φάκελο. Βάλε τώρα το usb στην τηλεόραση , κλείσε την και μετά κρατώντας πατημένο το source κουμπί πάνω στην τηλεόραση άναψε την από το control και άσε το source κουμπί. Η τηλεόραση τότε θα ψάξει στο usb για αναβάθμιση και θα την κάνει μόνη της χωρίς εσύ να πατήσεις τίποτα άλλο. Όταν τελειώσει θα σου δείχνει μία μαύρη οθόνη και θα αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι της. Απλά πάτα ένα κανάλι και τελείωσες. Το έκανα χτες το βράδυ εγώ.

Εχουμε πτωση τιμων στην 656.... μαλλον ειναι και η τελευταια πριν την αποσυρση της.....

..με κλειστα ματια...
...εγω που την ειχα παρει 1800 την 40"
δεν το εχω μετανιωσει ουτε ενα ευρω!!! -bye-

ας μας πει καποιος αν εχει καποιο καταστημα προσφορα την 40α656 η αν ακουσετε κατι ας το αναφερετε .ευχαριστω.

για τη 46'' μιλαω...

Πήρα κι εγώ την προηγούμενη Παρασκευή την 46" και ένα θα σου πω , εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι πορωμένος με την τεχνολογία οπότε δεν μετράω αλλά η γυναίκα μου δεν ξεκολάει από αυτήν. Πραγματικά best value for money

Παιδιά, δηλαδή με την ομαδική αγορα ποσο υπολογίζεται να κοστίσει στον καθένα;

Έχει κάποια διαφορα το LE40A656 με το LE40A656A1F?
Σε μερικά μαγαζια το A1F στο τέλος δεν υπάρχει ούτε καν στο 'σύστημά τους' στο ταμειο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Ακολούθησε αυτό το link http://www.samsung.com/gr/support/d...l&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=02010100 και κατέβασε το firmware. θα σου κατεβάσει ένα εκτελέσιμο αρχείο. Ετοίμασε ένα άδειο usb stick. Βάλε μέσα το αρχείο που κατέβασες και τρέξτο. Θα σου εγκαταστήσει μόνο του στο stick τον φάκελο με τα αρχεία που χρειάζεσαι. Μετά σβήσε το εκτελέσιμο αρχείο και άσε μόνο τον φάκελο. Βάλε τώρα το usb στην τηλεόραση , κλείσε την και μετά κρατώντας πατημένο το source κουμπί πάνω στην τηλεόραση άναψε την από το control και άσε το source κουμπί. Η τηλεόραση τότε θα ψάξει στο usb για αναβάθμιση και θα την κάνει μόνη της χωρίς εσύ να πατήσεις τίποτα άλλο. Όταν τελειώσει θα σου δείχνει μία μαύρη οθόνη και θα αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι της. Απλά πάτα ένα κανάλι και τελείωσες. Το έκανα χτες το βράδυ εγώ.
Ο.Κ Φιλε,θα το κανω και θα σου πω!
Εσυ τι κερδισες κανοντας αυτο το UpDate?
Τι βελτιωνεται?
Σ'ευχαριστω για ολα!