Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Απ' ότι βλέπω ένας έφυγε και προστέθηκε άλλος ένας, άρα είμαστε μέχρι στιγμής 3. Εάν φτάσουμε στους 5 θα αρχίσω να στέλνω emails σε διαδικτυακά μαγαζιά για να δούμε τι θα μας πουν.

Εκλεισε και για μενα παιδια... δευτερα παραλαμβανω.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Ο.Κ Φιλε,θα το κανω και θα σου πω!
Εσυ τι κερδισες κανοντας αυτο το UpDate?
Τι βελτιωνεται?
Σ'ευχαριστω για ολα!

Να σου πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα. Όμως δεν μπορώ να σου πω εγώ καθώς την έχω μόνο 1 εβδομάδα , οπότε δεν είχα συνηθίσει την εικόνα της πριν το update.

Απ' ότι βλέπω ένας έφυγε και προστέθηκε άλλος ένας, άρα είμαστε μέχρι στιγμής 3. Εάν φτάσουμε στους 5 θα αρχίσω να στέλνω emails σε διαδικτυακά μαγαζιά για να δούμε τι θα μας πουν.

Λοιπόν παιδιά βολιδοσκόπησα σήμερα την κατάσταση και είδα ότι η τιμή μπορεί να κατέβει κι άλλο. Σε γνωστό κατάστημα και για 3 τηλεοράσεις μου κάνει τιμή 1009,00 . Μιλάμε πάντα για την 40 ". Για να δούμε μήπως υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλον;

Αφου το technixx την εχει 1099 χωρις να χρειαστει να παρεις 3..

Δε μου φαινεται καλη προσφορα τα 1109 αν παρεις 3...

Μπορει , αλλα δεν εχει και την εγγυηση της εταιρειας....

Αφου το technixx την εχει 1099 χωρις να χρειαστει να παρεις 3..

Δε μου φαινεται καλη προσφορα τα 1109 αν παρεις 3...

Το technixx ως γνωστόν αγοράζει κατευθείαν απ'έξω παρακάμπτοντας την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Σε περίπτωση που πάθει κάτι η τηλεόραση θα πρέπει να βγει στο εξωτερικό. Αυτό ήξερα, εάν ισχύει κάτι άλλο ας το πει κάποιος.

Τοτε να πω τον λημναιο με τα 1116... Εκτος αν ρωτησατε αυτον και σας εκοψε 7 ολοκληρα ευρω για 3 τηλεορασεις...

Τοτε να πω τον λημναιο με τα 1116... Εκτος αν ρωτησατε αυτον και σας εκοψε 7 ολοκληρα ευρω για 3 τηλεορασεις...

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Δεν το γνωρίζω το Λημναίο. Εάν είσαι από Αθήνα και σε βολεύει να πας από εκεί για να μας πεις και πως είναι; Η προσφορά που είχα πει δεν είναι από Λημναίο εάν σε ενδιαφέρει να σου πω θα σου στείλω pm ή δεν γνωρίζω εάν μπορώ να το πω "δημοσίως".

Καλημέρα παιδιά
Γνωρίζει κάποιος άν υπάρχει κάποιο κόλπο ή πρόβλημα στην σύνδεση της Α656 με xbox 360 σε hdmi; Μου έχει σπάσει τα νεύρα το "Δεν υποστηρίζεται" και δεν έχω άλλες ιδέες.

ΥΓ. Την πρώτη φορά που την συνέδεσα όλα καλά και σε δοκιμή σε άλλη TV πάιζει μια χαρά...

Καλημέρα παιδιά
Γνωρίζει κάποιος άν υπάρχει κάποιο κόλπο ή πρόβλημα στην σύνδεση της Α656 με xbox 360 σε hdmi; Μου έχει σπάσει τα νεύρα το "Δεν υποστηρίζεται" και δεν έχω άλλες ιδέες.

Να υποθεσω οτι εχεις βαλει τo ΧΒΟΧ να δινει εξοδο 1080p?-bye-

Εγώ είμαι έτοιμος να πάρω μια 40’’ Samsung. Οι μόνες διαφορές (σύμφωνα με το site Samsung) που βλέπω ανάμεσα σε A656, A756, A856 είναι:
Contrast: 50000, 70000, 70000
Χρόνος Απόκρισης: 4ms, 6ms, 4ms
IDTV: - , IDTV, IDTV
Η 856 είναι και slim

Οι τιμές παίζουν γύρω στα: 1100, 1400, 1500

Ερώτηση: Αυτό το 6ms που έχει η 756 είναι σημαντικό μείον; Υπερκαλύπτει τα 70000 αντίθεση; Ή να πάρω την 656 κ με τα υπόλοιπα ευρώ να πάρω ένα καλό blue ray player?

Να υποθεσω οτι εχεις βαλει τo ΧΒΟΧ να δινει εξοδο 1080p?-bye-

"Δεν είμαι και χθεσινός" που λένε και τα Media Markt:flipout:

Κάτι παράξενο παίζει... Μέχρι που αναρωτήθηκα άν το hdmi καλώδιο είναι κατευθυντικό. Λέει δεν υποστηρίζεται και βγάζει σπασμένη εικόνα που και πού...

Εγω εχω το 360 σε VGA στην 40" μου Α656 και ειναι WoW χωρις
κανενα προβλημα αν βοηθαει!

Οσο για το τελευταιο firmwire 1020 ειναι για πρωτη φορα
τοσο "update" που πραγματικα ειναι σαν να εχω αλλαξει LCD.

Eιδικα σε αυτους που ειχαν το 1009/1015 ειναι must!
Απο τις εμφανες αλλαγες ειναι τα πολυ καλα μαυρα contrast-
περισσοτερο sharpness και τα 100hz παιζουν καλυτερα
απο ποτε ακομα και στο medium.

Εγω εχω το 360 σε VGA στην 40" μου Α656 και ειναι WoW χωρις
κανενα προβλημα αν βοηθαει!

Οσο για το τελευταιο firmwire 1020 ειναι για πρωτη φορα
τοσο "update" που πραγματικα ειναι σαν να εχω αλλαξει LCD.

Eιδικα σε αυτους που ειχαν το 1009/1015 ειναι must!
Απο τις εμφανες αλλαγες ειναι τα πολυ καλα μαυρα contrast-
περισσοτερο sharpness και τα 100hz παιζουν καλυτερα
απο ποτε ακομα και στο medium.

Ισχύει ότι με το τελευταίο update μπορείς στη έξοδο usb να δεις αρχεία divx και avi ? Υπάλληλος στο Πλαίσιο μου το είπε, αλλά δεν μου είπε πως γίνεται.

Καλημερα , καμια ιδεα γιατι ενω βαζω στο usb το update ετσι οπως το θελει ,και παταω να ξεκινησει δεν το βρισκει ? Οταν ανοιγει ψαχνει στο usb αλλα μετα δεν κανει τιποτα αλλο. Εχω την 46 Α656

Σας μεταφέρω ένα πρόβλημα που προέκυψε μετά απο αγορά 32A656
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36071&page=2 αρχικό post

" Τελικά αγοράσθει η Samsung 32a656. Το έπιπλο που αγόρασαν δεν χωρούσε μεγαλύτερη απο 86cm TV
Προσφορά απο το Saturn στα 719 euro.

Καλούλα μου φαίνεται. Καλή αντίθεση και καλό μαύρο .

Αλλά δεν ξέρω γιατί με χαλάει πολύ στο sd σήμα .
Εχω 47 toshiba παίζει φανταστικά sd ειδικά απο τα 2,5 μέτρα και πίσω σχεδόν δεν μπορείς να διακρίνεις την πηγή.
Σφάλματα που πίστευα ότι στις 32 δεν θα υπάρχουν .

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τα περιγμάμματα απο pixel γύρω απο τις φιγούρες.?
επίσης όταν την τροφοδότησα με HD σήμα, HDMI σε HDMI απο το φορητό μου στις εισόδους 1 και 4 ,ενώ όλα τα ήταν σούπερ έκανε οριζόντια σπασίματα στην εικόνα .
Δοκίμασα δική μου ΤV τον ίδιο φορητό στην ίδια ταινία και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Με άλλο Laptop και σύνδεση DVI σε HDmi τα σπασίματα ήταν μεγαλύτερα.

Τι λέτε να είναι "

Last edited: