Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Γι' αυτό το λόγο το κάνουν...; Κανένα Link με περισσότερες πληροφορίες;

Θέλω να πω πως τα ιδιωτικά εκπέμπουν σήμα χαμηλής ανάλυσης και μάλιστα σε 4:3 (εκτός του Sky). Η απόφαση τους να πάνε σε mpeg4 ήταν αν μη τι άλλο έκπληξη, αφού θα είμαστε από τις λίγες χώρες στην Ευρώπη που θα χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο πρότυπο.

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα δόλου ή παραπλάνησης και πως εσκεμμένα μας πούλησαν κάτι που δεν θα είναι συμβατό με μελλοντικές εκπομπές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Έξυπνο.... Ουουουου.... Γελάσαμε....

Παλικάρι μου, δεν μιλάμε για το "αύριο" (λέγε με 2050), μιλάμε για το αύριο 2009-2010. Όπου είπαν για τηλεόραση με ψηφιακό αποκωδικοποιητή, αλλά δεν μας είπαν ότι θα παίζει μόνο ΕΡΤ.

Καταλάβατε, ή θέλετε να κάνω και κακά;

κατ'αρχην ''κουλαρε'',δεν υπαρχει λογος να εξαπτεσαι,κατα δευτερον πως ξερεις οτι ειμαι παληκαρι,μπορει να ειμαι κανενας :grandpa:,οποτε ασε κατα μερους τους ειρωνικους χαρακτηρισμους και κατα τριτον αυτο που γραφω ειναι απλο,η τεχνολογια εξελισσεται διαρκως και ειναι πολυ δυσκολο να την παρακολουθησουμε εκτος κι αν μας τρεχουν απ'τα μπατζακια μας,οποτε το να προσθεσουμε αργοτερα ενα επιπλεον κουτι ειναι και το πιο ''φυσιολογικο'' δεδομενου οτι το αντιτιμο του δεν θα ειναι δα και τοσο απαγορευτικο και οπως ειναι παλι ''φυσιολογικο'' αν εχουμε κρατησει την τι βι μας αρκετα(που πολυ αμφιβαλω),τοτε καποια στιγμη παλι θα χρειαστει να της προσθεσουμε και κατι αλλο,ετσι παει,οποιος δεν το καταλαβαινει τοτε μην αγοραζει τιποτα κι ας κατσει να περιμενει τις τηλεορασεις (και κατ'επεκτασην συσκευες) τρανσφορμερ,που θα μετατρεπονται μονες του σε οτι θελουμε...
οριστε,νομιζω ημουν σαφης και χωρις να κανω ''κακα'' μου..:antlers:

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Σταματήστε να κλαίγεστε όσοι δεν έχετε mpeg4 decoder.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η τηλεόραση που αγοράσατε είχε αναφορά σε όλα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Ήταν ξεκάθαρο πως υποστηρίζει DVB-T/MPEG2 και τίποτ' άλλο. Αν εσείς δεν ξέρατε τι διαβάζετε και τι αγοράζετε, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.

Η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση θα ολοκληρωθεί το 2012 ή για μας ίσως και το 2015. Μέχρι τότε τα κανάλια θα εκπέμπουν και αναλογικά και η τηλεόραση που αγοράσατε μπορεί να τα δείξει.

Αν παρ' ολ' αυτά θέλετε να δείτε τις δοκιμαστικές εκπομπές του DVB-T/MPEG-4 πριν το 2012/2015, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα εξωτερικό συμβατό αποκωδικοποιητή, όπως αγόρασαν όσοι θέλανε να λάβουν τις δοκιμαστικές εκπομπές της ΕΡΤ. Αν αγοράσατε τηλεόραση με γνώμονα την λήψη αυτών των δοκιμαστικών εκπομπών, πολύ απλά κάνατε λάθος.

Οπότε, σταματήστε την κλάψα. Καμία ψευδή διαφήμιση δεν υπήρξε.

Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Σταματήστε να κλαίγεστε όσοι δεν έχετε mpeg4 decoder.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η τηλεόραση που αγοράσατε είχε αναφορά σε όλα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Ήταν ξεκάθαρο πως υποστηρίζει DVB-T/MPEG2 και τίποτ' άλλο. Αν εσείς δεν ξέρατε τι διαβάζετε και τι αγοράζετε, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.

Η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση θα ολοκληρωθεί το 2012 ή για μας ίσως και το 2015. Μέχρι τότε τα κανάλια θα εκπέμπουν και αναλογικά και η τηλεόραση που αγοράσατε μπορεί να τα δείξει.

Αν παρ' ολ' αυτά θέλετε να δείτε τις δοκιμαστικές εκπομπές του DVB-T/MPEG-4 πριν το 2012/2015, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα εξωτερικό συμβατό αποκωδικοποιητή, όπως αγόρασαν όσοι θέλανε να λάβουν τις δοκιμαστικές εκπομπές της ΕΡΤ. Αν αγοράσατε τηλεόραση με γνώμονα την λήψη αυτών των δοκιμαστικών εκπομπών, πολύ απλά κάνατε λάθος.

Οπότε, σταματήστε την κλάψα. Καμία ψευδή διαφήμιση δεν υπήρξε.

:a0210:

Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

....Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η τηλεόραση που αγοράσατε είχε αναφορά σε όλα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Ήταν ξεκάθαρο πως υποστηρίζει DVB-T/MPEG2 και τίποτ' άλλο. Αν εσείς δεν ξέρατε τι διαβάζετε και τι αγοράζετε, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα....

...... Καμία ψευδή διαφήμιση δεν υπήρξε.

Σωστός...:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Σωστός...:a0210:

Συγνώμη αλλα αυτό δεν είναι και τόσο σωστό.
Γιατι οταν βγαίνει η ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση που την πληρώνεις στο λογαριασμό σου και λέει κύριοι έγω εκπέμπω ψηφιακά πέραν οτι προιδεάζει τον κόσμο οσο αναφορά το φορματ που θα εκπέμπονται τα κανάλια γενικώς ο απλός κόσμος δεν μπορεί να ξέρει και δεν είναι δουλειά του να ξέρει αν υπάρχουν 2-3-4 εκδόσεις για αυτο το πράγμα.

Αλλα κάπως τα έχουμε μπερδέψει εδω στο ελλάντα...
Αντι να τρέχουν τα κανάλια να βρούν τηλεθεατές, τρέχουν οι τηλεθεατές να βρουν κανάλια και δεν υπολογίζουν τίποτα.
Και φυσικά δεν υπαρχει κανείς να προστάψει τους καταναλωτές βάζοντας κάποια όρια...

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια παρακαλώ...

είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της 40''656 κ η απορία που έχω είναι αν η θύρα usb είναι μόνο για φωτό...ή μπορεί να παίξει απευθείας κάποιο αρχείο avi,mpeg κτλ...

Συγνώμη αλλα αυτό δεν είναι και τόσο σωστό.
Γιατι οταν βγαίνει η ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση που την πληρώνεις στο λογαριασμό σου και λέει κύριοι έγω εκπέμπω ψηφιακά πέραν οτι προιδεάζει τον κόσμο οσο αναφορά το φορματ που θα εκπέμπονται τα κανάλια γενικώς ο απλός κόσμος δεν μπορεί να ξέρει και δεν είναι δουλειά του να ξέρει αν υπάρχουν 2-3-4 εκδόσεις για αυτο το πράγμα.

Αλλα κάπως τα έχουμε μπερδέψει εδω στο ελλάντα...
Αντι να τρέχουν τα κανάλια να βρούν τηλεθεατές, τρέχουν οι τηλεθεατές να βρουν κανάλια και δεν υπολογίζουν τίποτα.
Και φυσικά δεν υπαρχει κανείς να προστάψει τους καταναλωτές βάζοντας κάποια όρια...

Η ΕΡΤ ξεκίνησε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ εκπομπές. Μέχρι την τελική μετάβαση το 2012 ή το 2015 μπορεί να αλλάξουν δεκαπέντε φορές standards. Αν θες να τους ακολουθείς στις δοκιμές τους, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια παρακαλώ...

είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της 40''656 κ η απορία που έχω είναι αν η θύρα usb είναι μόνο για φωτό...ή μπορεί να παίξει απευθείας κάποιο αρχείο avi,mpeg κτλ...

Η 656 έχει το απλό Wiselink και παίζει μόνο φωτογραφίες και mp3.

Η 656 έχει το απλό Wiselink και παίζει μόνο φωτογραφίες και mp3.

thnx φίλος...ξέρεις μήπως τι ισχύει με την την LG7000 σε σχέση με το usb της ?

Η ΕΡΤ ξεκίνησε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ εκπομπές. Μέχρι την τελική μετάβαση το 2012 ή το 2015 μπορεί να αλλάξουν δεκαπέντε φορές standards. Αν θες να τους ακολουθείς στις δοκιμές τους, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Τελεύταιο μήνυμα γιατι φύγαμε off topic.
Όντως έτσι ειναι, ξεκίνησε δικομαστικες μα την διαφορά οτι ακόμα και έκει ΚΑΝΕΙΣ δεν προστατεψε το καταναλωτικο κοινο γιατι όλοι ξέρουμε πως το πουλούσαν.." Η ΕΡΤ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ", "ΠΑΡΕ ΝΕΑ TV ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ" "τα δοκιμαστικα" και αλλα τέτοια...

Και αφού είναι δοκιμαστικα γιατι δεν έχει δοιμασει και η ερτ τόσο καιρό το mpeg4?

Καλησπερα στη παρεα!! Μια ερωτηση θελω να κανω στους ειδημονες για του thread μηπως και γνωριζεται... Ημουν σημερα στην αντιπροσωπεια της Samsung στην Αυστρια και επεσε το ματι μου σε ενα μοντελο ΠΛΑΣΜΑ Α656 στις 50". Γνωριζεται τιποτα για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι ηξερα οτι βγαινει σε LCD μονο... Την ειχαν βαλει προσφορα 1300 ευρω και ηθελα να δω αξιζει καθολου ή ειναι κανα παλιο μοντελο???
Να στε καλα ολο!!!!!

Καλησπερα στη παρεα!! Μια ερωτηση θελω να κανω στους ειδημονες για του thread μηπως και γνωριζεται... Ημουν σημερα στην αντιπροσωπεια της Samsung στην Αυστρια και επεσε το ματι μου σε ενα μοντελο ΠΛΑΣΜΑ Α656 στις 50". Γνωριζεται τιποτα για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι ηξερα οτι βγαινει σε LCD μονο... Την ειχαν βαλει προσφορα 1300 ευρω και ηθελα να δω αξιζει καθολου ή ειναι κανα παλιο μοντελο???
Να στε καλα ολο!!!!!

Από την τελευταία γκάμα της Samsung είναι (του 2008), είχαμε αναφερθεί εδώ ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29417

και εδώ ..

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29660

να σαι καλα φιλε μου θα τους ριξω μια ματια να δουμε τι παιζει με αυτο το μοντελο!!! γενικα τωρα η τιμη της που κυμαινετε για να συγκρινω λιγο με εδω???

το κακο ξερεις ποιο ειναι με την αντιπροσωπεια της samsung??οτι ειναι ακριβως απεναντι απτην αντιστοιχη της pioneer οποτε περνας απτη pioneer ή πριν και χανεις το φως σου ή μετα και ξεχασες τι εβλεπες πριν....-bye-

Καλησπερα παιδια,

επειδη επειγομαι να αγορασω τηλεοραση γυρω στις 40-42 ιντσες και εχω κανει μια παραγγελια της 42lg7000 που ίσως ακυρώσω δεν προλαβαινω να διαβασω το thread, θα ηθελα να ρωτησω ποια η αποψη σας για την αξιοπιστια των samsung 40A656 και πώς κρίνεται την αντιπροσωπεία/service της samsung?

Ευχαριστω πολυ,
Δημήτρης

Απο τον Οκτωβριο που εχω την 46Α656 , δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος... Οσον αφορα την αντιπροσωπεια δεν εχω γνωμη...