Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

το καλο πραμα αργει να ερθει....οσον αφορα την υποθηκη ε ενταξει εισαι λιγο υπερβολικος

Σήμερα την είδα απο κοντά, ανάμεσα στην Toshiba ZF, Sony X3500. Η A656 είναι σίγουρα η καλύτερη LCD αυτή την στιγμή στην αγορά.

Σήμερα την είδα απο κοντά, ανάμεσα στην Toshiba ZF, Sony X3500. Η A656 είναι σίγουρα η καλύτερη LCD αυτή την στιγμή στην αγορά.

Με αναλογικα καναλια τι λεει? Μερικοι λενε οτι ειναι καλη , αλλοι λενε οτι ειναι μετρια...

Δεν την είδα καθόλου σε αναλογικά, αλλά δεν περιμένω και τίποτα σπουδαίο.

Με αναλογικα καναλια τι λεει? Μερικοι λενε οτι ειναι καλη , αλλοι λενε οτι ειναι μετρια...
Την είδα σημερα στο πλαισιο και ειπα στον πωλητη να βαλει αναλογικα καναλια.Με μια λεξη στα ματια μου αψογη.Επαιζε διπλα σε μια f86 και στα ιδια καναλια με τις ιδιες ρυθμησεις ηταν η μερα με την νυχτα και με μια xf που ηταν διπλα. Τις ξεζουμισα και τις τρεις.Ο πωλητης τρελαθηκε.Τον ευχαριστω για τον κοπο του

:award::award::award::ernaehrung004::worshippy:

Την είδα σημερα στο πλαισιο και ειπα στον πωλητη να βαλει αναλογικα καναλια.Με μια λεξη στα ματια μου αψογη.Επαιζε διπλα σε μια f86 και στα ιδια καναλια με τις ιδιες ρυθμησεις ηταν η μερα με την νυχτα και με μια xf που ηταν διπλα. Τις ξεζουμισα και τις τρεις.Ο πωλητης τρελαθηκε.Τον ευχαριστω για τον κοπο του

Mε λιγα λογια ειναι καλη ακομη και στον τομεα αυτο.:grinning-smiley-043

Απο ανακλασεις πως τα πηγαινε?

Σύμφωνα με το Cnet.com είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με την Χ3500:

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-ln52a650/4505-6482_7-32887597.html

The good: Superb black-level performance; highly accurate color; improved 120Hz de-judder video processing; fine standard-definition processing; broad selection of picture setup options; can display weather, news, and stock info onscreen; energy-efficient compared with most like-size LCDs.
The bad: Relatively expensive; red-colored frame isn't for everyone; shiny screen reflects ambient room lighting; some artifacts when de-judder modes are engaged; awkward click wheel remote.
The bottom line: If you don't mind its red frame, the Samsung LN52A650 LCD HDTV will reward you with a massive feature set and excellent picture quality.

Mε λιγα λογια ειναι καλη ακομη και στον τομεα αυτο.:grinning-smiley-043

Απο ανακλασεις πως τα πηγαινε?
Ανακλασεις υπηρχαν μονο σε πολυ μαυρες σκηνες με θεαση υπο μεγαλη γωνια και αυτες οχι τοσο οσο σε μια crt tv.Γενικα αυτο το φαινομενο δεν ενοχλει οπως σε μια crt.Το clear panel βοηθαει πιστευω στο να αποδιδει την εικονα ποιο ζωντανη απο οτι σε ενα mat panel.Στις γρηγορες καλα τα πηγε λογο και του μικρου χρονου αποκρισης. 4ms.

Last edited:

Εμενα με βαζει σε σκεψη αν το προβλημα που ειχε η f86 με κατι οριζοντιες γραμμες εχει λυθει `η οχι???!!!:huh2::huh2::nounder::nounder:

Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Ηδη βρηκαν κατι κουφα ελαττωματα στην 656 οπωε οτι μωβιζει το μαυρο και κατι τετοια τα οποια απο οτι ειδα στις φωτογραφιες μου φαινονται ανυποστατα.-bye-

Δεν παρατρησα κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

καλησπερα παιδια...

Καλα το review το απο πανω, δεν κανει καν tests, δεν μου γεμιζει το ματι καθολου..

Την εχω βαλει στο ματι (46") αλλα με αυτα που βλεπω τωρα δεν ειμαι σιγουρος... :

1. Αποδοση σε SD ! (στο CNET review η αποδοση στο τηλεοπτικο σημα δεν ειναι και κολακευτικη)

Δεν τα πήγε και άσχημα.

2. Στο AVForum.com μερικοι εχουν προβληματα με το 1080p/24Hz.

Δεν παρατηρησα κάτι ανάλογο.

3. Tα 100 Ηz δεν δουλευουν σωστα, μονο σε low (+medium?) settings παιζουν

Δουλέυουν αλλά όπως αναφερeις σε μερικά modes

4. Τα ηχεια ειναι μετρια.

Αδιάφορο.

Βασικα το SD performance με ενδιαφερει παρα πολυ, και τα ηχεια πολυ λιγο.

Ισχυουν αυτα, οποιος ξερει ας μας πει?

Αν δεν ειναι καλο το SD και τα 100Hz, μηπως καλυτερα να πεσω στις 42" και Philips 9732 / 9703 , και ας ειναι ποιο ακριβες...?? η ακομα και σε μια 46W3000 χωρις 100Ηz ?

..

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Μανωλη να υποθεσω οτι θα εχουμε στο γνωστο περιοδικο συντομα δοκιμη?:SFGSFGSF:

...και γεννάται το ερώτημα: είναι μια πολύ καλή αγορά αυτή τη στιγμή η 46Α656;
δηλαδή σε σχέση με Χ3500 χάνει σε ποιότητα ελάχιστα ή πολύ;
και σε σχέση με W4000 μήπως και έχει κάποιος πρώτες εντυπώσεις;
σε σχέση με plasma panasonic ΡΖ80/85;
(αν βιάζομαι συγνώμη περιμένουμε να απαντηθούν στο μέλλον οι απορίες μου, θέλω να κάνω άμεση αγορά )

περιμενε κανα 2 βδομαδες να ρθει και η W4000 για να χεις ολοκληρωμένη εικονα