Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Γιώργο μπορείς να μου πείς πως τα πήγε η A558 στο τέστ του Ηχου;

Αρκετα καλα.

Πηρε λιγο μικροτερη βαθμολογια απο την 656 η οποια ομως αναφερεται στο τεστ να εχει καλυτερη εικονα και συγκεκριμενα καλυτερο scaler.

Mαλιστα οπως αναφερει το τεστ η εικονα της 656 τοσο σε SD οσο και σε HD ηταν αψογη.

Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

edit: και φυσικα η αλλη πηγη ηταν το ps3

Στο animation το scaling είναι εύκολη υπόθεση.

ετσι πρεπει να ειναι αλλα και εγω ειμαι της αποψης οτι χρειαζομαστε πολλες ιντσες στο BR για να το απολαυσουμε.

Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

μια ερωτηση

Γιωργο εσυ εαν δεν ηξερες θα εβλεπες διαφορες? ;)

διοτι εμεις οταν καναμε τεστ στην 42px70 και απο αποσταση 2.5m περιπου(εβαζα εγω το δισκακι χωρις να ξερει ο φιλος μου πιο απο τα δυο και το αντιθετο),με το ζορι βλεπαμε διαφορα.
βεβαια η ταινια ηταν animation και πηγη το dv-600

Πραγματικά δεν ξέρω .. γιαυτό θελω να επαναλάβω το τεστ με καλύτερη TV..

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Δύο ενστάσεις:

Δεκτές.

1. Συγκρίνεις την PX80 που βλέπεις σπίτι σου κάτι μήνες, με την A656 που είδες στο Media Markt για κάνα τέταρτο όπως είπες. Ειδικά για το μαύρο δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα με τίποτα.

Πάσο.
Το έχω λάβει ήδη υπόψιν μου και το έχω συμψηφίσει με το συμπέρασμα μου.
Να συμπληρώσω ότι στο MM υπάρχει PX80 και η σύγκριση μπορεί να είναι άμεση.
Θα επιμείνω.

2. Η ακρίβεια των χρωμάτων της PX80 απέχει αρκετά από το "σκωτώνει" και δεν υπάρχουν διαθέσιμες οι ρυθμίσεις που χρειάζονται για να "σκωτώσουν". Η A656 με βάση το τεστ του Ήχου και το χρωματικό διάγραμμα που δημοσιεύεται είναι χρωματικά πολύ κοντά στο ιδανικό.

Η Α656 είναι η πρώτη Samsung που βλέπω με σωστή ''αντίληψη'' χρώματος.
Το αναφέρω ρητά μάλιστα.
Και το τοποθετώ στα υπέρ της.

Η PX80 από το κουτί παίζει πάρα πολύ καλά και δεν χρειάζεται ιδιαιτερα πολλές ρυθμίσεις για να ''έλθει''. Σύμμαχο της έχει το μαύρο της και την αντίθεση της.
Η PX80 είναι μια απλούστατη και εύκολη τηλεόραση.

Η Α656 χρειάζεται εκτεταμένες και πολύ εξειδικευμένες ρυθμίσεις για να ''ελθει''.
Η A656 είναι μια τηλεόραση....''η χαρά του ρυθμισάκια''.

Ευχαριστούμε Γιώργο ....-bye-.....για την αναλυτική περίγραφη..:SFGSFGSF:

Ειδικά η αναφορά σου στους 'μέσους χρήστες'....νομίζω ότι αντιπροσωπεύει μεγάλο δείγμα του αγοραστικού κοινού.

Άντε....καλή επανάληψη του πειράματος...σε νέο panel.

Πολλες φορες λενε μελη οτι ειδαν την PX80 και δεν τους αρεσε για διαφορους λογους. Τοτε ο κ. Preve σπευδει να πει οτι αλλιως δειχνει η τηλεοραση σε οικιακο περιβαλλον και αλλιως σε ενα καταστημα που μπορει να μην εχει καλο σημα , οι ρυθμισεις να ειναι λαθος κτλ.

Τωρα λοιπον αυτοαναιρειται και μας λεει πως δειχνει η 656 στο media markt.:firstprize:

ΥΓ. Θυμιστε μου μια μερα να σας πω πως το Nissan X-Trail που εχω εδω και 5 μηνες ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με την BMW X5 που εχει ενας γνωστος μου.

Αλλωστε ως γνωστον ,οι BMW ειναι και δυσκολες στην οδηγηση και δεν εχουν και καλη τετρακινηση...:flipout:

βρε συντεκνοι...ψυχραιμια.
αφου σχεδον ολοι ψαχνουμε το ιδιο πραγμα:κορυφαια αποδοση+λιγοτερα χρηματα,το οποιο προς το παρον δεν ειναι εφικτο.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΤΗΝ 46'.ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ Α656 ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ F86 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ MEDIA K ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΛΟΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Α656 ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ.Η ΤΙΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΕΙΝΑΙ.....1800Ε!!!!

ο φιλος μας επεξελε αυτην που του αρεσε περισοτερο γιατι απλα οπως λεει απογοητευτηκε απο την A656.

Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Να ρωτησω που εχετε δει την καλυτερη τιμη(για την 40α656) με συνδυασμο αξιοπιστιας του καταστηματος?
Σημερα η αυριο λεω να την παραγγειλω και εγω.(ΠΛΑΙΣΙΟ μαλλον)
Ευχαριστω.
http://www.eprice.gr/index.php?search=SAMSUNG+40%C1656&apo=0.01&eos=10000&one.x=0&one.y=0&one=Send

ο φιλος μας επεξελε αυτην που του αρεσε περισοτερο γιατι απλα οπως λεει απογοητευτηκε απο την A656.

Βολικο του ηρθε που "δεν ηταν καλυτερη η 656" γιατι γλιτωσε και 300 ευρω που εχει η 656 παραπανω.

Πολλες φορες λενε μελη οτι ειδαν την PX80 και δεν τους αρεσε για διαφορους λογους. Τοτε ο κ. Preve σπευδει να πει οτι αλλιως δειχνει η τηλεοραση σε οικιακο περιβαλλον και αλλιως σε ενα καταστημα που μπορει να μην εχει καλο σημα , οι ρυθμισεις να ειναι λαθος κτλ.

Τωρα λοιπον αυτοαναιρειται και μας λεει πως δειχνει η 656 στο media markt.:firstprize:

ΥΓ. Θυμιστε μου μια μερα να σας πω πως το Nissan X-Trail που εχω εδω και 5 μηνες ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με την BMW X5 που εχει ενας γνωστος μου.

Αλλωστε ως γνωστον ,οι BMW ειναι και δυσκολες στην οδηγηση και δεν εχουν και καλη τετρακινηση...:flipout:

Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις από τα γραφομένα μου;

Γιατί εγώ δεν βγάζω καμμία άκρη με το quoted κείμενο σου.

Νομιζω οτι δεν εχει πλεον νοημα να συνεχισουμε μια κουβεντα που...

1- Ειναι εντελως off topic καθως αν θελει καποιος να μας πεισει οτι η PX80 ειναι καλη τηλεοραση μπορει να χρησιμοποιησει το αντιστοιχο νημα και να μην κανει "πειρατεια" στο υπαρχον...

2- Δεν εχει νοημα να συγκρινουμε πορτοκαλια με μηλα. Αλλη κατηγορια τηλεορασης η Px80 και αλλη η A656.

Όντως.

Η φλυαρία δεν είναι προτέρημα.

Ειδικά όταν υπάρχει αδυναμία κατανόησης.

Για να μην πω (το λέω) αδυναμία ανάγνωσης.

-bye-

Και η W4000 πηρε καλες κριτικες. Περιμενουμε με αγωνια το "review" σου που θα βγαζει την PX80 καλυτερη.-bye-

Στην κατανοηση κανεις λαθος παντως. Εχω κατανοησει ακριβως τι συμβαινει...και ξερω πολυ περισσοτερα απο οτι νομιζεις...

Βολικο του ηρθε που "δεν ηταν καλυτερη η 656" γιατι γλιτωσε και 300 ευρω που εχει η 656 παραπανω.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043-bye-:flipout:

Πάντως ο διαχωρισμός φόρουμ LCD-Plasma θεωρώ πως είναι απαραίτητος και απορώ γιατί δεν γίνεται ακόμη...:BDBDG54:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043-bye-:flipout:

Πάντως ο διαχωρισμός φόρουμ LCD-Plasma θεωρώ πως είναι απαραίτητος και απορώ γιατί δεν γίνεται ακόμη...:BDBDG54:

Γιατί έτσι όπως πάμε σε 1 χρόνο δεν θα υπάρχουν plasma.

Γιατί έτσι όπως πάμε σε 1 χρόνο δεν θα υπάρχουν plasma.

Σε ενα χρονο το βρισκω υπερβολικο αλλα συμφωνα με αναλυσεις το 2010 το μεριδιο των πλασμα θα ειναι μολις 10% της αγορας.

Γι'αυτο αλλωστε και η Pioneer την κανει με ελαφρα πηδηματακια προς το αντιπαλο στρατοπεδο.

πάντα νικά το κακό στον κόσμο...
το μπλε δισκάκι το HD-DVD
LCD tis plasma
oi others στο LOST
οι αντίπαλοι τον Doctor
και τέλος οι samsung τις Σόνυ;
(ΟΚ πλάκα κάνω σόρρυ για το οφφτοπικ παίδες...)

Nα ρωτήσω κάτι? Επόμενη σειρά από την Α656 δεν θα έρθει από τα μέρη μας? Εννοώντας καλύτερο μοντέλο από την 656.