SAMSUNG A956 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG A956

Σίγουρα έχει να κάνει με τον τρόπο φωτογράφισης και όχι με την απεικόνιση στην τηλεόραση. Νομίζω πως το φαινόμενο ονομάζεται "Moire", αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί εμφανίζεται.

Σίγουρα έχει να κάνει με τον τρόπο φωτογράφισης και όχι με την απεικόνιση στην τηλεόραση. Νομίζω πως το φαινόμενο ονομάζεται "Moire", αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί εμφανίζεται.
Ακριβώς και είναι φαινόμενο που σχετίζεται με την φωτογραφική μηχανη. Το άλλο φαινόμενο στις φωτογραφίες με το μαύρο φόντο είναι όντως blooming?

Re: Απάντηση: SAMSUNG A956

Για να μην παρεξηγηθούμε... blooming αν θέλεις να ψάξεις θα....βρείς !!
Στις παρακάτω φωτός θα το δείτε να ψιλοεμφανίζεται. Θα πρότεινα να δείτε την οθόνη σας με σβυστό φώς. ΕΠΙΣΕΙΣ η παρακάτω φωτός τραβήχτηκαν με ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...δεν υπάρχει περίπτωση να φαινόταν κάτι τέτοιο πχ υπο κανονικές συνθήκες φωτισμού ενός δωματίου δηλ με ενα μικρό φωτιστικό αναμένο...

-bye-

Τι διαφορετικό έκανες από το Post 74 και σου εμφάνισε αυτο το φαινόμενο?

Στο #75 οι φωτογραφίες είναι από μεγάλη γωνία στον κατακόρυφο άξονα.

Από τον τρόπο λήψης νομίζω πως το φαινόμενο είναι πολύ μικρότερο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά αυτό μόνο ο φίλος που τις τράβηξε μπορεί να το επιβεβαιώσει.

....περιμένω κι εγώ την 46άρα λογικά την άλλη εβδομάδα, αναμένεται λοιπόν και review κι από την μικρή αδερφή, με τις περιορισμένες γνώσεις μου.

....περιμένω κι εγώ την 46άρα λογικά την άλλη εβδομάδα, αναμένεται λοιπόν και review κι από την μικρή αδερφή, με τις περιορισμένες γνώσεις μου.
Σε τι τιμή αν επιτρέπεται την αγόρασες?

Σε τι τιμή αν επιτρέπεται την αγόρασες?

νορμάλ τιμή μέσω skroutz.

Στα 2224, αν πας skroutz θα καταλάβεις και πιο κατάστημα είναι. Εξτρά πληροφορίες από τηλεφωνική συνομιλία....μου διαβεβαίωσαν ότι αύριο τους έρχεται το στοκ, άρα λογικά 8α φέρουν μπόλικες. Ενώ άλλα e-καταστήματα μου είπαν για 3+βδομαδες. Καλύπτουν και τα έξοδα μεταφοράς εκτός Αθήνας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG A956

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι???

Αυτές οι γραμμές σαν ύφασμα κοτλέ που φαίνονται σε όλες σχεδόν τις photo και ιδιαίτερα στο SD είναι λόγω του ότι είναi ποΛύ κοντινές οι photos ή είναι κάτι άλλο?

Αυτές οι κοτλέ γραμμές είναι θέμα της φωτογραφικής και μόνο...στην τηλεόραση δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...-bye-

Απάντηση: Re: SAMSUNG A956

Άντε φίλε με το καλό !!
Νοιώθω άσχημά που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...:frown:

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG A956

Τι διαφορετικό έκανες από το Post 74 και σου εμφάνισε αυτο το φαινόμενο?

Εϊναι ακριβώς η ίδια εικόνα αλλά απο διαφορετική γωνία...
όχι μόνο στον οριζόντιο ή κάθετο άξονα , αλλά και σε άπειρες γωνίες μεταξύ τους, μπορεί να μην φαίνεται καθόλου αυτό το φαινόμενο ή να εμφανίζεται όπως στην φωτό... ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ, το βρίσκεις... αλλά ποτέ σε normal γωνία θέασης...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG A956

Εϊναι ακριβώς η ίδια εικόνα αλλά απο διαφορετική γωνία...
όχι μόνο στον οριζόντιο ή κάθετο άξονα , αλλά και σε άπειρες γωνίες μεταξύ τους, μπορεί να μην φαίνεται καθόλου αυτό το φαινόμενο ή να εμφανίζεται όπως στην φωτό... ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ, το βρίσκεις... αλλά ποτέ σε normal γωνία θέασης...-bye-

Ήσουν πολύ κατατοπιστικός και σε ευχαριστώ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων εώς το τέλος Δεκεμβρίου θα είμαι ένας τυχερός ελπίζω κάτοχος της 55Α956. -bye-
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:::party:

Last edited:

Γεία χαρά σε όλους,
είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω την 46 που θέλω εδώ και καιρό. Αλλά είμαι σε ένα φοβερό αδιέξοδο. Είμα μεταξύ της SAMSUNG Α956 και της SONY Ζ4500 (περίπου στην ίδια τιμή είναι). Την τηλεώραση αυτή θα την έχω κατα κύριο λόγο για BlueRay disks και PS3 παιχνίδια.. Με φοβήζει αυτά ποθ ακούγωνται για Input lag στην SAMSUNG... Όποια ιδέα η εμπειρία που έχετε εώς τώρα Θα με βοηθούσε αφάνταστα!!!!

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG A956

Άντε φίλε με το καλό !!
Νοιώθω άσχημά που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...:frown:

Δε πειράζει ρε dantzio, θα μου κάνεις τα κονέ για ενισχυτή, ηχεία και Blu-ray :flipout:

Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες πάντως.

Ρε παιδιά που πήγατε? Τέτοια σιωπή:chinscratch: Σας έχει αφήσει άναυδους η φοβερή εικόνα της Α956???:popcorn::food-smiley-005:

Πείτε μας μετά από τόσες μέρες χρήσης εντυπώσεις και τελικά αυτό το γ......ο το input lag είναι ενοχλητικό στα παιχνίδια?:gossip:

Ρε παιδιά που πήγατε? Τέτοια σιωπή:chinscratch: Σας έχει αφήσει άναυδους η φοβερή εικόνα της Α956???:popcorn::food-smiley-005:

Πείτε μας μετά από τόσες μέρες χρήσης εντυπώσεις και τελικά αυτό το γ......ο το input lag είναι ενοχλητικό στα παιχνίδια?:gossip:
Καλημερα,
Προσπαθω να σεταρω αυτες τις μερες ενα @@@#%:slapface: htpc και δεν προλαβαινω καν να τη δω... Κοιτα, στο μινι τεστ που εκαναν τα παιδια σπιτι μου, με ps3 δεν αντιληφθηκαν input lag σε σημειο που να δημιουργει προβλημα στο παιχνιδι. Ο αποστολος βεβαια ειναι περισσοτερο εξουσιοδοτημενος να μιλησει μια που αυτος το δοκιμασε στην ουσια, αλλα αν θελεις κατι παραπανω, ελπιζω μεσα στην επομενη βδομαδα να εχω εγκαταστησει κανενα παιχνιδι, για να κανω δοκιμη και με htpc.

O φίλος μας ο sakplat και η οικογένεια του είχαν την καλοσύνη να μας δεχτούν στο σπίτι τους και εκεί δοκιμάσαμε το COD4 το Assassins και ένα ακόμα.
Στο πρώτο δεν παρατήρησα καθόλου lag παίζοντας 5-6 λεπτά. Στο Assassins ενώ ο χαρακτήρας έτρεχε παρατηρούσα κάποια σπασίματα στην κίνησή του τα οποία μάλλον ήταν lagaρισμα. Ούτε στο άλλο παιχνίδι είδα κάτι. Έχω την αίσθηση ότι το φαινόμενο μπορεί κάποιος sensitive gamer να το παρατηρήσει σε κάποια παιχνίδια αλλά υπάρχουν τρόποι να μειωθεί το φαινόμενο. Η αίσθηση της τηλεόρασης όμως, η ποιότητα κατασκευής της, το μαύρο της αλλά και εικόνα της σε αποζημιώνουν. Αν κάποιος είναι πολύ των παιχνιδιών μπορεί να κοιτάξει την 46Ζ4500 που αν και δεν έχει LED είναι εξαιρετική τηλεόραση και καλοσχεδιασμένη όπως η 956. Υπάρχει και η W4500 που είναι ακόμα φθηνότερη -bye-

Απάντηση: Re: SAMSUNG A956

Καλημερα,
Προσπαθω να σεταρω αυτες τις μερες ενα @@@#%:slapface: htpc και δεν προλαβαινω καν να τη δω... Κοιτα, στο μινι τεστ που εκαναν τα παιδια σπιτι μου, με ps3 δεν αντιληφθηκαν input lag σε σημειο που να δημιουργει προβλημα στο παιχνιδι. Ο αποστολος βεβαια ειναι περισσοτερο εξουσιοδοτημενος να μιλησει μια που αυτος το δοκιμασε στην ουσια, αλλα αν θελεις κατι παραπανω, ελπιζω μεσα στην επομενη βδομαδα να εχω εγκαταστησει κανενα παιχνιδι, για να κανω δοκιμη και με htpc.

Εγώ είμαι το ένα «παιδί» και ξαναδηλώνω ότι το lagπου αισθάνθηκα (αν δεν ήταν στην φαντασία μου) είναι από ελάχιστο ως ανύπαρκτο και σε καμιά περίπτωση δεν θα με απέτρεπε από την αγορά της συγκεκριμένης TV. Αυτό που δεν θυμάμαι (ρωτήστε τον Απόστολο) εάν είχαμε στο on το gamemodeμε ότι αυτό συνεπάγεται (νομίζω ήταν στο off)!

ΥΓ. Γεια σου Σάκη, τελικά που θα μπει το πανί?

:a0210:Εγώ παιδιά χτές που συζήτησα με έναν φίλο όπου από εκεί πήρα και την tv και τον εμπιστεύομαι γιατί έχει γνώσεις και επειδή ενδιαφερόμουν και εγώ τόσο για την 786 όσο και για την 956 αν και έχω την 656 μου είπε ότι το inputlag τόσο σε παιχνίδια όσο και σε dvd ή blue ray είναι ορατό και στις δύο περιπτώσεις άλλοτε πολύ άλλοτε λίγο. Όμως και εγώ που είχα πάει να την δώ σε κάποιο κατάστημα με demo ταινία το wanted που έχει αρκετές γρήγορες σκηνές(αλλαγή πλάνων και σκηνών) μου ήταν ορατό όχι σε ενοχλητικό επίπεδο αλλά ορατό. Ως προς τα άλλα χαρακτηρηστικά της (επίπεδο μαύρου) πρέπει να το παραδεχτώ ήταν πολύ καλή!!:a0210: