Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια χερεται και απο μενα,εχω μια LE37B650 και επειδη δεν εχω ξανακανει αναβαθμιση θελω τησυμβουλη σας. Κατεβασα απο την σελ της samsung το T-CHL7DEUC-3001.1 και T-CHL7DEUC-3000.2. τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι τα βαλω σε ενα stick και να το κουμποσω στη tv?

τώρα τον εκαψες !! ,είπαμε πως το νέο firmware το μόνο που κάνει είναι να κλειδώσει την συσκευή για non sumsung firmware !

τώρα τον εκαψες !! ,είπαμε πως το νέο firmware το μόνο που κάνει είναι να κλειδώσει την συσκευή για non sumsung firmware !

απο οτι ειδα σε προηγουμενα ποστ υπαρχει η δυνατοτητα να γυρισει στο προηγουμενο firmware

Ναι υπαρχει η δυνατοτητα αλλα καντο αν τολμας, εγω δε τολμαω παντως, ειναι εντελως βλακες, ουτε παιδια τα κανουν αυτα... οχι μεγαλες εταιριες. Ο πατερας μου πηρε μια lg 37" 5300. Η διαφορα ποιοτητας κατασκευης και sofware ειναι τεραστια, και οτι δεν παιζει στην samsung μου παιζει στην δικια του... εκτος dts βεβαια... αλλα τουλαχιστων δουλευουν ολες οι λειτουργιες, οχι μονο οι μισες...

στην σελίδα samygo files on sourceforge κατεβαζω απο τον φάκελο SamyGO Content Library Applications
μια εφαρμογή η οποία είναι σε συμπιεσμένη μορφή zip πχ SamyGO PVR v0.8.1.zip ,τι πρέπει να κάνουμε για να την τρέξει ? πρέπει να την αποσυμπιέσουμε σε κάποιον φάκελο στο usb stick και μετά να μεταβούμε στο content library menu της τηλεόρασης !, η χρειάζεται κάτι άλλο!,επίσης οι αλλαγές θα είναι παροδικές, η θα υπάρχει πρόβλημα αν κάτι πάει στραβά

απ'οτι εχω διαβασει παροδικες θα ειναι και θα πρεπει να τις περνας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θελεις να δεις dts

απο την αλλη, αν και... much awaited, δεν βλεπω να γινεται ντορος,
μαλλον δεν ξερουν/ξερουμε να το περασουμε ή/και ο κοσμος δεν θελει να ρισκαρει

DTS B650

Επιτέλους έγινε!
Ένας τύπος από το Samygo έβγαλε ένα application με το οποίο μπορείς πια να παίζεις mkv με DTS.

Επειδή δεν θα μπορώ για κάποιες μέρες να το δοκιμάσω, αναμένω τις δοκιμές σας και οδηγίες για όλους τους ιδιοκτήτες B-series.
Αξίζει να γράψει κάποιος πως μπορούμε να βάλουμε DTS και PVR στις B650. Και αν χρειάζεται αλλαγή στο fw ή απλά φορτώνεις applications.

Το αρχείο:
https://downloads.sourceforge.net/p...ntent Library Applications/SamyGO DCA 0.1.zip

Η σελίδα
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=5&t=1009

Συζήτηση στο samygo forum
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=4&t=1044&start=10
https://downloads.sourceforge.net/p...ntent Library Applications/SamyGO DCA 0.1.zip

Stay focus............ οι ακριβως προηγουμενες 2 σελιδες κανουν συζητηση περι αυτού. Κανε ενα κοπο να τισ διαβασεις πρωτα. ολοι ξερουμε που ειναι τα αρχεια, στη δοκιμη κολλαμε, και στις λεπτομεριες που ρωτας -bye-

Προσωπικα έβαλα στο stick το PVR και μεσα απο το contents-παιχνιδια το κλίκαρα αλλά δεν έκανε κάτι.
Μαυρισε η οθόνη και με εβγαλε στην ιδια σελιδα...Δεν εγκατέστησε κάτι...

Προσωπικα έβαλα στο stick το PVR και μεσα απο το contents-παιχνιδια το κλίκαρα αλλά δεν έκανε κάτι.
Μαυρισε η οθόνη και με εβγαλε στην ιδια σελιδα...Δεν εγκατέστησε κάτι...

Και σε μένα το ιδιο έκανε μολις επελεξα PVR μαυρισε η οθονη για 1-2 δυτερα και ξαναγυρισε στην ιδια σελιδα

Το PVR σε εμένα δουλεύει κανονικά, είτε το τρέχουμε από το φλασάκι είτε το αντιγράφουμε στην τηλεόραση και το τρέχουμε από εκεί.
Μην περιμένετε να κάνει κάτι από μόνο του, πατήστε το κουμπί rec για να αρχίσει η εγγραφή του προγράμματος.

Υπάρχουν περιορισμοί... δεν μπορούμε να γράψουμε σε δίσκους με format ntfs, μόνο fat32.

Υπάρχει και μία διαδικασία (ψάξτε για "gdbtrick" στο samygo) για να μπει ένας autoloader για να μην χρειάζεται κάθε φορά να τρέχουμε τα ίδια application στην εκκίνηση, αλλά να τρέχουν αυτόματα. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το θεωρώ απαραίτητο.

Last edited:
για το wifi που ρώτησα πιο πάνω ισχύουν τα ίδια;; αντιγράφω το σχετικό αρχείο το τρέχω και μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα wifi στικάκια η τηλεόραση;

Όλα τα applications δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο, οπότε φαντάζομαι ΝΑΙ, δεν το έχω δοκιμάσει και αυτό γιατί έχω ενσύρματο δίκτυο και δεν το χρειάστηκα, οπότε δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα...

ρε παιδια εγω αγορασα μια β650 τα χριστουγεννα χρειαζετε να κανω αναβαθμιση?

Να μην κανεις καμία αναβαθμιση φίλε μου αν θές να κάνεις "κολπάκια" τύπου pvr και άλλων που λέμε πιο πάνω...

Ασε την TV σου "παρθ'ενα".
Έτσι κι αλλιώς η ανα(υπο)βάθμιση της μαμάς Samsung ΔΕΝ θα σου δώσει ´τιποτα καινούριο

ουτος η αλλος δεν βλεπω ταινιες απο στικακι.το pvr απο οτι καταλαβα ειναι για να γραφεις απο την τηλεοραση???αν ειανι ετσι ουτε και αυτο μου ειναι απαρετητο