Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι οκ, αλλά και η αναβάθμιση απο Samsung πάλι τίποτα δεν δίνει και επιπλέον σου κλειδώνει και την δυνατότητα αναβάθμισης!!

Δλδ άπαξ και αναβαθμίσεις τώρα δεν πρόκειται να ξανα-αναβαθμίσεις πότε ξανά αφού θα στο κλειδώσουν!!

Γι αυτό σου λέω, άστο καλύτερα.

Εν τέλει, δικό σου το καρπούζι δικό σου και το μαχαίρι

-bye-

εγώ δοκίμασα αρκετά apps από το μενού content library ,!!!
1) το pvr γράφει εικόνα άλλα δεν έχω ήχο !
2) δοκίμασα το audio switcher ! ,μια χαρά ,για να αλλάξεις ήχο πχ ελληνικά-αγγλικά και το αντίστροφο πατάς μια φορά το κοκινο κουμπί του teletext
3) κίτρινοι υπότιτλοι ! δουλεύει αλλά δεν έχεις κάποια επιλογή για να τους επαναφερεις σε λευκό ,καθώς επίσης δεν λειτουργεί το μέγεθος της γραμματοσειράς
4)δοκίμασα το dts module μέσα από content library αλλά μου έκανε restart η τηλεόραση ,πάντως δεν έπαθε κάτι ,απλά δεν ξέρω αν ήταν ο σωστός τρόπος να τρέξει το dts ! το θέμα είναι ότι δεν δούλεψε !!
αυτό που θα ήθελα να τρέξω από το content library είναι το arfix (aspect ratio) κάνει προσαρμογή για να βλέπεις full screen

Σωστο αρχειο για ποιο πραγμα?
παιδια με το pvr δεν τα καταφερα δοκιμαζω να γραψω και
μου βγαζει αριστερα πανω στην οθονη TARGET #1 NOT READY
δοκιμασα και με δισκο σε ntfs kai se fat32 αλλα τιποτα μαλον κατι δεν κανω καλα ε

Last edited:
οκ το εφτιαξα μετα απο αρκετες προσπαθειες
και ο ηχος εγγραφετε κανονικα
φοβερη λειτουργεια!!!

αυτό που θα ήθελα να τρέξω από το content library είναι το arfix (aspect ratio) κάνει προσαρμογή για να βλέπεις full screen

Να προσέξεις μόνο γιατί υπάρχουν δύο εκδόσεις arfix2 και arfix2ci+ ανάλογα με το μοντέλο σου (αν είναι ci+) θα πρέπει να διαλέξεις την κατάλληλη.

Αυτό είναι μόνο για να γράφεις ότι βλέπεις, ή μπορεί να κάνει και εγγραφή με κλειστή την TV?

Για την ώρα μπορείς να γράφεις ΜΟΝΟ ότι βλέπεις και τίποτα άλλο. Ίσως στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες δυνατότητες...

και πως δουλευει ρε παιδες, για γραφτε καμια οδηγια να υπαρχει...
αν κ οποιος δεν βαριεται δλδ...

avi παραγει ε;

Παρακαλώ και εγω με τη σειρά μου όποιος έχει δοκιμάσει να μας πεί τι κατεβάζουμε τελικά και πως τρέχει. Με το αυτόματο σύστημα το ρώσσικο μπορούμε να κάνουμε κάτι; Φαίνεται πολλά υποσχόμενο,αλλά μάλλον υποστηρίζει παλιές λειτουργίες αν κατάλαβα καλά.

πως θα καταλαβω ποιο μοντελο ειναι CI+ και ποιο όχι ?
εμένα είναι 40b650t2w! και ξέρω ότι φοράει s panel

ok ευχαριστώ! διάβασα το ανάλογο
https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=1&t=1020
πάντως αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι πως θα κάνουμε αντιγραφή το περιεχόμενο του usb στην μνήμη της συσκευής ,δεν υπάρχει κάποια εντολή από το μενού της τηλεόρασης !,και απο οτι κατάλαβα πρέπει να ενεργοποιήσουμε telnet από το game και μετά με command prompt

Last edited:
εσεις που το εχετε καταφερει ποιο firmware εχετε;;;

εχω το 3002 θα παιξει;;;

επισης μπορει να γινει ενας οδηγος;;;

Εγω εχω το 2004 και ολα παιζουν, τωρα οσο για τον οδηγο ασε να μιλησει καλυτερα κανενας πιο εμπειρος