Το ίδιο post έχει γίνει και στο θέμα των κατόχων DENON 1910 αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστεί εκείνο και ΟΧΙ αυτό
Ζητώ την βοήθεια όποιου κατόχου έχει έστω κάποια ίδεα...
Το πρόβλημα είναι λιγάκι κουλό και θα προσπαθήσω να σας το περιγράψω, και λέω προσπαθήσω γιατί πραγματικά είναι κάτι που για να το κατανοήσετε πλήρως πρέπει να το δείτε.
Εδώ και ένα χρόνο έχω συνδεδεμένο το PC και ενα XBOX360 με HDMI πάνω σε ενα DENON 1910 και απο εκεί πάλι με HDMI την Samsung LE40B650.
Όλα κυλούσαν οκ ώσπου μια μέρα.......
Σταματάει ο Denon να στέλνει τον ήχο sta Surround και τον στέλνει στην TV μαζί με την εικόνα !!
Αυτό, (με τον ενισχυτή που έχω) θα έπρεπε να γίνετε ΜΟΝΟ όταν ο ενισχυτής είναι Stand By και ΟΧΙ την στιγμή που είναι Power On και λειτουργεί....
Το πρόβλημα διορθώνεται αν ΞΕΣΥΝΔΕΣΩ και ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΩ το HDMI που πάει στην TV (είτε απο την πλευρά του ενισχυτή, είτε, απο την πλευρά της TV)
Αφού το κάνω αυτό ΟΛΑ δουλεύουν μια χαρά.
Το πρόβλημα όμως ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ αν βγάλω τον ενισχυτή απο την πρίζα και δεν έχει καθόλου ρεύμα !!
Ο ενισχυτής ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανένα πρόβλημα αφού, μόλις γύρισα απο την Κινοτεχνική όπου και τον συνδέσαμε εκεί σε μια LG για να τους δείξω το πρόβλημα το οποίο δεν υπήρχε !!
Όλα δούλευαν όπως πρέπει !!
Το HDMI Control στον ενισχυτή είναι ΟΝ
Το Anynet+ της TV είναι OFF αλλά και ON να το βάλω π´παλι τα ίδια γίνονται.
Δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ upgrade το Firm της TV το οποίο είναι: T-CHL7DEUC-2004.1
Έχω αλλάξει HDMI καλώδια αλλά τίποτα.
Άντε ρε παιδιά δώστε ιδέες γιατί εγώ στέρεψα.
Το ίδιο post έχει γίνει και στο θέμα των κατόχων DENON 1910 αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστεί εκείνο και ΟΧΙ αυτό