Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Samsung LE46B653T5W firmware?

καλησπέρα. ξερει καποιος να μου πει που θα κοιταξω για firmware για αυτο το μοντελο? στην ιστοσελιδα samsung, τιποτα! :(

Στη θεαση ταινιων, σε δικαναλα συστηματα ηχου οπως το δικο μου, τα μεγαφωνακια της TV μπορει να παιξουν τον ρολο υποτυπωδους κεντρικου ηχειου, με ευχαριστα ακουστικα αποτελεσματα.
Καλο ειναι να γινει ρυθμιση του ηχου της TV σε "καθαρη φωνη", και οπωσδηποτε χρειαζεται η ρυθμιση που γραφω εδω για τον συγχρονισμο του ηχου.

Το εχω εφαρμοσει με πολυ συμπαθητικα ακουστικα αποτελεσματα και επισης δεν χρειαζεται να παιζω με το balance του ενισχυτη αναλογα με τη θεση που καθομαι.
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει βελτιωση ακομα και στη μουσικη των ταινιων.

Last edited:
Σε παλιότερη αναρτήσει (14-12-2010, 13:57 ) είχα ρωτήσει εάν μπορώ να συνδέσω (εξ.) Σκληρό δίσκο 500 GB και η απαντήσει ήταν ναι .

Άλλα δεν έτυχε να τον πάρω.
με δεδομένο ότι τιμές έπεσαν και η Χωρητικότητα ανέβηκε.
εάν πάρω. 3.5 inches και Χωρητικότητα 1 TB θα δουλέψει ...!:chinscratch::chinscratch:
μήπως έχει κολλήματα κατά την αναπαραγάγει .?:chinscratch:

Ευχαριστώ,

Re: Απάντηση: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε παλιότερη αναρτήσει (14-12-2010, 13:57 ) είχα ρωτήσει εάν μπορώ να συνδέσω (εξ.) Σκληρό δίσκο 500 GB και η απαντήσει ήταν ναι .

Άλλα δεν έτυχε να τον πάρω.
με δεδομένο ότι τιμές έπεσαν και η Χωρητικότητα ανέβηκε.
εάν πάρω. 3.5 inches και Χωρητικότητα 1 TB θα δουλέψει ...!:chinscratch::chinscratch:
μήπως έχει κολλήματα κατά την αναπαραγάγει .?:chinscratch:

Ευχαριστώ,

Γιατί να μην δουλέψει;

Εγώ έχω έναν 3.5" 1Τ Verbatim εδώ και ένα χρόνο σχεδόν και δουλεύει απροβλημάτιστα. Είναι πάντα συνδεδεμένος και σε standby καίει περίπου 1 watt (μετρημένο).

Περιττό να σου αναφέρω ότι παίζει όλη μέρα, μια με τον πιτσιρίκο, μια με την γυναίκα μου και το βράδυ με μένα.
Αν η TV έκανε pass through το DTS στον ενυσχητή, και αν είχε και περισσότερες ρυθμίσεις για την εικόνα, δεν θα υπήρχε ανάγκη για εξωτερικό media player.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος μιας samsung LE32B650T2P που δυστυχώς της είχα κάνει αναβάθμιση στο firmware πάνω από 2 φορές. Το τελευταίο που είχε ήταν το T-CHLCIPDEUC 2010/01/13_002008 στο οποίο όπως ξέρουμε έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα προσθήκης λογισμικού τρίτων, χρησιμοποίησα το enable alternative firmware για να επανέλθω σε παλιότερο και επανήλθα στο T-CHLCIPDEUC 2010/01/13_002007 μόνο που και αυτό είναι «κλειδωμένο». Προφανώς ο δέκτης μετά από κάθε αναβάθμιση κρατάει ώς backup μόνο το τελευταίο και σβήνει απο την μνήμη τα παλιότερα.
Κατόπιν προσπάθησα σύμφωνα με τον οδηγό αυτό http://www.hifi-forum.de/viewthread-151-13003.htmlκαθώς και αυτόν http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Flashing_Hacked_Firmware_to_CI%2B_devicesνα περάσω νέο «πειραγμένο» firmware χωρίς επιτυχία καθώς όταν πάω να τρέξω το RSA-Disabler βγαίνει το μήνυμα «Μη διαθέσιμο» ενώ όταν πάω να το αντιγράψω στην μνήμη της τηλεόρασης μου βγάζει «Δεν έγινε κρυπτογράφηση με το UDN σας» . Έκανα εγγραφή στο http://www.nurisam.com:8081/για να κατεβάσω παιχνίδι με το udn μου ώστε να τρέξω το RSA-Disabler μέσα απ το φάκελο του παιχνιδιού αλλά πάλι μάταια, κανένα παιχνίδι δεν κατεβαίνει εκτός από τα trial με τα οποία όμως το αποτέλεσμα είναι ίδιο με παραπάνω.
Αναρωτιέμαι αν κάνω κάτι λάθος στην όλη διαδικασία καθώς ο πρώτος απο τους παραπάνω οδηγούς είναι στα Γερμανικά και οι αυτόματες μεταφράσεις δεν είναι και οι καλύτερες...
Υπάρχει κανείς με ίδιο firmware - συσκευή που κατάφερε να περάσει patched firmware ή ακόμα καλύτερα να γυρίσει σε παλιότερο μη κλειδωμένο που να μπορεί να βοηθήσει?

Last edited:
Γεια χαρα παιδια...

Έχω περάσει το last firmware της TV 3001.1 νομίζω...

Εαν πάω να βάλω το προγραμματάκι για το DTS (samygo_dca_0_3_bin.tar) θα παίξει?

Γεια χαρα παιδια...

Έχω περάσει το last firmware της TV 3001.1 νομίζω...

Εαν πάω να βάλω το προγραμματάκι για το DTS (samygo_dca_0_3_bin.tar) θα παίξει?

ακυρο το βρήκα..!

Το ίδιο post έχει γίνει και στο θέμα των κατόχων DENON 1910 αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστεί εκείνο και ΟΧΙ αυτό

Ζητώ την βοήθεια όποιου κατόχου έχει έστω κάποια ίδεα...
Το πρόβλημα είναι λιγάκι κουλό και θα προσπαθήσω να σας το περιγράψω, και λέω προσπαθήσω γιατί πραγματικά είναι κάτι που για να το κατανοήσετε πλήρως πρέπει να το δείτε.

Εδώ και ένα χρόνο έχω συνδεδεμένο το PC και ενα XBOX360 με HDMI πάνω σε ενα DENON 1910 και απο εκεί πάλι με HDMI την Samsung LE40B650.
Όλα κυλούσαν οκ ώσπου μια μέρα.......

Σταματάει ο Denon να στέλνει τον ήχο sta Surround και τον στέλνει στην TV μαζί με την εικόνα !!

Αυτό, (με τον ενισχυτή που έχω) θα έπρεπε να γίνετε ΜΟΝΟ όταν ο ενισχυτής είναι Stand By και ΟΧΙ την στιγμή που είναι Power On και λειτουργεί....

Το πρόβλημα διορθώνεται αν ΞΕΣΥΝΔΕΣΩ και ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΩ το HDMI που πάει στην TV (είτε απο την πλευρά του ενισχυτή, είτε, απο την πλευρά της TV)

Αφού το κάνω αυτό ΟΛΑ δουλεύουν μια χαρά.

Το πρόβλημα όμως ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ αν βγάλω τον ενισχυτή απο την πρίζα και δεν έχει καθόλου ρεύμα !!

Ο ενισχυτής ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανένα πρόβλημα αφού, μόλις γύρισα απο την Κινοτεχνική όπου και τον συνδέσαμε εκεί σε μια LG για να τους δείξω το πρόβλημα το οποίο δεν υπήρχε !!
Όλα δούλευαν όπως πρέπει !!

Το HDMI Control στον ενισχυτή είναι ΟΝ
Το Anynet+ της TV είναι OFF αλλά και ON να το βάλω π´παλι τα ίδια γίνονται.
Δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ upgrade το Firm της TV το οποίο είναι: T-CHL7DEUC-2004.1
Έχω αλλάξει HDMI καλώδια αλλά τίποτα.

Άντε ρε παιδιά δώστε ιδέες γιατί εγώ στέρεψα.

Το ίδιο post έχει γίνει και στο θέμα των κατόχων DENON 1910 αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστεί εκείνο και ΟΧΙ αυτό

Last edited:
Για αρχη θα προτεινα να βαλεις το 2005 και βλεπεις.
Αν θυμαμαι καλα, ειχα κατι προβληματα με τον ηχο με τα παλια FWs.

Μίλησα και με Samsung Service.......

Καλύτερα να μην πώ τι μου είπαν, θα πώ μόνο ότι μίλησα με γυναίκα και δεν ήταν τεχνικός.....
Ενα θα πώ μόνο.....

Εκπροσωπος Service: "Η σύνδεση XBOX360-->Hdmi-->Denon 1910-->Hdmi-->TV = Ήχος στο Home cinema.
Είσασταν ΠΟΛΥ τυχερός που δούλευε αφού έιναι λάθος συνδεσμολογια !!!!! "

Δηλαδης το σωστο κατα τον εκπροσωπο ποιο θα ηταν??????
Με τετοια τεχνογνωσια μας φτιαχνουν τις τηλεορασεις ?????

Δηλαδης το σωστο κατα τον εκπροσωπο ποιο θα ηταν??????

Να πρόσθετα ενα ακόμα καλώδιο RCA ή ψηφιακό στην TV, ούτως ώστε ο ήχος να γυρίζει απο την TV στον ενισχυτή !!!!!!

ΝΑΙ πιστεψέ με ΑΥΤΟ μου έλεγε και επέμενε...

Μετά απο αυτό την ρώτησα (παγίδα) "Και δε μου λέτε, αν ο ήχος είναι DTS θα παίξει??
Απάντηση: "Μα, φυσικά!!"

Εννοείτε ότι σταμάτησα άμεσα την συζήτηση και της ζήτησα ευγενικότατα να πει τα ίδια σε ενα τεχνικό μόνο και μόνο για να μην δίνει λάθος πληροφορίες - συμβουλές στον κόσμο...

Εχω ενα mp4 video με aac audio.Στο PC παιζει κανονικα,αλλα οταν βαζω να το δω στην TV και ενω το video παιζει κανονικα,ο ηχος κανει ενα συνεχομενο ντουπ...ντουπ...ντουπ(αν με εννοατε!).Γιατι?Στο manual γραφει οτι τα υποστηριζει.Θα χρειαστει να κανω παλι μετατροπη του audio(σε mp3 ας πουμε),οπως καναμε πριν λυθει το προβλημα με το DTS?

Μιας και φαίνεται ότι πηγαίνουμε σε μεταδόσεις HD μέσω της ΕΡΤ να ρωτήσω αν ο ενσωματωμένος δέκτης της συγκεκριμένης τηλεόρασης "σηκώνει" το HD ή θα χρειαστεί να αγοράσουμε εξωτερικό αποκωδικοποιητή;;

Οταν ανοιγω την TV περναει μισο με ενα λεπτο περιπου για να ζεσταθουν οι λαμπες και να δωσουν φουλ φωτισμο. Εχει δλδ λιγο μολις τη ανοιγω λιγο σκοτεινη εικονα. (απο καινουργια) Να υποθεσω οτι και οι υπολοιποι το εχετε παρατηρησει?

Και κατι αλλο, αφου περι λαμπας ο λογος. Ξερουμε ποσες ωρες ζωης εχουν οι λαμπες του πανελ και αν πεφτει σταδιακα η αποδοση τους η καιγονται με τη μια?

Οταν ανοιγω την TV περναει μισο με ενα λεπτο περιπου για να ζεσταθουν οι λαμπες και να δωσουν φουλ φωτισμο. Εχει δλδ λιγο μολις τη ανοιγω λιγο σκοτεινη εικονα. (απο καινουργια) Να υποθεσω οτι και οι υπολοιποι το εχετε παρατηρησει?

To κάνει και η δικιά μου αυτό (την έχω ένα χρόνο). Τώρα αν είναι φυσιολογικό...:nounder:

Εγώ πάντως στη δικιά μου δεν το έχω παρατηρήσει αυτό. Μου φαίνεται παράξενο. Ίσως κάποιοι πυκνωτές στο παλμοτροφοδοτικό να έχουν χάσει μέρος της χωρητικότητάς τους. Αν και λογικά το πρόβλημα θα επιδεινωνόταν σταδιακά. Δεν ξέρω τι να πω. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο σέρβις της Samsung