Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

εκτός από το pdf έχει να κατεβάσεις και ένα μορφής DjVu Viewer αν δεν κα´νω λάθος αυτό είναι που υπάρχει αρχικά και στο stick

και τελικα επειτα απο αρκετο ψαξιμο κατα 99% ολες ειναι ιδιες εκτος απο το χρωμα.
ευχαριστω

brazilakos και loser:

το στικάκι δεν ξέρω τι ακριβώς υποτίθεται ότι πρέπει να έχει... Το μόνο που μπορώ να δω είναι κάποιοι φάκελλοι και κάποιες φωτογραφίες από το manual όταν το ανοίγω από την τηλεόραση ως "Media Play" (και όχι ως "E-manual"). Εάν επιλέξω "E-manual" μου βγάζει μήνυμα λάθους.

Από την άλλη, το laptop δεν το βλέπει το στικάκι καθόλου...

Επιδη προκειται να παρω το εν λογο μοντελο (SAMSUNG LE46B651) αν δεν παω στις σειρες 7 και 8 τι χασιμο σε features θα εχω ti παραπανω προσφερουν αυτες οι σειρες αξιζει να ξεφιγεις οικονομικα η οχι?
Ευχαριστω

Εγώ νομίζω ότι με την σειρά 7 αναβαθμίζεσαι λίγο και σε ποιότητα πάνελ...
Γιάννη, θυμάσαι μήπως τι πάνελ παίζουν σε αυτές τις σειρές; Θυμάμαι ότι η σειρά 6 δεν είχε πάνελ SPVA αλλά δεν θυμάμαι τι παίζει με την σειρά 7 και τις slim. Λογικά οποιαδήποτε είναι 200Hz (Β750) θα έχει SPVA, αφού νομίζω ότι μόνο η samsung βγάζει πάνελ 200Hz αυτή την στιγμή...

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ενώ εδώ και 2-3 μήνες δεν μπορούσα να δω το youtube, ότι ρυθμίσεις και να έκανα στην επιλογή χώρας, τώρα εμφανίστηκε χωρίς να αλλάξω κάτι.

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ενώ εδώ και 2-3 μήνες δεν μπορούσα να δω το youtube, ότι ρυθμίσεις και να έκανα στην επιλογή χώρας, τώρα εμφανίστηκε χωρίς να αλλάξω κάτι.
Aν προσεχεις καποιες φορες που συνδεεσε στο ιντερνετ κανει update widget gallery και μπαινουν καινουργιες επιλογες π.χ εμενα μου αρεσε το ποκερ.-bye-

Εγώ νομίζω ότι με την σειρά 7 αναβαθμίζεσαι λίγο και σε ποιότητα πάνελ...
Γιάννη, θυμάσαι μήπως τι πάνελ παίζουν σε αυτές τις σειρές; Θυμάμαι ότι η σειρά 6 δεν είχε πάνελ SPVA αλλά δεν θυμάμαι τι παίζει με την σειρά 7 και τις slim. Λογικά οποιαδήποτε είναι 200Hz (Β750) θα έχει SPVA, αφού νομίζω ότι μόνο η samsung βγάζει πάνελ 200Hz αυτή την στιγμή...

Με βαση τα εως τωρα δεδομενα η σειρα 6 εχει AUO , σειρα 7 S-PVA , οι slim ειναι S-PVA εκτος απο τις 55αρες που ειναι CMO.

Με βαση τα εως τωρα δεδομενα η σειρα 6 εχει AUO , σειρα 7 S-PVA , οι slim ειναι S-PVA εκτος απο τις 55αρες που ειναι CMO.
Καλά όλα αυτά να τα διαβάζουμε.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνουν στην πράξη αυτοί οι κωδικοί????

Καλά όλα αυτά να τα διαβάζουμε.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνουν στην πράξη αυτοί οι κωδικοί????

S-PVA είναι ο τύπος πάνελ LCD που κατασκευάζει η κοινοπραξία των Samsung-Sony.

AUO και CMO είναι ταϊβανέζικες εταιρείες κατασκευής πάνελ LCD, η κάθε μία με την δικιά της παραλλαγή PVA/MVA, από τις οποίες αγοράζουν πάνελ πάρα πολλοί από τους γνωστούς κατασκευαστές.

Περισσότερα και εδώ.

Μηπως παρατηρησε καποιος φιλος αισθητη βελτιωση των χρωματων και γενικα της εικονας μετα το αρχικο "στρωσιμο" 3-4 εβδομάδων? 'Η εμένα μου φαίνεται?

Πολλοί τύποι LCD βελτιώνονται μετά από μια αρχική περίοδο λειτουργίας...

Πολλοί τύποι LCD βελτιώνονται μετά από μια αρχική περίοδο λειτουργίας...

Εγω θα ελεγα ολες οι LCD οτι βελτιωνονται και μαλιστα πιστευω οτι οφειλεται πιο πολυ στο οτι "στρωνουν" οι λαμπες CCFL...

Και αν δεν το ξερατε οταν "ζεσταθουν" οι κρυσταλοι (μετα απο καποια λεπτα λειτουργιας) μειωνεται και το response time , κατι που ηταν ιδιαιτερα ορατο παλιοτερα οταν τα πανελ ηταν πιο αργα απο οτι ειναι σημερα...-bye-

αξιζει να παραγγειλεις απο εδω
ή στην μεταφορα θα εχεις προβλημα???

Δεν θα εχεις εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας και αν παθει κατι η τηλεοραση πρεπει να παει στην Γαλλια (εδρα της Pixmania)...

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

SOS... Προβλημα... Μετα απο 3 μηνες που εχω την τηλεοραση παω να την ανοιξω αλλα δεν ανοιγει απλα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακιεπ' αοριστον... Τι μπορω να κανω ? Καμια ιδεα ? Ευχαριστω....

Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

SOS... Προβλημα... Μετα απο 3 μηνες που εχω την τηλεοραση παω να την ανοιξω αλλα δεν ανοιγει απλα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακιεπ' αοριστον... Τι μπορω να κανω ? Καμια ιδεα ? Ευχαριστω....

Βγαλε την απο την πριζα και ασε την για μερικες ωρες και μετα ξαναδοκιμασε ,αν συνεχιζει μονη λυση το σερβις...

γεια σασ παιδεσ επιδη σε λιγεσ μερες θα παραγειλω και εγω την 40αρα β650 και φοβαμαι πολυ την δεη τισ διακοπεσ που κανει μπορειτε να μου πειτε τη μπορω να χρισημοπιοισω για να προστατεψω την νεα μου τηλεοραση να παρω ups η καποιο πολυμπριζο με προστασια?επισησ για κεραια τη μου προτινετε να βαλω?

Γεια σας παιδια εκανα αναβαθμιση το ενο λογισμικο που κατεβασα απο το site της samsung αλλα δεν ειδα απολυτως ακαμι διαφορα μηπως δεν εκανα κατι καλα? το εγκατεστησε κανεις και ειδε που θενα διαφορα στην αναβάθμιση?