στα expert την εχει αλλα τελικα πηρα την 650 . θα ερθει το σαββατοΠου την ειδες την 653 ? Στο skroutz δεν μου βγαζει τετοιο μοντελο...
Απο την αλλη 651 κυκλοφορουν αρκετες....
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=B651&cat_id=
Aν προσεχεις καποιες φορες που συνδεεσε στο ιντερνετ κανει update widget gallery και μπαινουν καινουργιες επιλογες π.χ εμενα μου αρεσε το ποκερ.Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ενώ εδώ και 2-3 μήνες δεν μπορούσα να δω το youtube, ότι ρυθμίσεις και να έκανα στην επιλογή χώρας, τώρα εμφανίστηκε χωρίς να αλλάξω κάτι.
Εγώ νομίζω ότι με την σειρά 7 αναβαθμίζεσαι λίγο και σε ποιότητα πάνελ...
Γιάννη, θυμάσαι μήπως τι πάνελ παίζουν σε αυτές τις σειρές; Θυμάμαι ότι η σειρά 6 δεν είχε πάνελ SPVA αλλά δεν θυμάμαι τι παίζει με την σειρά 7 και τις slim. Λογικά οποιαδήποτε είναι 200Hz (Β750) θα έχει SPVA, αφού νομίζω ότι μόνο η samsung βγάζει πάνελ 200Hz αυτή την στιγμή...
Καλά όλα αυτά να τα διαβάζουμε.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνουν στην πράξη αυτοί οι κωδικοί????Με βαση τα εως τωρα δεδομενα η σειρα 6 εχει AUO , σειρα 7 S-PVA , οι slim ειναι S-PVA εκτος απο τις 55αρες που ειναι CMO.
Καλά όλα αυτά να τα διαβάζουμε.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνουν στην πράξη αυτοί οι κωδικοί????
Πολλοί τύποι LCD βελτιώνονται μετά από μια αρχική περίοδο λειτουργίας...
αξιζει να παραγγειλεις απο εδω
ή στην μεταφορα θα εχεις προβλημα???
SOS... Προβλημα... Μετα απο 3 μηνες που εχω την τηλεοραση παω να την ανοιξω αλλα δεν ανοιγει απλα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακιεπ' αοριστον... Τι μπορω να κανω ? Καμια ιδεα ? Ευχαριστω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.