Αυτο το pixel plus ti einai akribvw re paidia? και η δικη μου το εχεις αλλα δεν ξερω τι τεχνολογια απεικονισης ειναι.
. Στο διπλανό καρτελάκι γράφει:
MODEL CODE LE55B650T2WXXH,
SERIAL No AZXQ3SWS500043A και
VERSION CNO1
καταλαβα λοιπον οτι clouding 99% δε θα δω , input lag στα παιχνιδια μου δε θα δω, θα βαλω πανω ενα σκληρο και θα βλεπω οτι μου γουσταρει και γενικα η τηλεοραση ειναι value for money.
εκατσα και διαβασα και τις 162 σελιδες....:grandpa:
τετοια καψα εχω να παρω τη σωστη τηλεοραση.
καταλαβα λοιπον οτι clouding 99% δε θα δω , input lag στα παιχνιδια μου δε θα δω, θα βαλω πανω ενα σκληρο και θα βλεπω οτι μου γουσταρει και γενικα η τηλεοραση ειναι value for money.
να πω ομως οτι ειμαι αναμεσα σε αυτην και την 750. παντα σε 46αρα. αφου ομως απο οτι ειδα οι πιο πολλοι τα 100ΗΖ τα εχουν συχνα off , αξιζει να παω στην 750 που ειναι 200ΗΖ? απο οτι καταλαβα το ιδιο πανελ φορανε οποτε αυτη ειναι η μοναδικη διαφορα και η σχεδιαση στο κατω μερος.
πειτε κατι να δικαιολογησω τις 3 μερες που εφαγα στο διαβασμα...
Η 750 έχει επιπλέον το internet TV και το διαφορετικό design.
Σε ποιότητα θέασης δεν νομίζω να έχουν τρελές διαφορές, ειδικά από την στιγμή που απενεργοποιήσεις τα HZ.
Εγώ κατέληξα στην 750, απλά και μόνο επειδή μου άρεσε πιο πολύ το design της και επειδή πιθανότατα θα την κρεμάσω σε τοίχο, δεν ήθελα να κάνει αυτή την κούρμπα που έχει από κάτω η 650.
Κατά τα άλλα θεωρώ την 650 καλύτερη value for money συσκευή αυτή την στιγμή, από τις ποιοτικές λύσεις που κυκλοφορούν... (γιατί value for money θα ήταν και μια 46άρα με 500 αλλά από ποιότητα...;;![]()
Το pixel plus είναι ένας αλγόριθμος επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιεί η PHILIPS και που αυξάνει τον αριθμό γραμμών και pixel, για δημιουργήσει πιο ευκρινείς εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και βάθος.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pixelplus
Δεν ξέρω τι κάνει στις νέες LCD, αλλά στις τελευταίες CRT της εταιρείας είχε ως αποτέλεσμα πραγματικά εκπληκτική εικόνα.....
καταλαβα λοιπον οτι clouding 99% δε θα δω ,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.