Χρωματικες "ουρες" απο κινουμενα αντικειμενα λογω αργης αλλαγης των Pixels.
Υ.Γ. το κουμπι REC στο χειριστηριο κατω δεξια τι ακριβως κανει;
Παιδια σημερα παρελαβα την 40Β650 μου απο electronet.Μολις την εβγαλα απο το κουτι διαπιστωσα οτι δεν υπηρχαν στο πλαι κολλημενα τα αυτοκολλητα που βαζει η samsung με τις δυνατοτητες της tv!Υπαρχει περιπτωση να μου εδωσαν δειγμα απο εκθεση??
Ωραιο το AVIAddXSUBS και γρηγορο και ευχαριστω για τη βοηθεια!Αλλα τι κανουμε οταν το αρχειο μας δεν ειναι avi αλλα mkv???Δωστε μου τα φωτα σας!!!![]()
Παράξενο!!! Ακόμα και από τα εκθεσιακά κομάτια συνήθως δεν αφαιρούν τα αυτοκόλλητα. Μήπως είναι από κάποια επιστροφή;
Τσέκαρε της ώρες λειτουργίας και δοκίμασε τα πάντα μήπως έχει κάποιο πρόβλημα.
Σύμφωνα με το επίσημο site, υποστηρίζονται και mkv αρχεία.
Για ρίξε μια ματιά και εσύ γιατί σε αυτό το pc δεν έχω κανένα αρχείο να τεστάρω.
Παιδια σημερα παρελαβα την 40Β650 μου απο electronet.Μολις την εβγαλα απο το κουτι διαπιστωσα οτι δεν υπηρχαν στο πλαι κολλημενα τα αυτοκολλητα που βαζει η samsung με τις δυνατοτητες της tv!Υπαρχει περιπτωση να μου εδωσαν δειγμα απο εκθεση??
πως τσεκαρεις τις ωρες λειτουργειας?
Καλησπέρα σας...
είπα και εγώ να κάνω για ακόμα μία φορά αναβάθμιση λογισμικoύ και κατέβασα το:
FM/200910/20091030222802906/T-CHL7DEUC.exe
(size : 49764 KBytes / updated : 2009-10-30 )
ημερομηνία έκδοσης: 2009-10-30 Upgrade File
αφού τελείωσε η εγκατάσταση η τηλεόραση αναφέρει ότι έχει σαν τρέχων το
30/09/2009 δηλαδή ένα μήνα πίσω.
το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Ελπίζω να διορθωθούν και μερικά σπασίματα που εμφάνιζε που και που σε SD αλλά και HD.
Τέλος, γι' αυτό που αναφέρει ο φίλος από πάνω, έχετε δοκιμάσει κατά την αναπαραγωγή από usb ενός τυπικού βίντεο να επιλέξετε Tools→Μέγεθος εικόνας→Αρχική ρύθμιση; Η ανάλυση του βίντεο είναι τόσο μικρή (640x330 → 1920x1080), όποτε αν έχει γίνει και reencoding (σύνολο 2 δηλ) του βίντεο δεν μου κάνει εντύπωση αν εμφανίζονται διάφορα στην οθόνη. :smile:
Η δικιά μου δεν είχε αυτοκόλλητα (40") αλλά τις κλασσικές μεμβράνες περιμετρικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.