Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να μου δώσεις εμένα 680 και στην φέρνω εγώ (που θα την πάρω 620 από το eshop)...

Καλά τι ερωτήσεις είναι αυτές? Από το πιο φτηνό κατάστημα θα την πάρεις. 60 για πέταμα έχεις?

Κάνα firmware update θα βγει, τι ακούγεται? Άντε μπας και παίξει DTS και αποδεσμεύσω το egreat...

Αλλάζει όμως την τηλεόραση με συνοπτικές διαδικασίες αν χαλάσει, ή σου κόβει πιστωτικό για να πάρεις άλλη, που εμένα μου φαίνεται καλύτερο, από το να περιμένω τον Φουρλή να βρει πχ πλακέτα ή πάνελ να μου αλλάξει...

Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αλλάζει όμως την τηλεόραση με συνοπτικές διαδικασίες αν χαλάσει, ή σου κόβει πιστωτικό για να πάρεις άλλη, που εμένα μου φαίνεται καλύτερο, από το να περιμένω τον Φουρλή να βρει πχ πλακέτα ή πάνελ να μου αλλάξει...
Σου έτυχε να περιμένεις πλακέτα ή πάνελ να σου αλλάξει;
Ρωτάω γιατί εγώ άλλη εντύπωση έχω αποκομίσει http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42720
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43245&page=4 -bye-

Παιδιά,κατέληξα κι εγω στην 32Β650.Το θέμα που έχω είναι το από που να την πάρω.Το eshop την έχει στα 620 και έχει και κατάστημα στην πόλη μου.Η άλλη επιλογή που έχω είναι το media markt που μου την αφήνουν στα 680.Τι λέτε?

παραγγελια 40β650 τριτη στις 12μμ, παραλαβή τεταρτη στις 9πμ
εγγυηση επίσημης αντιπροσωπίας μεταφορικα 15 ευρω.
δες εδώ

παραγγελια 40β650 τριτη στις 12μμ, παραλαβή τεταρτη στις 9πμ
εγγυηση επίσημης αντιπροσωπίας μεταφορικα 15 ευρω.
δες εδώ
Φίλε μου το ίδιο είναι....Στο eshop δεν θα πληρώσω μεταφορικά,θα παραλάβω εγώ...Και είναι ατού το ότι υπάρχει κατάστημα στην πόλη...Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος πάω απευθείας στο κατάστημα και δεν μπλέκω με αποστολές και τηλέφωνα.....

εγω ακομη περιμενω την δικια μου..στο μεταξυ να ρωτησω κατι:
ενα common interface slot που εχει ,για τι ειναι?
και που μπορω να βρω αντιστιχη συσκευη συμβατη με την b650?

Στην θύρα CI τοποθετείται CAM για την χρήση κάρτας αποκωδικοποίησης κάποιων συνδρομητικών καναλιών με επίγεια μετάδοση, ανάλογα με το σύστημα που θα κωδικοποιεί κάποιος πάροχος τις υπηρεσίες και τα κανάλια του...... όταν και άμα εμφανιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με τις δορυφορικές μεταδόσεις της NOVA, το CAM IRDETO και την συνδρομητική της κάρτα, αλλά σε επίγεια μετάδοση.

δεν θέλω να το πάιξω εξυπνάκιας αλλά δυστυχώς είναι ανέλπιστο να βγει firmware τουλάχιστον επίσημο για να υποστηρίζει dts. και εγω με το egreat παίζω και έχω τον ίδιο καημό...αλλά όσο και αν εχω διαβάσει ολο το νετ άγγλους-γάλλους-πορτογάλλους δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.:furious3:

δεν θέλω να το πάιξω εξυπνάκιας αλλά δυστυχώς είναι ανέλπιστο να βγει firmware τουλάχιστον επίσημο για να υποστηρίζει dts. και εγω με το egreat παίζω και έχω τον ίδιο καημό...αλλά όσο και αν εχω διαβάσει ολο το νετ άγγλους-γάλλους-πορτογάλλους δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.:furious3:

ενταξει μωρε ή τα μετατρεπουμε ή παιζουμε με egreat,
δεν ειναι τοσο σοβαρο αυτο,
το θεμα ειναι μην βγουνε αυριο μεθαυριο τπτ καινουρια format,
εκει να δω

Για μένα είναι σοβαρό, δεν θέλω να μετατρέψω το DTS σε DD, γιατί τα ίδια αρχεία πρέπει να παίξουν και στο Home cinema, οπότε δεν θέλω να υποβιβάσω το ήχο για χάρη της Samsung...

Re: Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σου έτυχε να περιμένεις πλακέτα ή πάνελ να σου αλλάξει;
Ρωτάω γιατί εγώ άλλη εντύπωση έχω αποκομίσει http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42720
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43245&page=4 -bye-

Δεν είπα ότι δεν θα εξυπηρετηθώ από τον Φουρλή. Αλλά αν η TV τα παίξει στον ενάμισυ χρόνο, ο Φουρλής πιθανόν θα μου άλλαζε πχ πάνελ, ενώ το Eshop μάλλον θα μου έδινε 1070 πιστωτικό να πάρω άλλη. Το δεύτερο το προτιμώ ασυζητητί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν είπα ότι δεν θα εξυπηρετηθώ από τον Φουρλή. Αλλά αν η TV τα παίξει στον ενάμισυ χρόνο, ο Φουρλής πιθανόν θα μου άλλαζε πχ πάνελ, ενώ το Eshop μάλλον θα μου έδινε 1070 πιστωτικό να πάρω άλλη. Το δεύτερο το προτιμώ ασυζητητί...
Και στις 2 περιπτώσεις μιλάς με εικασίες,αν ήταν κάτι σίγουρο τότε κι εγώ θα επέλεγα την δεύτερη.
Πάντως αν διάβασες στα λινκ που σε παρέπεμψα ο Φουρλής δεν έκανε αυτό που πιθανόν λες.

Δεν το καταλαβαίνεις αυτό που σου είπα. Το Eshop αν δεν μπορούν να αντικαταστήσουν με ίδια ακριβώς αντικείμενο, σου δίνουν πιστωτικό με την αξία που πλήρωσες. Αυτό μου είπε ρητά, πωλητής από το Eshop, πριν πάρω την TV. Και μάλιστα μου έχει συμβεί έτσι ακριβώς, motherboard με chipset P35 22 μηνών κάηκε, επεστράφη και πήρα 93 πιστωτικό (όσα είχα πληρώσει), με το οποίο αγόρασα P45 με έξτρα gigabit και wlan, αν και είχε ακόμη στοκ από αντίστοιχες P35 motherboards, που κόστιζαν πλέον 40-45 .

Ελπίζω να το τηρήσουν και στην TV μου αν χρειαστεί και να κονομήσουμε και εκεί καμιά 52άρα στην κούτρα... :2thumb22sup:

παιδια για να καταλαβω κατι μιας και διαβασα αρκετα και ψηνομαι ενω αρχικα πηγαινε για πλασμα αλλα λογω pc χρησης μαλλον καταληγω εδω. η 650 εχει μονο dlna και οχι ethernet συνδεση. αυτο σημαινει οτι μπορω κανονικα να την συνδεσω ασυρματα με ενα ρουτερ και να βλεπει το pc και το ιντερνετ? (δλδ σαν συσκευη με ασυρματο δικτυο) η πρεπει να συνδεθει με συγκεκριμενη συσκευη πχ home server και βλεπει συγκεκριμενα πραματα? υποψιν οτι εχω win7 και αναφερομαι στην 40ρα

έχει Ethernet.
έχω συνδέσει την δικιά μου πάνω στο router και βλέπω και youtube και τα shared αρχεια με το software της samsung αλλα και με την ενσωματωμένη δυνατότητα dlna των w7.

Για ασύρματη δικτύωση θα χρειαστείς το στικακι της samsung που κοστίζει κάπου στα 60

Και τώρα η δικιά μου ερώτηση.
Μπορώ να κάνω την tv ασύρματη με αυτο?
Να συνδεθεί δηλαδή η tv με lan στο wa500, το οποίο να πέρνει ασύρματα δίκτυο απο το router στο δίπλα δωμάτιο?
Κατά 99% γίνεται απλά θέλω επιβεβαίωση απο κάποιον γνώστη ή κάποιον που το έχει δοκιμάσει.
Ευχαριστώ

Last edited:
ok ty δυστυχως δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου κι εγω...
ομοως αφηνω μια τελευταια για οσους την εχουν
γιατι καποιος να παιξει μια ταινια απο τη συνδεση με το δικτυο μεσω pc kaι να μην παιξει στο pc και απλα να το εχει συνδεσει στην τβ με hdmi?
με λιγα λογια προτιμητεα ειναι το παιξιμο ταινιας η εικονας κτλ μεσω σκληρου εξωτερικου στην usb , μεσω ethernet απο το pc η μεσω hdmi απο το pc?