Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ok ty δυστυχως δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου κι εγω...
ομοως αφηνω μια τελευταια για οσους την εχουν
γιατι καποιος να παιξει μια ταινια απο τη συνδεση με το δικτυο μεσω pc kaι να μην παιξει στο pc και απλα να το εχει συνδεσει στην τβ με hdmi?
με λιγα λογια προτιμητεα ειναι το παιξιμο ταινιας η εικονας κτλ μεσω σκληρου εξωτερικου στην usb , μεσω ethernet απο το pc η μεσω hdmi απο το pc?

Aπο την usb με στικακι ή σκληρό είναι το πιο ευκολο πιο άμεσο και με περισσότερες λειτουργίες (πχ fast forward).
Απο το pc μέσω dlna (ειτε lan είτε wifi) έχεις την αμεσότητα της προβολής των ταινιών, εικόνων και μουσικής που έχεις στον δίσκο σου (και σίγουρα δεν χωράνε σε ένα στικάκι) με το τηλεκοντρόλ της tv σου.
Άν τώρα το pc είναι δίπλα στην tv τότε το συνδέσεις με hdmi για να σερφάρεις σε άλλη διάσταση...!!!!

μετα απο 2 βδομαδες μου ειπαν οτι... ακυρο(!),δεν θα ρθει...:slapface:
τωρα σκεφτομαι για την le40b650
αλλα για καποιο λογο η 40αρα ειναι πιο φθηνη απο την 37αρα..,μηπως γνωριζει καποιος γιατι?

Όταν ξεκινάει η κυκλοφορία των νέων μοντέλων οι 37άρες είναι φθηνότερες από τις 40άρες..

....οι 40άρες 'φεύγουν' συνέχεια από τις αποθήκες και οι νέες παρτίδες που έρχονται έχουν χαμηλότερη τιμή χονδρικής και κατ' επέκταση λιανικής, με την πάροδο του χρόνου...

...οι 37άρες έχουν λιγότερες πωλήσεις με αποτέλεσμα να περιμένουν στις αποθήκες και να 'κρατάνε' την αρχική τους τιμή....

...με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να είναι πιο ακριβές.

Aπο την usb με στικακι ή σκληρό είναι το πιο ευκολο πιο άμεσο και με περισσότερες λειτουργίες (πχ fast forward).
Απο το pc μέσω dlna (ειτε lan είτε wifi) έχεις την αμεσότητα της προβολής των ταινιών, εικόνων και μουσικής που έχεις στον δίσκο σου (και σίγουρα δεν χωράνε σε ένα στικάκι) με το τηλεκοντρόλ της tv σου.
Άν τώρα το pc είναι δίπλα στην tv τότε το συνδέσεις με hdmi για να σερφάρεις σε άλλη διάσταση...!!!!

Ετσι.
Το HDMI ειναι προτιμοτερο απο ολα αλλα προυποθετει μικρη αποσταση TV-PC. (ή πανακριβο καλωδιο HDMI).
Εναλλακτικα πολυ καλη εικονα παιρνεις και απο την VGA εξοδο του PC, με εξαιρετικη εικονα, δυστυχως ομως σε αυτο τo mode δεν λειτουργει στην TV το συστημα βελτιωσης της κινησης. (δεν ειναι καν ενεργοποιημενο)
Το προτιμοτερο: εξ. σκληρος-USB

ο κωτσοβολος δίνει την 651, ειναι εγγυηση ελληνικής αντιπροσωπείας?
έχει αγορασει κανεις απο εκεί?

έχει Ethernet.
έχω συνδέσει την δικιά μου πάνω στο router και βλέπω και youtube και τα shared αρχεια με το software της samsung αλλα και με την ενσωματωμένη δυνατότητα dlna των w7.

Για ασύρματη δικτύωση θα χρειαστείς το στικακι της samsung που κοστίζει κάπου στα 60

Και τώρα η δικιά μου ερώτηση.
Μπορώ να κάνω την tv ασύρματη με αυτο?
Να συνδεθεί δηλαδή η tv με lan στο wa500, το οποίο να πέρνει ασύρματα δίκτυο απο το router στο δίπλα δωμάτιο?
Κατά 99% γίνεται απλά θέλω επιβεβαίωση απο κάποιον γνώστη ή κάποιον που το έχει δοκιμάσει.
Ευχαριστώ

Aυτό φαντάζομαι τo θες σαν reapeter για το wifi και οχι να το συνδεσεις με την tv γιατι απλά δεν συνδεεται.
ΝΕγω με reapeter δυσκολεύτηκα να εχω wifi εστω και χωρις καλο σημα σε αλλο δωματι 10 μετρα απο το wifi router μου.
Νομίζω οτι αυτο που λες δε γινεται.
Το διπλο στα Γάννενα ομως μπορουμε να το παρουμε:firstprize::firstprize::firstprize:

Aυτό φαντάζομαι τo θες σαν reapeter για το wifi και οχι να το συνδεσεις με την tv γιατι απλά δεν συνδεεται.
ΝΕγω με reapeter δυσκολεύτηκα να εχω wifi εστω και χωρις καλο σημα σε αλλο δωματι 10 μετρα απο το wifi router μου.
Νομίζω οτι αυτο που λες δε γινεται.
Το διπλο στα Γάννενα ομως μπορουμε να το παρουμε:firstprize::firstprize::firstprize:
Γιατί να μην συνδέεται?
Με καλώδιο lan θα συνδεσω την tv με το μηχάνημα σε χρήση client οχι repeater. Σε mode repeater θα το έβαζα αν είχα το στικάκι στης samsung και δεν έφτανε το σήμα του router στο σαλόνι.

Παλιότερα, όταν ένας γείτονας μου έκλεβε (εν γνώσει μου) ασύρματο δίκτυο απο μένα, το έκανε με παρόμοιο μηχάνημα. Το είχε τοποθετήσει σε σημείο με σήμα απο το router μου (στο μπαλκόνι του συγκεκριμένα) και το είχε συνδέσει με lan στο pc του.

Όσο για το διπλό.... είναι καθοριστικό! Αν δεν το πάρουμε... δέσου... θα έχει κατρακύλα !!!

ο κωτσοβολος δίνει την 651, ειναι εγγυηση ελληνικής αντιπροσωπείας?
έχει αγορασει κανεις απο εκεί?

παλιότερα που δούλευα στην αλυσίδα έδιναν κανονικά εγγύηση φουρλή.
Αν θυμάμαι καλα έχουν και κάποιο είδος σχέσης οι 2 εταιρίες.

Απλά γιατί από εκεί? την δίνει με παζάρεμα στα 825 περίπου.

Βρέθηκε καλή εναλλακτική λύση στο ψιλοχάλια pc share manager της Samsung.

Το όνομα του εναλλακτικού DNLA manager είναι Serviio και το ξεκίνησε ένας κάτοχος της LE40B650 που ήταν και αυτός αγανακτισμένος με το default πρόγραμμα.

Το δοκίμασα χθές και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πιό γρήγορο, με ασύγκρητα καλύτερη κατηγοριοποίηση των media, ψάξιμο σε internet DB, αυτόματο update των share φακέλων, δημιουργία φακέλων με καλλιτέχνες, ηθοποιούς, σκηνοθέτες κλπ.

Δεν κάνει ούτε αυτό f.f./r.w στα mkv, αλλά εξελίσεται συνέχεια και μπορεί στο μέλλον να γίνει και αυτό, άντε εύχομαι και κανένα onthefly dts to ac3.

Αξίζει να το δοκιμάσεται...
Θα το βρείτε εδώ...
http://www.serviio.org/

οκ παιδια πηγα και την ειδα απο κοντα οντως το μαυρο ειναι φοβερο απλα η 40ρα μου φανηκε μικρη και ψηνομαι για 46ρα αλλα δεν θελω να χαλασω πολλα λογω 3d. παντως απο οσες τβ ειδα μονο samsung και philips μου αρεσαν σε εικονα με την δευτερη να κερδιζει λιγο σε κινηση. αυτο που ειδα στην 650 ειναι οτι στην ταινια εκανε καθε τοσο ενα σαν ελαφρο τρεμουλο δεν ξερω αν εφταιγαν οι ρυθμισεις...

παλιότερα που δούλευα στην αλυσίδα έδιναν κανονικά εγγύηση φουρλή.
Αν θυμάμαι καλα έχουν και κάποιο είδος σχέσης οι 2 εταιρίες.

Απλά γιατί από εκεί? την δίνει με παζάρεμα στα 825 περίπου.
προτείνεις απο κάπου αλλού? βασικα ειναι καλή τιμη για 12 δόσεις αν και προτιμώ την 650 με μαύρο νομίζω.

Re: Απάντηση: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν ξεκινάει η κυκλοφορία των νέων μοντέλων οι 37άρες είναι φθηνότερες από τις 40άρες..

....οι 40άρες 'φεύγουν' συνέχεια από τις αποθήκες και οι νέες παρτίδες που έρχονται έχουν χαμηλότερη τιμή χονδρικής και κατ' επέκταση λιανικής, με την πάροδο του χρόνου...

...οι 37άρες έχουν λιγότερες πωλήσεις με αποτέλεσμα να περιμένουν στις αποθήκες και να 'κρατάνε' την αρχική τους τιμή....

...με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να είναι πιο ακριβές.

ok ευχαριστω
καπου ειχα διαβασει(δεν θυμαμαι που) οτι φορανε διαφορετικο panel.ισχθει κατι τετοιο?

οκ παιδια πηγα και την ειδα απο κοντα οντως το μαυρο ειναι φοβερο απλα η 40ρα μου φανηκε μικρη και ψηνομαι για 46ρα αλλα δεν θελω να χαλασω πολλα λογω 3d. παντως απο οσες τβ ειδα μονο samsung και philips μου αρεσαν σε εικονα με την δευτερη να κερδιζει λιγο σε κινηση. αυτο που ειδα στην 650 ειναι οτι στην ταινια εκανε καθε τοσο ενα σαν ελαφρο τρεμουλο δεν ξερω αν εφταιγαν οι ρυθμισεις...

αυτό το τρέμουλο δυστυχώς το κάνει και η δικιά μου :(
εχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις (100hz menu) και αναβάθμιση αλλά δεν έχει εξαφανιστεί. το κάνει και σε scart εισοδο αλλά και σε hdmi

έβαλα τα win7 και δεν μπορώ να λειτουργήσω το δίκτυο ανάμεσα στο pc και στην tv.
μπορεί να μου πει κάποιος τις χειροκίνητες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?
help:dead:

έβαλα τα win7 και δεν μπορώ να λειτουργήσω το δίκτυο ανάμεσα στο pc και στην tv.
μπορεί να μου πει κάποιος τις χειροκίνητες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?
help:dead:

δοκιμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά το firewall που χρησιμοποιείς να δεις αν φταίει αυτό

256 σελιδες post και εχουμε τρελαθει τελειως.
κατοχος και εγω μιας συσκευης B651 ολα καλα, μια χαρα τηλεοραση. καλλιτερη σιγουρα απο την προηγουμενη που ειχαμε.... 256 σελιδες εχει εγγυηση εναι του φουρ.... η του καρ ... εχασε την ωρα..... τα αυτοκολλητα στο πλαι .... τι ρυθμισης...... με απολυτο σκοταδι ειδα κατι... πως αφου ....απολαυστε την συσκευη σας τωρα που θεωριτικα δεν εχει καλλιτερη στην κατηγορια της. αυριο θα εχει πιο καλες και σταματηστε το ανουσιο ψαξιμο ...ειδα κατι δεξια κατι αριστερα... το κουτι ειχε την ταινια καπως ετσι.... κτλ.
και καλη σαρακοστη. Υ.Γ θα παρουμε και καλλιτερα εργαλεια..

οντως συμφωνω μη κοιταμε λεπτομερειες ομως μερικα ειναι βασικα πχ αυτο με το τρεμουλο στις ταινιες θα ηθελα να ξερω αν συμβαινει και σε αλους γιατι ειναι ενοχλητικο. παντως ρε παιδια τηλεορασεις τετοιας γενιας και να εχουν βασικα προβληματα ελεος δλδ θα φτιαξω την παλια matchline crt μου ξανα να απολαυσω εικονα και κινηση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ SAMSUNG 40 Η 46 B 650
1)ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ 2.80 ΕΩΣ 3.40 ΜΕΤΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΧ ΣΤΗΝ ΝΕΤ Η ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η «ΤΡΑΒΑΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥΣ;;
2) ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑΧΑΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ –ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ—40ΑΡΑ;;
3) ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ «ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ» Η ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ;;;
ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4-6 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΡΙΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αγαπητέ πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες, και δεύτερον σε παρακαλούμε μην γράφεις με κεφαλαία, είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum.

Οσον αφορά τα ερωτήματά σου:

1. Μην σε απασχολεί. Αν πάρεις 40άρα, να έχεις υπόψην σου ότι είναι πολύ μικρή για την απόσταση που έχεις, ακόμη και για θέαση SD υλικού. Στην δική σου απόσταση (2,80 μέτρα) εγώ βλέπω σε 50άρα. Η 46Β650 σίγουρα είναι προτιμότερη.

2. Οχι. Σου ξαναλέω η 40άρα είναι μικρή.

3. Αυτό που περιγράφεις είναι το γνωστό "motion blur" των τηλεοράσεων LCD.

http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_blur

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27385

Για την ελαχιστοποίηση του φαινομένου oι κατασκευαστές έχουν εισάγει τα 100Hz και 200Hz στις νέες τηλεοράσεις LCD.

Εναλλακτικά, μπορείς να εξετάσεις την αγορά τηλεόρασης plasma για να μην σε απασχολούν τέτοιου είδους προβλήματα......

Γεια σας παιδια!
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ενδιαφερομαι για την 40b650 αλλα απο καποια τηλεφωνα που πηρα μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο το μοντελο και οτι θα πρεπει να αρκεστω σε εκθεσιακο κομματι.Η συγκεκριμενη τηλεοραση αποσυρεται και σταματαει η παραγωγη της,οποτε αν θελω να την αγορασω,θα πρεπει να παρω μια της εκθεσης.

Ισχυει κατι τετοιο?Δεν προκειται να ξαναρθουν καινουρια κομματια?Ελεγα να την παραγγειλω σε καμια εβδομαδα,αλλα με αυτα που μου ειπαν...

Ξερετε μηπως ποτε αναμενονται τα καινουρια μοντελα της Samsung?Η λογικη λεει οτι οι τιμες στις παλιες τηλεορασεις θα πεσουν τοτε (αν βεβαια καταφερω και βρω την τηλεοραση που θελω).Αξιζει δηλάδη να περιμενω καποιες μερες ή θα εχουν εξαντληθει ολες οι 40'' απο την αγορα?
Ευχαριστω εκ των προτερων.