Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα φτιάξω μια μίνι περιγραφή τι πρέπει να κάνουμε για να τρέξουμε εφαρμογές samygo μέσα από content library !
1)κατεβάζουμε την εφαρμογή που μας ενδιαφέρει από εδώ http://samygo.sourceforge.net/
πχ dts support https://sourceforge.net/projects/samygo/files/
2)αποσυμπιέζουμε το αρχείο zip σε ένα φάκελο στο usb stick
3)μπαίνουμε στο service menu της συσκευής μας για να ενεργοποιήσουμε το wise link όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω !
4)καρφώνουμε το usb stick στην συσκευή ,και από το τηλεκοντρόλ πατάμε source-usb-content library usb-παιχνίδια ,και βρίσκουμε την εφαρμογή πατάμε οκ επιλέγουμε αναπαραγωγή η αντιγραφή ,εδω αν θελουμε αντιγραφουμε το περιεχομενο του usb στην συσκευή ,ιδικά το dts module πρέπει να τρέξει από την μνήμη της tv γιατί είναι ποιο γρήγορη ,διαφορετικά θέλει γρήγορο usb για να μην κάνει restart η tv !
μια παρατήρηση ! τρέχουμε τις εφαρμογές μόνο από την διαχείριση περιεχομένου στο content library .
επίσης αν τρέξεις το dts και το audio switcher δεν δουλεύει τίποτα από τα 2 ,η το ένα η το άλλο
με το σβήσιμο της τηλεόρασης επανέρχονται όλα ,και θα πρέπει να ξαναμπείς στο content library για να τρέξεις την οποιαδήποτε εφαρμογή,οπότε έτσι εξασφαλίζετε η εγγύηση

Και κανεις ολα αυτα για να παρεις dts δικαναλο ;Και εχεις και ρισκο να βρεθεις εξω απο εγγυηση ;Σπουδαιο firware τι να σου πω !!!!
Με 100 ευρω- δλδ λιγοτερο απο το 10% της αξιας της τηλεορασης- λυνεις το προβλημα χωρις ολα αυτα..................

Καποιες φορες ξαφνικα η 650 χανει τον δισκο (αποσυνδεεται αυτοματα) και τον ξαναβρισκει αμεσως χωρις να κανω εγω τιποτε.

Η κατασταση επιδεινωθηκε και η ΤV αποσυνδεονταν απο τον δισκο συνεχομενα. Ομως ο φταιχτης βρεθηκε και ηταν το καλωδιο USB που κουμπωνε πολυ χαλαρα.Λιγο σφιξιμο με το πενσακι στο μεταλικο περιβλημα του USB και τελος οι αποσυνδεσεις.

Και κατι διαφορετικο τωρα:
Σε αυτο το σημειο θελω να συστησω σε οσους παρατηρητικους εχουν θεματακια με την κινηση στην εικονα, να δοκιμασουν και αλλα καλωδια USB γιατι εχω διαπιστωσει αξιοσημειωτες διαφορες στην εικονα απο καλωδιο σε καλωδιο.

Φυσικα την ομαλοτερη κινηση αλλα και την αδιαμφισβητητα καλυτερη εικονα την εχω δει σε συνδεση ethernet, μεσω pc share manager. Δυστυχως ομως
εκει υπαρχει το προβλημα της ελλειψης FF και FW.

Οσον αφορα τα καλωδια USB δοκιμασα 2-3 απλα καλωδια χωρις εμφανεις διαφορες μεταξυ τους.
Δοκιμασα τοτε και 2 clicktronic με (τυπου) επιχρυσα USB.

To ενα ηταν 1,5 μετρο και ειχε ελαφρως καλυτερη αποδοση στην κινηση απο τα απλα καλωδια.

Το δευτερο clicktronic ηταν μακρυτερο απο το αλλο (2,5μ)
αλλα ητανε η εκπληξη της δοκιμης αφου προσεφερε εικονα καλυτερη και με διαφορα , ως προς την κινηση. Μιλαμε για τουλαχιστον 2-3 κλικ κατω
στο ρυθμιστικο μειωσης του judder (στο 5), και η εικονα να ειναι πολυ καλη.

Τα clicktronic ειναι επισης αρκετα φτηνα, και δυστυχως δεν βρηκα πιο ακριβο
καλωδιο για να δοκιμασω, αφου βλεπω οτι σε σχεση με το ethernet υπαρχουν ακομα περιθωρεια βελτιωσης.

Περι DTS...

Κι εμενα εκανε restart η TV οταν προσπαθουσα να τρεξω το firmware,αλλα ολα εγιναν κανονικα οταν εβγαλα το USB απο την TV.Φαινεται οτι οσο το ειχα κουμπομενο πανω της,το firmware ετρεχε απο εκει-αντι της μνημης της TV-με αποτελεσμα τo restart!Αυτο για οσους-ισως-εχουν ακομη προβλημα και εχουν κολλησει.

Ομως,ενω τωρα εχω DTS,φαινεται οτι υπαρχουν προβληματα με τα κουμπια του MP!Eχει κανεις αλλος αναλογο προβλημα?

Μαλλον δεν ημουν ακριβης...Οταν παταω τα βελακια για να προχωρησω ή να γυρισω πισω την ταινια,αργουν πολυ να ανταποκριθουν.Το ιδιο και με το tools κτλ.Περισσοτερες λεπτομερειες αυριο αφου κατσω σημερα να δω μια ολοκληρη ταινια.

Παίδες καλημέρα, όπως έγραψα και στο thread της B750, το έκανα και όλα καλά!!!
Απλά πρέπει κάθε φορά να τρέχω το patch πριν δω ταινία DTS<μικρό το κακό βέβαια!!>

Χθές αγόρασα ενα καινούριο φλασάκι 16g το διαμόρφωσα σε ntfs και φόρτωσα 2 ταινίες 720p mkv.H μία ήταν 8g και η άλλη 4,5g.Λοιπόν την 8g την έπαιξε πολύ καλά ενώ την 4,5 g δεν μπορούσε να την παίξει και εβγαζε το μήνυμα '' δεν υποστηρίζεται το βίντεο ''.Μήπως ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο που έγινε αυτό;

Νομίζω ότι έχει ξαναειπωθεί αυτό, ότι παίζει μέχρι κάποια ποιότητα ματρόσκες...τις πολύ υψηλές δεν τις παίζει. Δες από το PC τις πληροφορίες για το βίντεο, σε τί προφίλ είναι κωδικοποιημένο...νομίζω παίζει μέχρι High 4.1 κάτι τέτοιο, επειδή δεν έχω ασχοληθεί μπορεί να λέω και ανακρίβειες.