Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά αν κάποιος έχει σκοπό να αγοράσει κάποια παραλλαγή της B650 (651, 652 κλπ) καλό είναι να βεβαιωθεί πρώτα πως εισάγεται από την εδώ αντιπροσωπεία, αλλιώς μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την υποστήριξη.

Η επιλογή game mode βρίσκεται στο μενού TOOLS (που έχει στην αρχή την επιλογή PLUG & PLAY) και ΟΧΙ στο μενού Λειτ. Εικόνας που αναφέρθηκες. Το περίεργο είναι (δεν ξέρω αν είναι περίεργο :D ) ότι εγώ που έχω συνδέσει το PC μου DVI-to-HDMI στην HDMI 3/DVI, το μενού game mode είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το επιλέξω. Ξέρει κανείς γιατί, και σε ΠΟΙΕΣ περιπτώσεις ενεργοποιείται το μενού game mode?

Δεν ξέρω πως μπαίνει το game mode. Μήπως ενεργοποιείται η δυνατότητα όταν «σκανάρει» PS3, Xbox ή Wii? Ή μήπως μπορεί ο χρήστης να κάνει την επιλογή του όταν «μπαίνει» σε κάποιο από τα HDMI? Μήπως χρειάζεται να μετονομαστεί το HDMI σε game ή κάτι τέτοιο?

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να απαντήσει.

Επίσης, δεν μου ακούγεται σωστό να μπορεί να ενεργοποιηθεί το game mode όταν η σύνδεση είναι με PC. Για αυτή την περίπτωση υπάρχει η ρύθμιση PC mode (λειτουργεί μέσω του HDMI3/DVI) νομίζω.

Καλησπέρα σόλους....
επειδή έχω χαθεί διαβάζοντας αυτό το πολύτιμο αλλά και τεράστιο thread για την σειρά Β650 αν μπορείτε να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα:
Βγαίνει σε 32" και αν ναι,σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχει κάτι καλύτερο μοντέλο ή πιο νέο???πάντα σε samsung.
Ευχαριστώ!!!

Καλησπέρα σόλους....
επειδή έχω χαθεί διαβάζοντας αυτό το πολύτιμο αλλά και τεράστιο thread για την σειρά Β650 αν μπορείτε να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα:
Βγαίνει σε 32" και αν ναι,σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχει κάτι καλύτερο μοντέλο ή πιο νέο???πάντα σε samsung.
Ευχαριστώ!!!

πιο νέο μοντέλο από λιγότερο ένα μήνα κυκλοφορίας της b650?? βγαίνει και στις 32 ίντσες...

κατά την γνώμη σας η σχέση τιμή-επιδώσεις...είναι σε καλή σχέση όσο αφορά την αγορά της ή συστήνεται καμιά άλλη ???Συγνώμη για τις ανούσιες ερωτήσεις(αν φαίνονται έτσι σε μερικούς...)επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο και επείγομαι γιατί η crt μου τα παίξε και έχω ξεμείνει ....

κατά την γνώμη σας η σχέση τιμή-επιδώσεις...είναι σε καλή σχέση όσο αφορά την αγορά της ή συστήνεται καμιά άλλη ???Συγνώμη για τις ανούσιες ερωτήσεις(αν φαίνονται έτσι σε μερικούς...)επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο και επείγομαι γιατί η crt μου τα παίξε και έχω ξεμείνει ....

αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις έχει αναφερθεί άπειρες φορές ότι είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει....

Αν μπορείς οικονομικά και από θέμα χώρου, τότε κάνε και ένα κλικ στις 40". Θα απολάυσεις καλύτερα αυτά που μπορεί να προσφέρει...-bye-

η Β650 δεν ειναι τυχαιο οτι εχει μεχρι σημερα το μεγαλυτερο thread απ´οσα εχουν ανοιχθει για τις καινουργιες τηλεορασεις...

ειναι ενα πολυ καλο πακετο για τα χρηματα που ζηταει...

αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
ετοιμάζομαι να αγοράσω την 32b650 αλλά κοιτώντας τις τιμές είδα ότι υπάρχει και η 651 περίπου 100 ευρώ ποιο φθηνή ενώ στο αγγλικό site της samsung υπάρχει μόνο η 652.
Γνωρίζει κάποιος ποια η διαφορά στα 3 αυτά μοντέλα?

Σε μεγάλο κατάστημα της Συγγρού που ρώτησα χθες είπαν ότι η Β651 που φέρνουν αυτοί δεν έχει διαφορά στο χρώμα. Απλά είναι διαφορετικός κωδικός απο τη Β650 την οποία δεν έχουν!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε οταν βλεπτε ..b650 T1 , T2 ,T3 ,T4 κ.τ.λ.π. αυτη ειναι η διαφορα στο design της τηλεορασης και οχι 651 , 652 κ.τ.λ.π. που μερικοι νομιζουν.

Τι εννοεις "μεγαλο καταστημα"?

Last edited:

Γεια χαρά. Ως ευτυχισμένος κάτοχος πλέον κι εγώ της 40άρας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που γέμισαν αυτό το thread με πληροφορίες και απαντήσεις και επιτέλους κατέληξα να πάρω TV.

Λοιπόν να σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου

1 - Δεν εντόπισα μέχρι στιγμής Clouding k BackLigth Bleeding

2 - Σύνδεση με Laptop Asus EEEPC 1000H VGA-VGA κ’ Audio Line OUT/IN (καρφί) ανάλυση 1920x1080 – καθαρή εικόνα, άνετο browsing στο Internet, περιήγηση windows με καθαρές γραμματοσειρές,(στα 10-15 εκ. απόσταση είδα ελάχιστο ghosting, πραγματικά δεν το καταλαβαίνεις σε κανονική χρήση της TV).Αναπαραγωγή βίντεο/ταινιών αρκετά ομαλή και συγχρονισμένος ήχος.

3 - Σύνδεση με USB Flash 8GB κ’ Εξ. Δίσκος My Book 500 GB–αναπαραγωγή .mpeg 4, .avi με υπότιτλους .Όλα γρήγορα και απλά!

4 - Σύνδεση με αποκωδικοποιητή IPTV ON telecoms με SCART κ’ HDMI. Όποιος δεν είναι απαιτητικός βλέπει και με SCART. Σαφώς με HDMI είναι πολύ καλύτερη η απεικόνιση (δεν λέω άψογη γιατί είναι θέμα αποκωδικοποιητή)

5 - Gaming_Εδώ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί ότι παιχνίδι έβαλα ήταν από το Laptop(χαμηλών επιδόσεων) . Αρχικά πάντως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σε ανάλυση 1280x720 είχαν πολύ καλή κίνηση (RallySim δοκίμασα κυρίως).Είδα ανεπαίσθητο lag σε γρήγορες στροφές σε rally game. Αλήθεια δεν ενοχλούσε καθόλου στο μάτι, απλά είχα το μυαλό μου στο να βρω το lag.. –Όλα αυτά με επιφύλαξη βέβαια γιατί θέλω να τη δω και με το Desktop PC μου.

Αυτά για την ώρα..-bye-

Καλορίζικη TasosV83 και...καλοθέατη. Αν μπορείς πές μας και εντυπώσεις απο τηλεοπτικά κανάλια,σε τι απόσταση βλέπεις αν ειναι εύκολο και σε τιμή τη βρήκες..

Ευχαριστώ φίλε Elman. Η απόσταση που την έχω είναι στα 3,50μ. Για μένα είναι ιδανική στις 40 ίντσες .Άλλοι θα σου πουν 46..
Τα ελληνικά κανάλια βλέπονται. Ξεχωρίζουν βέβαια το ΣΚΑΙ(πολύ καθαρή εικόνα κ Ζωντανά Χρώματα) κ’ πρόσφατα ο ALPHA. Έχει και την επιλογή zoom και δεν τα βλέπεις παραμορφωμένα. Μια χαρά είναι. Μη περιμένεις να δεις όπως σε CRT βέβαια...
1100 Ε – ΠΛΑΙΣΙΟ (ήταν το μόνο από τα 5-6 που μου την έφερνε την άλλη μέρα σπίτι) έχασα 50-60 Ε παραπάνω…

Καλησπέρα και από μένα. Παρακολουθώ το Forum πολύ καιρό και κατέληξα και εγώ στη 40άρα. Μπήκε η παραγγελία σήμερα και την αναμένω αύριο. Έχει καταλήξει κάποιος σε settings? Στο hdtv δυστυχώς δεν έχουν βάλει (όπως είχαν κάνει με την Α656)

Με το καλό να τη...δεχτεις magician. Που τη βρήκες με τόσο άμεση παράδοση;

Τι εντυπωσεις εχουμε απο αυτο το καταστημα??? O Λημναιος υποτιθεται οτι θα την εφαιρνε σημερα αλλα μας "κρεμασε"..

Last edited:

Τι εντυπωσεις εχουμε απο αυτο το καταστημα??? O Λημναιος υποτιθεται οτι θα την εφαιρνε σημερα αλλα μας "κρεμασε"..

ΚΑΛΑ και αυτοι στο νετ ελεκτρικ αλλη τιμη(αρκετα ακριβοτερη) εχουνε στον καταλογο και αλλη οταν κλικαρεις το προιον !

Last edited:

ΚΑΛΑ και αυτοι στο νετ ελεκτρικ αλλη τιμη εχουνε στον καταλογο και αλλη οταν κλικαρεις το προιον !

ναι όντως. Σήμερα άλλαξε στο skroutz σε 1124. Χτες ήταν 1024 όπως και στο site δηλαδή.