Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Kαλημερα.Απο χθες ειμαι κατοχος κ εγω μιας 46le 650 κ ειχα μερικες ερωτησεις!
Συγχωρεστε μου τυχον ανοητες ερωτησεις ευχαριστω?

1)Η τηλεοραση διαθετει λειτουργια PIP Η οχι ? κ αν ναι πως λειτουργει?

2) H Tηλεοραση διαθετει browzer? Γιατι αναφετετε ως internet tv?
Συνδεσα το ρουτερ μου με καλωδιο ethernet με την tv αλλα δεν εχω συνδεση H to ethernet ειναι για να σου προβαλει αρχει απο το pc, πρεπει να κανω κατι αλλο?

3)Τα κάτω πλήκτρα του τελεχειριστιριου για player μπορουν να ρυθμιστουν κ για καποιο player (φετα) η ειναι μονο για τα media τις tv?

4) Αν δωσω μεσω οπτικης ινας ηχο h tv διαθετει dolby digital ηχο?

5) Που ειναι ποσταρισμενο απο ολο το ""νυμα'' καλητερες δινατες ρυθμυσεις για διαφορες θεασεις πχ (αναλογικο-dvd-HD )

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Kαλημερα.Απο χθες ειμαι κατοχος κ εγω μιας 46le 650 κ ειχα μερικες ερωτησεις!
Συγχωρεστε μου τυχον ανοητες ερωτησεις ευχαριστω?

Συνδεσα το ρουτερ μου με καλωδιο ethernet με την tv αλλα δεν εχω συνδεση H to ethernet ειναι για να σου προβαλει αρχει απο το pc, πρεπει να κανω κατι αλλο?

3)Τα κάτω πλήκτρα του τελεχειριστιριου για player μπορουν να ρυθμιστουν κ για καποιο player (φετα) η ειναι μονο για τα media τις tv?

5) Που ειναι ποσταρισμενο απο ολο το ""νυμα'' καλητερες δινατες ρυθμυσεις για διαφορες θεασεις πχ (αναλογικο-dvd-HD )
Καλορίζικη και καλές θεάσεις.Βασικά πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις οδηγίες μέσα στο στικάκι.
1.Διαθέτει μόνο από πηγή μέσω hdmi σύνδεσης,όταν την έχεις επιλεγμένη με το πλήκτρο tools σου εμφανίζεται η επιλογή PIP.
2.Διαθέτει αλλά όχι ίσως όπως τον εννοείς,θα πρέπει να εγκαταστήσεις το λογισμικό από το cd να ορίσεις τις ρυθμίσεις τις τιβι(τα γράφει αναλυτικά στο στικακι).
3.Μόνο για το player τις τιβι ή για άλλη συσκευή της samsung.
4.Όχι.
5.http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο.

Έτσι όπως το περιγράφεις, φίλε strikal, μοιάζει με πρόβλημα που αφορά την εγκατάστση κεραίας και όχι την τηλεόρασή σου.

Στο κάνει γενικότερα στον ANT1 ή πρώτη φορά χθες;

τελικα δεν φταιει καθολου η τηλεοραση
και στις αλλες τηλεορασεις στο σπιτι 24" το ιδιο ειναι, απλα λογο οτι η b650 εχει μεγαλυτερη οθονη 40" ειναι πιο εμφανες

ευχαριστω, θα κοιταξω να κανω κατι με το σημα ή θα περιμενω ποτε θα ερθει η ψηφιακη στην Πατρα

Να συμπληρώσω οτι η PIP λειτουργία ειναι διαθεσιμη και με συνδεση VGA εκτος απο HDMI (δλδ με PC)

Τουλαχιστον στην δικη μου TV, με το συγκεκριμενο firmware, πατωντας το κουμπι internet, συνδεεεται με Youtobe, οπου μπορω να κανω αναζητηση με λεξεις. Επισης δειχνει την προγνωση του καιρου για την πολη που μενω.
Τωρα για να δεις αρχεια απο το PC, αυτο ειναι αλλο καπελο. Πρεπει να εγκαταστησεις στο PC το Samsung PC Share Manager απο το στικακι ή απο το σαιτ της Samsung.
Ολα τα ανωτερω με το γινονται με καλωδιο ethernet TV-router.

τελικα δεν φταιει καθολου η τηλεοραση
και στις αλλες τηλεορασεις στο σπιτι 24" το ιδιο ειναι, απλα λογο οτι η b650 εχει μεγαλυτερη οθονη 40" ειναι πιο εμφανες

ευχαριστω, θα κοιταξω να κανω κατι με το σημα ή θα περιμενω ποτε θα ερθει η ψηφιακη στην Πατρα

Δοκιμασε τον μικροσυντονισμο του καναλιου απο -4 μεχρι -10. Ως συνηθως εξασθενει αρκετα το ειδωλο.

Τελικα , ενω πηγαινα για 46Β750 , λογω της προσφορας των 680 ευρω για τη 40Β650 και σε 12 δοσεις , την αγορασα σημερα να βρισκεται , χαμενη δε θα παει !!!
Μπηκα στο κλαμπ !
-bye-

Έχει dolby digital (ac3), γιατί φίλε cantona απάντησες όχι;

Εννούμαι ότι ο media player της TV όλα τα αρχεία που έχουν codec ac3 και τα τα κάνει downmix σε stereo για να παίξουν από τα ηχεία της tv αλλά και βγάζει 5.1 ήχο από την οπτική έξοδο. -bye-

Τελικα , ενω πηγαινα για 46Β750 , λογω της προσφορας των 680 ευρω για τη 40Β650 και σε 12 δοσεις , την αγορασα σημερα να βρισκεται , χαμενη δε θα παει !!!
Μπηκα στο κλαμπ !
-bye-

Που την βρηκες τοσο φθηνα φιλε ισοκρατη?! Θελω και γω?

Επισης υπαρχει καμια προσφορα και για την 750?

Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Συγνώμη ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο post οτι η απόσταση θέασης μου ειναι απο 2,3μ εως 2,8μ.

Eγώ βλέπω τα πάντα από τα 1.7μ Και φαντάσου στις ταινίες με κάδρο 2.35:1 δεν διακρίνω ξεκάθαρα τον κόκκο.

Που την βρηκες τοσο φθηνα φιλε ισοκρατη?! Θελω και γω?

Επισης υπαρχει καμια προσφορα και για την 750?

Γραφτηκε στο νημα με τις προσφορες...
Οποιος προλαβει μεχρι τις 8 σημερα αλλιως...
-bye-

Χθες μου φέραν και μένα την 37Β650 που είχα παραγγείλει για την κρεβατοκάμαρα, οπότε βάλτε με και μένα στο club.

ΥΓ. Γμτ δεν μπορούσε το electroworld να κάνει την προσφορά μια βδομάδα νωρίτερα? Νιώθεις μ@λ@κ@ς αν δίνεις 750 ευρώ να πάρεις την 37αρα και λιγες μέρες μετά να έχουν προσφορά την 40αρα 70 ευρώ πιο φτηνά @#$%&*^$#@.

Χθες μου φέραν και μένα την 37Β650 που είχα παραγγείλει για την κρεβατοκάμαρα, οπότε βάλτε με και μένα στο club.

ΥΓ. Γμτ δεν μπορούσε το electroworld να κάνει την προσφορά μια βδομάδα νωρίτερα? Νιώθεις μ@λ@κ@ς αν δίνεις 750 ευρώ να πάρεις την 37αρα και λιγες μέρες μετά να έχουν προσφορά την 40αρα 70 ευρώ πιο φτηνά @#$%&*^$#@.

Ετσι ειναι δυστυχως φιλε ...
Με γεια μας οπως και να εχει και χρονο να εχουμε να τη χαιρομαστε...

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Αυτην ακριβος εχω και θελω την βοηθεια σας εχω ενα ταδε αρχειο βιντεο και εχω σε διαφορετικο αρχειο .srt υποτιτλους πως μπορω να το βαλω να παιζει μαζι με το βιντεο γιατι απο το κουμπι τουλς του ρεμοτε δεν μου δινετε η επειλογη να του πω απο που να παρει το .srt ξερει κανεις πως ισως με μια αναβαθμηση!

και γιατί δεν μετονομάζεις το αρχείο srt ώστε να έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο? δηλαδή το αρχείο βίντεο να είναι π.χ. video.avi και των υποτίτλων video.srt

τι δουλειά έχει η αναβάθμιση????

απλό είναι το θέμα...

Απλα φροντισε το αρχειο της ταινιας και των υποτιτλων , το .srt δηλαδη να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα

Απλα φροντισε το αρχειο της ταινιας και των υποτιτλων , το .srt δηλαδη να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα

Εγω οταν το κανω αθτο ρε παιδια μετα δεν μοθ εμφανιζεται το αρχειο καθολου οταν συνδεω την τηλεοραση με το πισι με λαν.
ξερετε τι μπορει να φταιει?Εννοω οτι οταν μετονομαυω και τα 2 αρχεια να εχουν το ιδιο ονομα τοτε ειναι που δεν εμφανιζεται ενω πριν εμαφανιζοταν.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Έχει dolby digital (ac3), γιατί φίλε cantona απάντησες όχι;

Εννούμαι ότι ο media player της TV όλα τα αρχεία που έχουν codec ac3 και τα τα κάνει downmix σε stereo για να παίξουν από τα ηχεία της tv αλλά και βγάζει 5.1 ήχο από την οπτική έξοδο. -bye-
ΩΧ,έχεις δίκιο συγνώμη,νόμισα dts:FSGSFGS4:

Την βρηκα τελικα την λυση.ηταν απενεργοποιημενοι οι υποτιτλοι.
αλλα τωρα εχω μια αλλη απορια.
Γιατι οταν την συνδεεω με το πισι μεσω hdmi και μετα το γυριζω στην τηλεοραση δεν μπορω να δω καλα τα καναλια γιατι εμφανιζουν ενα χοντρο πιξελιασμα που φευγει οταν αποσυνδεω το hdmi?

Εχεις την τηλεοραση σε stand by (κλειστη)και πατας με την σειρα info-menu-mute-power και εισαι μεσα. Για να βγεις την κλεινεις και την ξαναανοιγεις.

Δοκίμασα τον συνδιασμό info-menu-mute-power αλλά το μόνο που έγινε ήταν να ανοίξει η τηλεόραση. Μήπως είναι με άλλη σειρά τα πλήκτρα που πατάς για το service menu?