Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Δοκίμασα τον συνδιασμό info-menu-mute-power αλλά το μόνο που έγινε ήταν να ανοίξει η τηλεόραση. Μήπως είναι με άλλη σειρά τα πλήκτρα που πατάς για το service menu?
Για να ξέρουμε τι πάνελ φοράει μονο στο service menu μπορούμε να το δούμε;

Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.Βασικά πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις οδηγίες μέσα στο στικάκι.
1.Διαθέτει μόνο από πηγή μέσω hdmi σύνδεσης,όταν την έχεις επιλεγμένη με το πλήκτρο tools σου εμφανίζεται η επιλογή PIP.
2.Διαθέτει αλλά όχι ίσως όπως τον εννοείς,θα πρέπει να εγκαταστήσεις το λογισμικό από το cd να ορίσεις τις ρυθμίσεις τις τιβι(τα γράφει αναλυτικά στο στικακι).
3.Μόνο για το player τις τιβι ή για άλλη συσκευή της samsung.
4.Όχι.
5.http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο.

Φιλε cantona ευχαριστω για τον χρονο σου !
Οταν αναφερεσε στο στικακι για ποιο μιλας διοτι εγω εχω cd

K οσο αφορα την 5η μου ερωτηση δεν ηθελα rewiew αλλα ρυθμισεις δηλ.ποσο κοντραστ χρωμα κλπ
ευχαριστω

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Τουλαχιστον στην δικη μου TV, με το συγκεκριμενο firmware, πατωντας το κουμπι internet, συνδεεεται με Youtobe, οπου μπορω να κανω αναζητηση με λεξεις. Επισης δειχνει την προγνωση του καιρου για την πολη που μενω.
Τωρα για να δεις αρχεια απο το PC, αυτο ειναι αλλο καπελο. Πρεπει να εγκαταστησεις στο PC το Samsung PC Share Manager απο το στικακι ή απο το σαιτ της Samsung.
Ολα τα ανωτερω με το γινονται με καλωδιο ethernet TV-router.

Ευχαριστω αλλα Μισο λεπτο γιατι μπερδευτικα !
Συδευεις το ρουτερ μεσω ethernet με την tv? μονο αυτο κ παιζει? γιατι στην δικη μου γραφει ''Η υπηρεσια δεν υποστιριζεται""
Παντως για αρχεια απο pc συνδεσα εναν σκληρο κ παιζει σχεδον τα παντα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Φιλε cantona ευχαριστω για τον χρονο σου !
Οταν αναφερεσε στο στικακι για ποιο μιλας διοτι εγω εχω cd

K οσο αφορα την 5η μου ερωτηση δεν ηθελα rewiew αλλα ρυθμισεις δηλ.ποσο κοντραστ χρωμα κλπ
ευχαριστω
Εντάξει εμένα είχε στικάκι usb και μέσα έχει το μάνιουαλ,εσένα μάλλον το έχει στο σιντι.
Και στην 5 απάντηση δεν είναι μόνο review,έχει πολλές πληροφορίες,οι ρυθμίσεις είναι στο 6 http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/Settings.htm

Την βρηκα τελικα την λυση.ηταν απενεργοποιημενοι οι υποτιτλοι.
αλλα τωρα εχω μια αλλη απορια.
Γιατι οταν την συνδεεω με το πισι μεσω hdmi και μετα το γυριζω στην τηλεοραση δεν μπορω να δω καλα τα καναλια γιατι εμφανιζουν ενα χοντρο πιξελιασμα που φευγει οταν αποσυνδεω το hdmi?

Το συγκεκριμένο που περιγράφεις και μένα μου το κάνει. Όταν έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου (desktop PC)- που είναι συνδεδεμένο στη τηλεόραση, από DVI, στην HDMI- τότε σε ΚΑΠΟΙΑ κανάλια δημιουργούνται κάτι σαν χοντρά παράσιτα και, ειδικά αυτά που έτσι κι αλλιώς δεν πιάνουν καλά, σχεδόν δεν βλέπονται. Όταν βέβαια κλείσω τον υπολογιστή, όλα τα παράσιτα εξαφανίζονται, είναι δηλαδή σαν να μην είναι συνδεδεμένος ο Η/Υ.

Να σημειώσω ότι ο Η/Υ δεν είναι στην ίδια πρίζα - πολύπριζο με την τηλεόραση, όμως είναι πολύ κοντά στην TV, δλδ στο αριστερό μέρος της ούτε μισό μέτρο μακριά. Σκέφτομαι, μήπως φταίει κάποιου είδους μαγνητισμός της κάρτας γραφικών ή του τροφοδοτικού ενδεχoμένως.

Αν ξέρει κανείς (πιο ειδικός) τι άλλο μπορεί να φταίει, μπορεί να βγει και να μιλήσει με θάρος! :smile: -bye-

Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Δεξί άκρο της τηλεόρασης, έχει ένα αυτοκολλητάκι. Model type no.
Καλησπέρα σε ολο το forum.Μόλις ηρθα απο το electroworld που ειχα πάει να παραλάβω την samsung 40'' b651 που έκλεισα την προηγούμενη εβδομάδα με προσφορά στα 679 ευρώ.Δυστυχώς δεν την παρέλαβα την τηλεόραση γιατι δεν ειχε τα κατάλληλα χαρτιά απο την επίσημη αντιπροσωπεια FOURLIS όπως μου ειχαν πει οταν την έκλεισα.Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά αλλά θέλω αύριο να μιλήσω με την αντιπροσωπεία για να σιγουρευτώ αν ειναι επίσημη εισαγωγή.Αντέγραψα ολα τα νούμερα της τηλεόρασης και την άφησα προσωρινα μέχρι αύριο.Αντιμετώπησε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με αυτή την προσφορά;Το MODEL CODE της ειναι: LE40B651T3WXXH απ' αυτό και μόνο μπορούμε να ξέρουμε τι τύπο πάνελ φοράει;

Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Το MODEL CODE της ειναι: LE40B651T3WXXH απ' αυτό και μόνο μπορούμε να ξέρουμε τι τύπο πάνελ φοράει;
Οχι.

Ευχαριστω αλλα Μισο λεπτο γιατι μπερδευτικα !
Συδευεις το ρουτερ μεσω ethernet με την tv? μονο αυτο κ παιζει?
Ναι.

Παντως για αρχεια απο pc συνδεσα εναν σκληρο κ παιζει σχεδον τα παντα
Ωραια. Ακομα καλυτερα απο PC sharing ειναι ο εξ. σκληρος.

Έχει βγει κανά καινούργιο tool που να κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων στα mkv όπως στα avi επειδή η tv στα srt δείχνει μικρά τα γράμματα ?
Εννοείται οτι δεν θέλουμε να ξανακωδικοποιήσουμε to video και χαλάσουμε την εικόνα.

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Λοιπόν παιδιά παρέλαβα και εγώ σήμερα την 55Β650 (όπως έγραψα και σε άλλο Thread). Μέχρι τώρα την σκάλιζα. Πολύ ικανοποιημένος από τηλεοπτικό πρόγραμμα και από DVD έπαθα πλάκα. Δεν τη δοκίμασα με HD ακόμα. Στο διπλανό καρτελάκι γράφει:
MODEL CODE LE55B650T2WXXH,
SERIAL No AZXQ3SWS500043A και
VERSION CNO1
Μπορεί κάποιος να μου πει τι panel φοράει;
Επίσης στο κουτί την είχαν ήδη τοποθετημένη στη βάση της. Έχει σημασία αυτό; Ή γίνεται λόγω μεγέθους;
Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις άριστες.
Αναμείνατε περισσότερες εντυπώσεις (και απορίες) μετά την διερεύνηση.
Τώρα πάω για ξεκούραση.

Oσο αφορα το Internet tv εκανα μια επανεκινηση το ρουτερ κ δουλευει κανονικα.
Συνδεσα κ το λαπτοπ μου και παρατηρω ενα lag στην αποκρυση τις φωνης σε σχεση με το βιντεο αυτο διρθονετε καπως?

Τελος Εχω μια απορια, τα κουμπια που βρισκονται πανω στην τηλεοραση δεν τα βλεπω σχεδον καθολου αν δεν υπαρχει εσωτερικος φωτισμος (επιδη στην δικια μου δεν υπαρχει) προκειται για μεγαλη κατασκευστικη παπαρα! Εσεις τα βλεπετε η μονο στην δικια μου ειναι ετσι?

Oσο αφορα το Internet tv εκανα μια επανεκινηση το ρουτερ κ δουλευει κανονικα.
Συνδεσα κ το λαπτοπ μου και παρατηρω ενα lag στην αποκρυση τις φωνης σε σχεση με το βιντεο αυτο διρθονετε καπως?

Τελος Εχω μια απορια, τα κουμπια που βρισκονται πανω στην τηλεοραση δεν τα βλεπω σχεδον καθολου αν δεν υπαρχει εσωτερικος φωτισμος (επιδη στην δικια μου δεν υπαρχει) προκειται για μεγαλη κατασκευστικη παπαρα! Εσεις τα βλεπετε η μονο στην δικια μου ειναι ετσι?

1. Με HDMI συνδεσες το Laptop σου;

2. Μπα σε ολες ετσι ειναι...
Εμενα βασικα με συμφερει ετσι γιατι στη προηγουμενη που ειχε
κουμπακια κανονικα πηγαιναν τα πιτσιρικια τη πειραζαν συνεχεια.
Εννοω τωρα πρεπει να ξέρεις :BDGBGDB55:
Ισως να μη διακρινονται εύκολα αλλα εγω προσωπικα τα βρισκω
πολυ αισθητικά...

Last edited:

Πρωτες εντυπωσεις και απο εμενα . Μολις κανα δυο ωρες μπορεσα να ασχοληθω χθες το βραδι και σε γενικες γραμμες θεωρω οτι με την τιμη της προσφορας που πετυχα , η αγορα ειναι καλη .
Δοκιμασα μονο δορυφορικα και επιγεια καναλια και ειναι αξιοπρεπης στην συμπεριφορα της αν και δεν φτανει την philips crt με pixel plus που θα αντικαταστησει , ειναι παντως καλυτερη απο τις περισσοτερες lcd τηλεορασεις που εχω δει να παιζουν.
Σε συνδεση του laptop απο hdmi σε hdmi παρατηρησα καποια "σπασιματα" στην ομαλη ροη της κινησης σε βιντεο τα οποια ακομα δεν εχω καταφερει να βρω που οφειλονται.
Επισης , δεν ικανοποιηθηκα απο τον ηχο , αλλα ξαναλεω η παλια μου τηλεοραση εχοντας και ενσωματωμενο ενισχυτη με ασυρματα ηχεια surround εχει θεσει πολυ ψηλα τον πηχυ..
-bye-

Σίγουρα κάπου θα το έχει αναφέρει κάποιος αλλά ... τι διαφορές έχουν μεταξύ τους τα LE40B650 και LE40B651;

1. Με HDMI συνδεσες το Laptop σου;

2. Μπα σε ολες ετσι ειναι...
Εμενα βασικα με συμφερει ετσι γιατι στη προηγουμενη που ειχε
κουμπακια κανονικα πηγαιναν τα πιτσιρικια τη πειραζαν συνεχεια.
Εννοω τωρα πρεπει να ξέρεις :BDGBGDB55:
Ισως να μη διακρινονται εύκολα αλλα εγω προσωπικα τα βρισκω
πολυ αισθητικά...

Με VGA το συδεσα και για ηχο εδωσα απο το τζαγκ!

Δοκιμασα μονο δορυφορικα και επιγεια καναλια και ειναι αξιοπρεπης στην συμπεριφορα της αν και δεν φτανει την philips crt με pixel plus που θα αντικαταστησει , ειναι παντως καλυτερη απο τις περισσοτερες lcd τηλεορασεις που εχω δει να παιζουν.

Άσε αυτή η philips μας έχει καταστρέψει με το pixel plus στα αναλογικά κανάλια.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Έχω συνηθίσει σε αυτό, και όλες οι υπόλοιπες μου φαίνονται "επίπεδες"... -bye-