Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω το εξής:
  • η προσφορά για την 40Β650 στα 680 ισχύει ακόμα;
  • αν ναι, σε ποια καταστήματα; Έχει σημασία αν είναι, πχ Electroworld, ή πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο, π.χ. Electroworld Συγγρού;
  • εάν δεν ισχύει, έχετε την αίσθηση ότι θα ξαναγίνει κάποια παρόμοια προσφορά; Αξίζει κάποιος να περιμένει ή να την πάρει στην τωρινή της τιμή (περίπου 850);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οχι τελειωσε !
Ηταν στο συγκεκριμενο καταστημα της Συγγρου και μονο.
Σιγουρα κατα καιρους βγαινουν εξαιρετικες ευκαιριες αλλα το ποτε και που δεν μπορει να το ξερει κανεις....
Πριν κανα μηνα ειχε βγει η Sony 40W5500 στον Κωτσοβολο με 999 και ατοκες , που ηταν επισης καλη τιμη, οχι οσο της 650 βεβαια .
Αν δεν καιγεσαι για αγορα αμεσα , σιγουρα προς τις γιορτες θα υπαρξουν μειωσεις και προσφορες...
Ενδιαμεσα τα ματια και τα αυτια ανοιχτα !
-bye-

Last edited:
Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Τελικά ξανά εδώ. Λοιπόν, πήγα στο MEDIA MARKT που πήρα την 55Β650 και βλέποντας το εκθεσιακό μοντέλο είδα ότι παρουσίαζε το ίδιο μπλεδίζον μαύρο στις μπάρες πάνω και κάτω της οθόνης (κυρίως αν το έβλεπες από κοντά και υπό γωνία). Όταν την είχα πάρει δεν το είχα παρατηρήσει (άρχισα να παρατηρώ αυτά τα φαινόμενα διαβάζοντας στο φόρουμ). Δίπλα μια SONY V5500 δεν το εμφάνιζε. Αλλά η Sammy είχε καλύτερη εικόνα.
Πηγαίνοντας λίγο παρακάτω είδα την 52Β750 που δεν το εμφάνιζε. Η 55Β7000 μου φάνηκε ότι το είχε ελαφρώς. Το ίδιο και οι PLHILIPS. Τελικά μάλλον είναι πρόβλημα των πάνελ CN01 (CMO) ή όχι; Η 52Β750 έχει SQO1 (SPVA).
Ρωτώντας τον ευγενέστατο και εξυπηρετικό πωλητή αν υπήρχε η δυνατότητα αλλαγής μου είπε ότι εφόσον είχα τη συσκευασία και ήμουν στο πλαίσιο των 14 ημερών βεβαίως και γινόταν. Αλλά το μοναδικό κομμάτι της 52Β750 ήταν το εκθεσιακό και δεν προβλεπόταν άμεση παραγγελία. Οπότε τι κάνω; Αφήνω την 55Β650 όπως είναι και ησυχάζω κάνοντας τον συμβιβασμό στο μαύρο ή την αλλάζω με το εκθεσιακό 52Β750 (με ότι αυτό συνεπάγεται, αν και είναι μόνο δύο εβδομάδων λόγω καινούργιου μαγαζιού) και χάνω 3 ίντσες; Η διαφορά των 100 με 200 Hz δεν με ενδιαφέρει. Ή άλλη λύση να πάρω καμιά άλλη στην ίδια τιμή 1999 ευρώ (που τη θεωρώ πολύ καλή για την 55Β650);

Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Τελικά ξανά εδώ. Λοιπόν, πήγα στο MEDIA MARKT που πήρα την 55Β650 και βλέποντας το εκθεσιακό μοντέλο είδα ότι παρουσίαζε το ίδιο μπλεδίζον μαύρο στις μπάρες πάνω και κάτω της οθόνης (κυρίως αν το έβλεπες από κοντά και υπό γωνία). Όταν την είχα πάρει δεν το είχα παρατηρήσει (άρχισα να παρατηρώ αυτά τα φαινόμενα διαβάζοντας στο φόρουμ). Δίπλα μια SONY V5500 δεν το εμφάνιζε. Αλλά η Sammy είχε καλύτερη εικόνα.
Πηγαίνοντας λίγο παρακάτω είδα την 52Β750 που δεν το εμφάνιζε. Η 55Β7000 μου φάνηκε ότι το είχε ελαφρώς. Το ίδιο και οι PLHILIPS. Τελικά μάλλον είναι πρόβλημα των πάνελ CN01 (CMO) ή όχι; Η 52Β750 έχει SQO1 (SPVA).
Ρωτώντας τον ευγενέστατο και εξυπηρετικό πωλητή αν υπήρχε η δυνατότητα αλλαγής μου είπε ότι εφόσον είχα τη συσκευασία και ήμουν στο πλαίσιο των 14 ημερών βεβαίως και γινόταν. Αλλά το μοναδικό κομμάτι της 52Β750 ήταν το εκθεσιακό και δεν προβλεπόταν άμεση παραγγελία. Οπότε τι κάνω; Αφήνω την 55Β650 όπως είναι και ησυχάζω κάνοντας τον συμβιβασμό στο μαύρο ή την αλλάζω με το εκθεσιακό 52Β750 (με ότι αυτό συνεπάγεται, αν και είναι μόνο δύο εβδομάδων λόγω καινούργιου μαγαζιού) και χάνω 3 ίντσες; Η διαφορά των 100 με 200 Hz δεν με ενδιαφέρει. Ή άλλη λύση να πάρω καμιά άλλη στην ίδια τιμή 1999 ευρώ (που τη θεωρώ πολύ καλή για την 55Β650);

Χωρίς παραξήγηση...
Γιατί τυραννιέσαι; :ADFAD2:
Κράτα την τηλεορασάρα σου, λιώστε την στις ταινίες και ευχαριστήσου την... :operator:

Eρωτησεις:
1. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να απενεργοποιησω αυτους τους ενοχλητικους (κατ εμε) ηχους που βγαζει η tv οταν την ενεργοποιω η την απεργοποιω?
2. Υπαρχει προβλεψη για καποιο update που να παρεχει κ αλλα site εκτος απο το you tube στο ιντερνετ tv?
3.To pc share ειναι απαραιτητο? προσφερει κατι παραπανω? αφου το plug play δουλευει πολυ καλα, δεν το εχω δοκιμασει ακομη,αν εχω διαβασει εδς μεσα οτι αν το φορτωσεις στα αγγλικα δουλευει καλητερα

Μια ερώτηση από εμένα... Σκέφτομαι για την αγορά της 750 με τα 200Hz... Σε σύγκριση με την 650 των 100Hz ποιά η διαφορά τους; Νομίζετε ότι μπορώ να εκμεταλλευτώ τα 200Hz και αν ναι, πού ακριβώς; Η επένδυση στα 200 που θα ωφελήσει για το μέλλον;

B650 ΚΑΙ DIGEA;;;

θα ηθελα να μας πει καποιος που ειναι κατοχος της Β650 και ειναι στην περιοχη του κορινθιακου κολπου οπου πριν μερικες μερες εκπεμπουν τα ιδιωτικα καναλια εθνικης εμβελειας μεσω της digea της εντυπωσεις του.

ειναι η μοναδικη περοχη στην Ελλαδα που εκπεμπει η ψηφιακη τηλεοραση με πρωτοκολο MPEG4

Μέχρι στιγμή, για τις LCD που έχω καταλήξει, αφορούν στα μοντέλα της Samsung LE46B650 και LE46B750... Δεν έχω καταλήξει ακόμα στη διαφορά των 100 με τα 200 Hz... Θα ήθελα, επίσης, μια γνώμη από εσάς!
Επιπλέον, θα ήθελα μια κριτική επί της επιλογής μου αυτής καθώς και προτάσεις για κάτι ανάλογο!
Όλες οι κριτικές δεκτές!

Μια ερώτηση από εμένα... Σκέφτομαι για την αγορά της 750 με τα 200Hz... Σε σύγκριση με την 650 των 100Hz ποιά η διαφορά τους; Νομίζετε ότι μπορώ να εκμεταλλευτώ τα 200Hz και αν ναι, πού ακριβώς; Η επένδυση στα 200 που θα ωφελήσει για το μέλλον;
Ισως το παρακατω λινκ σου λυσει την απορια σου
http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/1574--200hz.html

Θα ήθελα να ευχαριστησω το forum για την πολυτιμη βοηθεια για αγορα τηλεορασης.Ειμαι ευτυχης κατοχος της 46b650,(πρωτη μου lcd)και πολυ ικανοποιημενος...:grinning-smiley-043μια ερωτησουλα μονο:1)το panel γραφει CN02 στο πλαι...ειναι CMO;, ενα link για ρυθμισεις θα με βοηθουσε πολυ!-bye-

Θα ήθελα να ευχαριστησω το forum για την πολυτιμη βοηθεια για αγορα τηλεορασης.Ειμαι ευτυχης κατοχος της 46b650,(πρωτη μου lcd)και πολυ ικανοποιημενος...:grinning-smiley-043μια ερωτησουλα μονο:1)το panel γραφει CN02 στο πλαι...ειναι CMO;, ενα link για ρυθμισεις θα με βοηθουσε πολυ!-bye-

Kαλες θεασεις!
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/Settings.htm

Eρωτησεις:
1. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να απενεργοποιησω αυτους τους ενοχλητικους (κατ εμε) ηχους που βγαζει η tv οταν την ενεργοποιω η την απεργοποιω?
2. Υπαρχει προβλεψη για καποιο update που να παρεχει κ αλλα site εκτος απο το you tube στο ιντερνετ tv?
3.To pc share ειναι απαραιτητο? προσφερει κατι παραπανω? αφου το plug play δουλευει πολυ καλα, δεν το εχω δοκιμασει ακομη,αν εχω διαβασει εδς μεσα οτι αν το φορτωσεις στα αγγλικα δουλευει καλητερα
Θα βρεις καπου στο μενου την επιλογη μελωδια...βαλτο στο Off

Εμενα παντως αυτες οι ρυθμισεις μου δινουν την απολυτα θολη εικονα
Βλεπω εικονα μιας τηλεορασης που δεν θα αγοραζα ποτε...
Ισως ειναι θεμα γουστου καποια πραγματα...

θα ηθελα να μας πει καποιος που ειναι κατοχος της Β650 και ειναι στην περιοχη του κορινθιακου κολπου οπου πριν μερικες μερες εκπεμπουν τα ιδιωτικα καναλια εθνικης εμβελειας μεσω της digea της εντυπωσεις του.

ειναι η μοναδικη περοχη στην Ελλαδα που εκπεμπει η ψηφιακη τηλεοραση με πρωτοκολο MPEG4

Ναι, παρακαλώ όποιος μένει στον κορινθιακό, διαβάζει το forum και έχει την B650, ας μπει στο κόπο να γράψει τις εντυπώσεις του για τις "ψηφιακές" επιδόσεις της TV στη νέα τάξη τηλεόρασης που ήρθε και στην Ελλάδα. Κρίμα είναι να κουβαλάμε τις 46άρες μας στον ώμο και να παίρνουμε τους δρόμους για κορινθιακό από Αθήνα... -bye-

διορθώνω
Menu-Εγκατσταση-Μελωδία → Απενεργ. / Χαμηλή / Μέτρια / Υψηλή

Ναι, παρακαλώ όποιος μένει στον κορινθιακό, διαβάζει το forum και έχει την B650, ας μπει στο κόπο να γράψει τις εντυπώσεις του για τις "ψηφιακές" επιδόσεις της TV στη νέα τάξη τηλεόρασης που ήρθε και στην Ελλάδα. Κρίμα είναι να κουβαλάμε τις 46άρες μας στον ώμο και να παίρνουμε τους δρόμους για κορινθιακό από Αθήνα... -bye-

Για Αθηνα - Θεσσαλονικη απο ποτε?

να πω και εγω για την Β650 40αρα που εχω εδω και 2 μηνες, κατα αρχας να ευχαριστήσω όλους για το συγκεκριμένο topic , με βοήθεησε πολυ σε όλα.
και δευτερον για το τι τηλεορασάρα είναι !!!
Ιδιώς όταν βάζω κανένα IMAX με βουτιες και θαλασσες και τοπια και τρισδιάστατη μαγεία, παραμένω ακόμα και μετα απο 2 μηνες με το στόμα ανοιχτό.
Οποιος δεν την εχει και ειναι να παρει TV νομιζω ειναι μακραν η καλυτερη value for money επιλογη.
Περιμενω πως και πως την MPEG4 μεταδοση.
Ξανα ενα ευχαριστώ σε ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες που δινουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Χωρίς παραξήγηση...
Γιατί τυραννιέσαι; :ADFAD2:
Κράτα την τηλεορασάρα σου, λιώστε την στις ταινίες και ευχαριστήσου την... :operator:

Έχεις δίκιο τελικά. Είδα και την PS50B850 πλάσμα ενός φίλου και οι μπάρες πάνω κάτω της οθόνης είχαν κάποια φωτεινότητα. Εντάξει, το δικό του μαύρο ήταν καλύτερο αλλά εγώ είχα περισσότερη φωτεινή εικόνα και χρώματα (μου φάνηκε). Οπότε αποφάσισα να μην ασχολούμαι με λεπτομέρειες και να απολαύσω την τηλεόρασή μου. Καλές μου θεάσεις λοιπόν.

Ξέρει κανείς αν έχουμε πρόβλημα με μεγάλους δίσκους USB (1 terra ας πούμε) συνδεσιμότητας; Τους βλέπει κανονικά η tv ;