Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Διαφορά B650 κ B651??

Το χρώμα μόνο του δεν κάνει την παραλλαγή μοντέλου.Κατι αλλο παιζει.

μην ψάχνεις υποπτες κινησεις εκει που δεν υπαρχουν,αυτο που λες μπορει να ισχυει μεταξυ B620 και Β650 αλλα η Β650 και Β651 ειναι ολοιδιες.Αυτη η τακτικη συμβαινει εδω και χρόνια και απο την samsung και τη sony,δηλαδη μοντελα με μικρες σχεδιαστικες διαφορες δωσμενες ως αποκλειστικο σε καποιον retailer

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι τελειως ασχετος με το τι συνεπαγεται το παραπανω αλλα απο οσο εχω διαβασει αυτος ο τυπος υστερει σε σχεση με τα slcd.
Ειναι μεγαλη η διαφορα των 2 τυπων? Να συνεχισω τον θρηνο μου ή να το ξεπερασω? :P
Ξεπέρασέτο και απόλαυσε την τηλεορασάρα που πήρες.
Δες κανα HOME ή IMAX 3D και μην ασχολείσε με πράγμτα που αν παίζει κανονικά η tv ασχολούνται οι ειδικοί μόνο.

Εσυ ξέρεις τι συμφωνίες παίζονται και γιατί,για ένα προιόν αποκλειστικότητας ;

Η TV εχει ενα τρελλο bug στο menu των multimedia στην επιλογη τυπου προβολη... Οταν το ειχα πειραξει πρωτη φορα ειχε κολλησει και αναβοσβηνε. Την δευτερη φορα που το πειραξα καταλαθος δεν εβλεπε τα αρχεια video... βγαζοντας το μηνυμα οτι δεν υπαρχουν αρχεια video στο δισκο. Στην αρχη νομιζα οτι κατι ειχε παθει ο δισκος αλλα στο pc επαιζε κανονικα. Γενικα οταν αλλαζα τον τυπο προβολης κατι γινοτανε. Δεν νομιζω να φταει η τροφοδοσια του δισκου ή κατι αλλο. Οποιος εχει προβληματα ας κανει μια επαναφορα εργοστασιακων και θα δει οτι δεν θα εχει προβλημα εαν δεν πειραζει τον τυπο προβολης των αρχειων. Ειχα φαει ωρες μεχρι να βρω τι φταει, ειδικα οταν δεν εβλεπε τα αρχεια ειχα τρελαεθει!

Αυτα απο τη δικη μου εμπειρια απο την TV και πιστευω οτι εχω ασχοληθει αρκετα μαζι της.
Το προβλημα μου ειναι οταν πειραζω τον τυπο προβολης των αρχειων τοτε μου αναβοσβηνει ,τα αρχεια μου τα παιζει κανονικα αν δεν πειραξω τον τυπο προβολης, και οταν λες επαναφορα των εργοστασιακων δλδ?

Μια απορία: Κανονικά στις προδιαγραφές της τηλεόρασης υποστηρίζονται τα αρχεία .mkv με DTS ή όχι; Διότι αν υποστηρίζονται κανονικά, αλλά δεν δουλεύει γιατί κάτι δεν έφτιαξαν σωστά(bug) τότε ίσως σε μελλοντικό firmware να δουλέψει...

Όχι, στις προδιαγραφές δεν γράφει πουθενά ότι το υποστηρίζει...-bye-

συμφωνιες παιζονται αλλα για το ποιος θα παρει ποιο derivative,οχι για τις τεχνικες λεπτομεριες

Aν ήταν έτσι θα αναφέρονταν στους καταλόγους κάθε εταιρίας και αυτά τα προιόντα με σημείωση είναι για κάποια αγορά ή δίκτυο,πράγμα που δεν γίνεται.

Εγινα κ εγω κατοχος μιας 40"b650. Εχω ομως ενα προβλημα με το ιντερνετ. Ενω εχω συνδεσει κανονικα την τηλεοραση στο οικιακο δικτυο δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ και μου εμφανιζει μη υποστηριζομενη λειτουργια. Να σημειωσω οτι το δικτυο δεν εχει καποιο προβλημα καθως βλεπω κανονικα ταινιες μεσω dlna. Επιλογη χωρας εχω βαλει αλλες χωρες.

μα ο καταλογος παει σε ολη την αγορα,φανταζεσαι τον καταλογο χονδρικης της samsung με την Β651 και να λεει αποκλειστικο στον κωτσόβολο και Β653 αποκλειστικο της expert?

Νεα δεδομενα. Αλλαξα χωρα σε Ην. Βασιλειο και μου βγαζει μυνημα που λεει ληψη αλλα κολλαει εκει και δεν συνεχιζει. Καποιος που να του λειτουργει σωστα μπορει να μου πει ποια χωρα εχει επιλεξει

Οταν προιόντα δεν αναφέρονται επίσημα στην γκάμα της εταιρίας έστω απλά ο κωδικός,είναι άγνωστο αν είναι όντως ίδια.

και ομως ειναι,σε ολες τις περιπτωσεις derivative ισχύει απόλυτα

Νεα δεδομενα. Αλλαξα χωρα σε Ην. Βασιλειο και μου βγαζει μυνημα που λεει ληψη αλλα κολλαει εκει και δεν συνεχιζει. Καποιος που να του λειτουργει σωστα μπορει να μου πει ποια χωρα εχει επιλεξει
Εχω βαλει αλλες χωρες, ομως και εμενα μου εκανε σχεδια μεχρι να δουλεψει σωστα, εγω αυτο που εκανα ηταν να ακουλουθησω ακριβως τις οδηγιες απο το usb stick που εχει το manual και δουλεψε αμεσως.

Εγω απλα συνδεσα την ethernet πισω και ολα δουλεψαν αμεσως.... συνεπως δεν μπορω να βοηθησω....

Με προλαβες φιλε... γι'αυτο ανεφερα πως υπαρχει η σελιδα του κατασκευαστη οπου ο οποιοσδηποτε μπορει να κανει εναν κοπο να κοιταξει ...
http://www.samsung.com/gr/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LE40B651T3WXXH

http://www.samsung.com/gr/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LE40B650T2WXXH

-bye-

Last edited:

Εβαλα ανατολικες χωρες και τα widget που εχει ειναι για το youtube και τον καιρο. To αλλες χωρες δεν συνεργαζεται με τα widget οπως λεει το manual. Ειχα δει ομως οτι εχει και αλλες εφαρμογες οπως flickr. Isokrati σε τι χωρα το εχεις εσυ?

αλλες χωρες ειχα βαλει
τωρα ομως που μπηκα συνεβη κατι αλλο
εκανε update απο yahoo , μου ζητησε να διαλεξω χωρα , χωρις να εχει Ελλαδα η αλλες χωρες και να δημιουργησω προφιλ...
δεν εχω χρονο να ασχοληθω τωρα , θα δω αυριο τι εχει αλλαξει...εχει παντως youtube ,flickr,nea, kairo κλπ...

Λοιπον, εβαλα το 2001 firmware (οχι το τελευταιο 2004) και δηλωσα στα Widgets χωρα UK. (δεν ειχε ελλαδα, ουτε κατι παρομοιο)
Εχει flickr, νεα, οικονομικα, καιρο, και Youtobe που ......δεν δουλευει.
Για δωστε βρε παιδια καμια αναφορα για firmware και widgets.

Λοιπόν, σε όσους έχουν ακόμη πρόβλημα μετατροπής του mkv απο DTS σε AC3:

Εδώ είναι το πρόγραμμα : http://rapidshare.com/files/235679122/XviD4PSP_5036_full.rar

Και εδώ photo πως γρήγορα και εύκολα θα κάνετε τη μετατροπή : http://rapidshare.com/files/288486335/XviD4PSP_How_To.rar

Αν σας τύχει κάποιο error σε DTS (που μπορεί να έχει κάποιο αρχείο ήχου πρόβλημα), μπορείτε απο το XVID και στην επιλογή Audio να το σώσετε σε WAV και με το WAV 2 AC3 να το μετατρέψετε σε AC3.

Το WAV2AC3 είναι εδώ :http://rapidshare.com/files/288155881/dt2wav2ac3.zip

Όλα τα παραπάνω είναι δοκιμασμένα και δουλεύουν μια χαρά.
Όλες τις μετατροπές που έχω κάνει παίζουν άψογα στη TV με AC3.
Αν κάποιος πάλι έχει απορίες, εδω είμαι να βοηθήσω.