Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

σας παρακαλω βοηθηστε με. 1ον δεν βρησκω που ειναι το game mode. 2ον τι πρεπει να κανω για να βρω τα ψηφιακα καναλια? πως γινεται η μετατροπη απο analogue tv se digital? και 3ον πως θα καταλαβω τι panel εχει. σας δινω κ τουσ κωδικους

σας παρακαλω βοηθηστε με. 1ον δεν βρησκω που ειναι το game mode. 2ον τι πρεπει να κανω για να βρω τα ψηφιακα καναλια? πως γινεται η μετατροπη απο analogue tv se digital? και 3ον πως θα καταλαβω τι panel εχει. σας δινω κ τουσ κωδικους

1) Σε ποια θυρα εχεις συνδεσει την παιχνιδομηχανη?

2) μενου - χειροκινητη αναζητηση-ψηφιακα καναλια
η εναλλακτικα βαλε κατευθειαν τη συχνοτητα που εκπεμπουν στην περιοχη σου

3) http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=818619&postcount=536

Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Τελικά είναι δική τους εισαγωγή και δεν καλύπτετε από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Μετά από 4 τηλεφωνήματα βρέθηκε κάποιος που το είπε...
Εμένα μου φαίνεται αρκετά αρνητικό, τι λέτε εσείς σαν ποιο έμπειροι;

Προσφατα που πηγα ενα dvd στο σερβις του φουρλη ζητουσαν επιμονως και την αποδειξη αγορας εκτος απο την εγγυηση. Μου ειπαν οτι τους ενδιαφερει πολυ το μαγαζι απο οπου αγοραστηκε το προιον.

Το ότι λες ότι ξεκινάει το επόμενο αρχείο, αυτό το κάνει στην (φυσιολογική λειτουργία) όταν τελειώσει η TV το αρχείο που παίζει. -

Και οχι μονο. Το κανει και οταν θεωρει οτι δεν μπορει να αναπαραγει το αρχειο.

Γιατί η έλλειψη της δυνατότητας μέσω δικτύου να πας σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ταινίας (αν για κάποιο λόγω την έχεις σταματήσει) είναι πρόβλημα.
..-bye-

Πολυ σωστα. Με την ελλειψη fastforward δεν αξιζει κανεις να ασχοληθει με συνδεση μεσω LAN.

Angelo72 ακολούθησα τις πολύτιμες οδηγίες σου και μετέτρεψα μερικές ματρότσκες από DTS σε Dolby AC3 με το πρόγραμμα που υπέδειξες...
Το θέμα είναι ότι δεν τις παίζει τώρα η tv...πιο συγκεκριμένα δεν τις ανοίγει καν...
Μου φαίνεται περίεργο, μιας και ακολούθησα κατά γράμμα τις ρυθμίσεις που είχες στο snapshot...
Εκείνο που παρατήρησα μέσα από τον MPC στο pc μου, ανοίγοντας τα properties της ταινίας είναι ότι γράφει πρώτα τον ήχο και μετά την εικόνα, σε αντίθεση με άλλες ματρόσκες που παίζουν κανονικά...
Παραθέτω και screenshot για να καταλάβεις καλύτερα...
Έχεις ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Επίσης, είναι διπλό το κακό, μιας και διέγραψα τις πρωτότυπες με το DTS...

σσ. το δεύτερο συνημμένο είναι που παίζει κανονικά στην tv...το πρώτο όχι...

Είσαι σίγουρος οτι επέλεξες να κάνεις copy το mkv (επιλογή video encoding) και δεν πείραξες την εικόνα;
Επίσης έπρεπε να το σώσεις αλλού αλλά τώρα έγινε το κακό.

Last edited:

Τελικά Άκη έλυσα και το πρόβλημα με το internet tv, όπως, επίσης, έβαλα και τις προσωπικές μου ρυθμίσεις στο router μου...
Μέχρι εδώ, μια χαρά!!!
Πιστεύω πως η λύση είναι να συνδεθεί για πρώτη φορά το wi-gi usb stick της Samsung με ''παρθένο'' router από ρυθμίσεις (βλ. hard reset --μάλιστα το διάβασα και σε ξένα post το συγκεκριμένο περί εργοστασιακών ρυθμίσεων για το router) και μετά βρίσκει το δρόμο του, από εκεί και έπειτα...
Θα δούμε, όμως, εάν μου επιφυλάξει καμιά αναποδιά στο μέλλον...
Άλλωστε έχω και εσάς εδώ για να το μοιραστώ!
Όμως, Άκη, το πρόβλημα με το buffer δεν λύθηκε...Μάλιστα ανακάλυψα ότι εμφανίζεται και στα *avi αρχεία τελικά, όμως, με αρκετή καθυστέρηση σε σχέση με εκείνη των αρχείων *mkv...
Επίσης, ανακάλυψα ότι μερικές φορές, όταν έχει ήδη bufferιάσει 3-4 φορές, το τρέχον αρχείο κλείνει και αναπαράγει το αμέσως επόμενο αρχείο η τηλεόραση, δίχως δική μου επέμβαση...Εκεί που bufferιάζει, δηλαδή, για νιοστή φορά, μαυρίζει η οθόνη και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξεκινά η αναπαραγωγή του επόμενου, κατά σειρά στο SAMSUNG PC Share Manager αρχείου...
Πιστεύεις ότι φταίει η ποιότητα του ασύρματου δικτύου δηλαδή;
Έχω το Siemens SL2-141 router, το οποίο μάλιστα κρίνω ως άριστο στη μέση κατηγορία των routers...(Δεν μιλάω για US Robotics ή Zyxelή Cisco).
Ακούω ιδέες βρε παιδιά...

Όπως είπε και ο φίλος Άκης, δοκίμασε με ενα καλώδιο LAN για να δεις αν υπάρχει διαφορά.
Επίσης μπες στις ρυθμίσεις του router και δες τι παίζει με το Bandwidth Management.Aν μπορείς ανέβασέ μας και φώτο. Εγω έπρεπε να ανοίξω και πόρτα στο router.
Πάντως με τα mkv θα υπάρχει σίγουρα ζόρισμα. Για αρχή παίξε με avi και divx και πες μας.-bye-

Προσφατα που πηγα ενα dvd στο σερβις του φουρλη ζητουσαν επιμονως και την αποδειξη αγορας εκτος απο την εγγυηση. Μου ειπαν οτι τους ενδιαφερει πολυ το μαγαζι απο οπου αγοραστηκε το προιον.

Δηλαδή ακόμα και αν έχω εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας παίζει ρόλο από που το αγόρασα;
Και παρεμπιπτόντως είναι νόμιμο το να μην αποδέχονται την εγγύηση επειδή δεν έχει γίνει εισαγωγή από τους ίδιους; Η εκπρόσωπος της Samsung στην Ελλάδα δεν είναι;

?????????????

βρε αδελφε , ακριβως πανω απο την ερωτηση σου απαντηθηκε ...στις τελευταιες μονο σελιδες του νηματος εχει ειπωθει αρκετες φορες...
πας αναζητηση , διαλεγεις χειροκινητη , και αναζητηση μονο ψηφιακων , η βαζεις απευθειας να ψαξει στη συχνοτητα που εκπεμπουν στην περιοχη σου....
Τα ψηφιακα τα αποθηκευει χωριστα απο τα αλλα...
δεν θα τα βρεις αναμεσα στα αναλογικα , απο το 1ο αποθηκευμενο των αναλογικων σου πατα μειον στο κοντρολ και λογικα θα ειναι αποθηκευμενα στην αρχη με ανεξαρτητη αριθμηση απο τα αλλα...

Last edited:

Και οχι μονο. Το κανει και οταν θεωρει οτι δεν μπορει να αναπαραγει το αρχειο.

Πολυ σωστα. Με την ελλειψη fastforward δεν αξιζει κανεις να ασχοληθει με συνδεση μεσω LAN.

α)Ναι, αλλά τότε βγάζει και μήνυμα ότι δεν μπορεί γιατί υπάρχει πρόβλημα στα codec ήχου ή εικόνας.

β)Και νομίζω ότι αξίζει το LAN, για αυτά που είπα (τουλάχιστον εγώ έτσι το βρήκα εύχρηστο) αρχεία avi και μικρά αρχεία mkv (επεισόδια TV Series), γιατί με τον ρυθμό που βγαίνουν καινούργια επεισόδια από διάφορες σειρές είναι παίδεμα το συνεχόμενο "κουβάλημα" του εξωτερικού σκληρού.
Ενώ για τις ταινίες κατεβάζω τρεις-τέσσερις, τις μετατρέπω σε ac3, αν χρειάζεται και τότε τις περνάω στον σκληρό. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Είσαι σίγουρος οτι επέλεξες να κάνεις copy το mkv (επιλογή video encoding) και δεν πείραξες την εικόνα;
Επίσης έπρεπε να το σώσεις αλλού αλλά τώρα έγινε το κακό.

Δεν ξέρω εάν έφταιξε η μετατροπή (για δεύτερη φορά) που έκανα στην ήδη φορμαρισμένη σε AC3 ταινία *mkv αλλά αυτή τη φορά η αναπαραγωγή της ήταν εντάξει..δεν ξέρω...θα δοκιμάσω παραπάνω και θα επανέλθω με τυχόν προβλήματα-λύσεις-σχόλια!!!
Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά angelo72!!!

Όπως είπε και ο φίλος Άκης, δοκίμασε με ενα καλώδιο LAN για να δεις αν υπάρχει διαφορά.
Επίσης μπες στις ρυθμίσεις του router και δες τι παίζει με το Bandwidth Management.Aν μπορείς ανέβασέ μας και φώτο. Εγω έπρεπε να ανοίξω και πόρτα στο router.
Πάντως με τα mkv θα υπάρχει σίγουρα ζόρισμα. Για αρχή παίξε με avi και divx και πες μας.-bye-
Να υποθέσω ότι μέσω LAN δεν υπάρχουν προβλήματα bandwith;
Ούτε δηλαδή σπασίματα-κολλήματα-κ.τ.λ.;(Εάν υποθέσουμε ότι για τα κολλήματα που αντιμετωπίζω οφείλεται το router μου....)

Η απόδειξη λιανικής από καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών είναι προαπαιτούμενη για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία και το service της!!!
Χρόνια τώρα!!!

Πάντως με το wi-fi usb της Samsung μόνο το pause λειτουργεί κατά την αναπαραγωγή...
Και εγώ που νόμιζα ότι σε LAN θα ήταν καλύτερα τα πράγματα....

Δεν είναι πολύ εύκολο προς το παρόν να δοκιμάσω τη λύση του LAN (λόγω απόστασης) αλλά υπόσχομαι ότι θα γίνει και θα επανέλθω με σχόλια!
Επίσης δεν βρίσκω κάτι που να αναφέρεται στο router μου περί bandwith management αλλά παραθέτω την καρτέλα του wireless με όλα τα κουτάκια ανοιχτά για να δείτε και εσείς να μου πείτε...Αν και νομίζω ότι το τοπίο ξεκαθάρισε με το manual του wi-fi usb stick της Samsung, το οποίο αναφέρει ότι για αρχεία *mkv συνιστάται ΜΟΝΟ το πρωτόκολλο 802.11n....το οποίο και δεν υποστηρίζει το router μου (βλ. και παραπάνω post μου...).
Θες να μας πεις τον τύπο του router σου και μερικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσής του με την tv σου; (Γενικά, περί IP, port triggering και τέτοια πράγματα---μόνο για την tv, έτσι;).
Τέλος, ανέφερα και παραπάνω ότι με wi-fi η τηλεόραση αναπαρήγαγε ταινίες *avi, απλά τα κολλήματα δεν υπήρχαν κάθε 1-3 λεπτά (όπως στα αρχεία *mkv) και το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάποια στιγμή ''μπούκωνε'' -μάλλον- τόσο πολύ που έκλεισε το αρχείο και πήδησε στο επόμενο της λίστας του SAMSUNG PC Share Manager....

Attachments

• capture_15102009_115055.jpg
    capture_15102009_115055.jpg
    40.3 KB · Views: 22
  • capture_15102009_115106.jpg
    capture_15102009_115106.jpg
    40.4 KB · Views: 13
  • capture_15102009_115121.jpg
    capture_15102009_115121.jpg
    40 KB · Views: 9
  • capture_15102009_115131.jpg
    capture_15102009_115131.jpg
    41.6 KB · Views: 11
  • capture_15102009_115142.jpg
    capture_15102009_115142.jpg
    40.2 KB · Views: 17
Last edited:

Εγώ ακόμα προβληματίζομαι με την εγγύηση αντιπροσωπείας ή όχι. Έχε κανείς εμπειρία του πως αντιμετωπίζουν οι παράλληλοι εισαγωγείς το θέμα της εγγύησης και της αποκατάστασης; Σε περίπτωση προβλήματος στέλνουν τις τηλεοράσεις στο εξωτερικό ή τι;
Από ότι έχω δει η διαφορά στις τιμές είναι γύρω στα 250 ευρώ πάνω αν αγοραστεί 46αρα που να είναι εισαγωγής του επίσημου αντιπροσώπου...

Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Εγώ ακόμα προβληματίζομαι με την εγγύηση αντιπροσωπείας ή όχι. Έχε κανείς εμπειρία του πως αντιμετωπίζουν οι παράλληλοι εισαγωγείς το θέμα της εγγύησης και της αποκατάστασης; Σε περίπτωση προβλήματος στέλνουν τις τηλεοράσεις στο εξωτερικό ή τι;
Από ότι έχω δει η διαφορά στις τιμές είναι γύρω στα 250 ευρώ πάνω αν αγοραστεί 46αρα που να είναι εισαγωγής του επίσημου αντιπροσώπου...
Από ό,τι λίγο ξέρω για τους παραεισαγωγείς, ναι, στέλνουν για service στον αντιπρόσωπο από όπου προμηθεύτηκαν το εκάστοτε ελαττωματικό προϊόν...
Για τους επίσημους εισαγωγείς (βλ. Φουρλή), αποκρίνονται αποκλειστικά στην αντιπροσωπεία (βλ. Samsung Hellas)...
Nα σου πω τη γνώμη μου, τώρα...
Θα επέλεγα e-shop -γνωρίζοντας ακόμα και ότι πρόκειται για παραεισαγωγέα- μιας και μου εγγυάται ότι η τηλεόραση που θα παρουσιάσει πρόβλημα μέσα σε 7 ημέρες (βλ. DOA) από την ημέρα παραλαβής της θα αντικατασταθεί πάραυτα με μια νέα...
Λίγα καταστήματα ηλεκτρονικών προσφέρουν κάτι ανάλογο...
Τώρα, αν παρουσιαστεί πρόβλημα μέσα στην εγγύησή της, την επιστρέφεις σε υποκατάστημα e-shop και αναλαμβάνουν εκείνοι για το service της...

Υ.Γ. Δεν είμαι εκπρόσωπος του e-shop...έχω φάει τρελές αναμονές στο τηλέφωνο για το τμήμα service ενίοτε...:BXVZCBXZ6:
Έχω, όμως, βάλει και τις φωνές, ουκ ολίγες φορές!!!:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Να υποθέσω ότι μέσω LAN δεν υπάρχουν προβλήματα bandwith;
Ούτε δηλαδή σπασίματα-κολλήματα-κ.τ.λ.;(Εάν υποθέσουμε ότι για τα κολλήματα που αντιμετωπίζω οφείλεται το router μου....)

Όχι, δεν υπάρχουν προβλήματα, αν χρησιμοποιήσεις ένα δίκτυο LAN.
Εννοείτε, ότι θα πρέπει το δίκτυο να είναι στημένο σωστά και να μην έχει ΑΥΤΟ πρόβλημα.