Τελικά Άκη έλυσα και το πρόβλημα με το internet tv, όπως, επίσης, έβαλα και τις προσωπικές μου ρυθμίσεις στο router μου...
Μέχρι εδώ, μια χαρά!!!
Πιστεύω πως η λύση είναι να συνδεθεί για πρώτη φορά το wi-gi usb stick της Samsung με ''παρθένο'' router από ρυθμίσεις (βλ. hard reset --μάλιστα το διάβασα και σε ξένα post το συγκεκριμένο περί εργοστασιακών ρυθμίσεων για το router) και μετά βρίσκει το δρόμο του, από εκεί και έπειτα...
Θα δούμε, όμως, εάν μου επιφυλάξει καμιά αναποδιά στο μέλλον...
Άλλωστε έχω και εσάς εδώ για να το μοιραστώ!
Όμως, Άκη, το πρόβλημα με το buffer δεν λύθηκε...Μάλιστα ανακάλυψα ότι εμφανίζεται και στα *avi αρχεία τελικά, όμως, με αρκετή καθυστέρηση σε σχέση με εκείνη των αρχείων *mkv...
Επίσης, ανακάλυψα ότι μερικές φορές, όταν έχει ήδη bufferιάσει 3-4 φορές, το τρέχον αρχείο κλείνει και αναπαράγει το αμέσως επόμενο αρχείο η τηλεόραση, δίχως δική μου επέμβαση...Εκεί που bufferιάζει, δηλαδή, για νιοστή φορά, μαυρίζει η οθόνη και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξεκινά η αναπαραγωγή του επόμενου, κατά σειρά στο SAMSUNG PC Share Manager αρχείου...
Πιστεύεις ότι φταίει η ποιότητα του ασύρματου δικτύου δηλαδή;
Έχω το Siemens SL2-141 router, το οποίο μάλιστα κρίνω ως άριστο στη μέση κατηγορία των routers...(Δεν μιλάω για US Robotics ή Zyxelή Cisco).
Ακούω ιδέες βρε παιδιά...