Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον απο το 3000 ξεκλειδωσα στο 2005 και τωρα περασα και το 2004 χωρις προβλημα.

Μια ερωτισούλα!
Με το telnet enabler εκανες επαναφορά απο 3000 σε 2005, σωστά;
Μετά πώς πέρασες την 2004? Απλά την πέταξες στο στικάκι σαν να έκανες "αναβάθμιση?

Εχω τη συγκεκριμενη τηλεοραση σε 46" και θελω να ρωτησω το εξης...
Εχω συνδεσει το PC με την samsung και ενα μονιτορ (DELL 24" αναλυση 1920χ1080).
Παροτι εχουν και οι δυο τις ιδιες αναλυσεις 1920χ1080 η καλυψη σε full screen οταν βλεπω μια ταινια απο το pc δεν ειναι ιδια.(στην οθονη ειναι μικροτερη απο οτι στο μονιτορ)
Γνωριζει καποιος για ποιο λογο συμβαινει αυτο;

Γύρισα τελικά στο firmware 2004.
Μπορώ να πω ότι έχει ένα θέμα με τους τίτλους που γίνονται scrolling. Στο προηγούμενο firmware που είχα (3001) ξεκινούσαν με "σπάσιμο" και μετα γινόταν ομαλή ροή. Τώρα δεν περνάνε μόνο με "σπάσιμο".
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη όμως να απενεργοποιήσω τα 200Hz μήπως αυτό βοηθήσει την κατάσταση.
Γνωρίζετε κάτι άλλο για το θέμα αυτό;

Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τώρα δεν περνάνε μόνο με "σπάσιμο".

Δηλαδή φίλε μου;
Θα ήθελα να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες γιατί με απασχολεί κι εμένα το συγκεκριμένο ζήτημα!

Αυτό που ήθελα να γράψω είναι "τώρα περνάνε μόνο με σπάσιμο".

Ξέρεις, δεν υπάρχει ομαλή κίνηση των τίτλων από αριστερά προς τα δεξιά. Κυλάει με μικρά κολληματάκια και φυσικα είναι πολυ δύσκολο να τους διαβάσεις.

Γύρισα τελικά στο firmware 2004.
Μπορώ να πω ότι έχει ένα θέμα με τους τίτλους που γίνονται scrolling. Στο προηγούμενο firmware που είχα (3001) ξεκινούσαν με "σπάσιμο" και μετα γινόταν ομαλή ροή. Τώρα δεν περνάνε μόνο με "σπάσιμο".
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη όμως να απενεργοποιήσω τα 200Hz μήπως αυτό βοηθήσει την κατάσταση.
Γνωρίζετε κάτι άλλο για το θέμα αυτό;

Και εγω το παρατηρησα. Και μαλιστα εχω την εντυπωση οτι το θεμα ειναι γενικοτερα με την κινηση και οχι μονο με τους υποτιτλους.

Βγάλανε DTS οι τρελοί του Samygo ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου!!!
Μάλλον βρήκα δουλειά για τις γιορτές ->ενεργοποίηση του DTS στην B750 μου!
Το έχει κάνει κανεις, να γράψει την διαδικασία;;; (έχω το 2005 FW, και δεν έχω πειράξει τίποτα στο Service Menu)...

εαν καποιος καλος ανθρωπος καθησει να μας γραψει την διαδικασια και να μας εξηγησει εαν καθε φορα που ειναι να δουμε DTS πρεπει να κανουμε και <<κατι αλλο>> πρωτα ή απλα θα παιζει κατευθειαν απο το στικακι. θα του ειμασταν υποχρεωμενοι.
εχω το τελευταιο firmware δυστυχώς οποτε χρειάζομαι και το τροπο για να γυρισω πισω σε καποιο παλιο και λινκ με το αρχειο του παλιου firm.

εαν καποιος καλος ανθρωπος καθησει να μας γραψει την διαδικασια και να μας εξηγησει εαν καθε φορα που ειναι να δουμε DTS πρεπει να κανουμε και <<κατι αλλο>> πρωτα ή απλα θα παιζει κατευθειαν απο το στικακι. θα του ειμασταν υποχρεωμενοι.
εχω το τελευταιο firmware δυστυχώς οποτε χρειάζομαι και το τροπο για να γυρισω πισω σε καποιο παλιο και λινκ με το αρχειο του παλιου firm.
Ντάξει εσύ έχεις την τούμπανο C ομως μην μιλάς καθόλου!!!:respect:

ενα χρονο περιμενα να το βγαλουν αλλα δεν..... και θελω να δω τωρα που πηρα την καινουργια τι καταφεραν. αυτο και για να δωσω και καμια ταινια του father να βλεπει 1080p ....μην <<αγοραζω>> 2 φορες την ιδια ταινια!

Αφού είχα βαρεθέι να βάζω το PC όλη την νύχτα να μετατρέπει τις ταινίες απο DTS σε DD, βρήκα λύση στον DLNA media sever της Mezzmo.

Real time DTS->DD transcoding. Ολα δουλευουν τέλεια.

Αφού είχα βαρεθέι να βάζω το PC όλη την νύχτα να μετατρέπει τις ταινίες απο DTS σε DD, βρήκα λύση στον DLNA media sever της Mezzmo.

Real time DTS->DD transcoding. Ολα δουλευουν τέλεια.

FF και FRW λειτουργει με το Mezzmo?

Σε κάποια HD videos δείχνει ενεργα τα FFW/RWD βέλη, αλλα αν τα πατήσεις κανει κατι κουλά μπρος πίσω. Μια λιγα λογια, οχι :(

Φίλοι μου!!! Μετά την πρωινή μου απορία, επιστρέφω με αποτελέσματα:
πέρασα το tool του samygo project στην τηλεόραση, και παίζει DTS!!!

Λέω τα βήματα γρήγορα γρήγορα:
1. Μπαίνω στο Service Menu και ενεργοποιώ το Wiselink Write: ON
Αυτό μου επιτρέπει να αντιγράφω περιεχόμενο από το stickάκι στην μνήμη της τηλεόρασης, αλλιώς θα έχουμε αποτυχία γιατί το usb αργεί να διαβάσει σε σχέση με την μνήμη της TV
2. Κατεβάζω το εξής αρχειάκι:
http://sourceforge.net/projects/sam...plications/samygo_dca_0_3_bin.tar.gz/download

3. Extract το αρχειάκι και φόρτωση στο stickάκι...αντιγραφή στην μνήμη της τηλεόρασης
4. Τρέχουμε από το content library το αρχειάκι που θα μας έχει εμφανιστεί στο μενού παιχνίδια και κομπλέεεεε!!!!
Τo DTS παίζει νεράκι!!!

Εγώ πάντως που το έβαλα έκανε συνέχεια restart η τηλεόραση με το 2005 firmware. Έχει κάποιο bug IMO. Ασε δε που στο κάνει δικαναλο PCM. Όταν θα το εξελιξουν το ξαναβλεπουμε.