Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τυπικό είναι το Normal;
Γιατί έχω Αγγλικό menu!
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω...
Είχες το ίδιο θέμα κι εσύ και το έλυσες με τα παραπάνω;

stantard η normal νομιζω ειναι στο αγγλικο menu.
ναι τα ιδια ειχα και εφτιαξε αλλα μονο με το 2005 firmware με τα νεωτερα καθολου βελτιωση.
Για hd εικονα μονο απο hdmi πηγη δουλευει στο off. εκει επεξεργαζεται καλυτερα το σημα η τηλεοραση γιατι απο usb o player της tv δεν τα παει καλα με τη κινηση.

Με HDMI δεν τα πάει καθόλου καλά...
Βλέπω HD δορυφορικά κανάλια και ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί από το scrolling της στα 200Hz...και έχω παίξει με όλα τα modes των Hz...
Το μόνο που ευχαριστιέμαι είναι η θέαση sports γιατί εκεί, πραγματικά, τα 200Hz κάνουν τη δουλειά τους!

Re: Απάντηση: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με HDMI δεν τα πάει καθόλου καλά...
Βλέπω HD δορυφορικά κανάλια και ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί από το scrolling της στα 200Hz...και έχω παίξει με όλα τα modes των Hz...
Το μόνο που ευχαριστιέμαι είναι η θέαση sports γιατί εκεί, πραγματικά, τα 200Hz κάνουν τη δουλειά τους!

δες αυτες http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le46b750-le40b750-20090526151.htm τις ρυθμισεις για full hd. τα δορυφορικα καναλια δε δινουν fullhd εικονα αλλα 1080i. με τοση επεξεργασια που περνανε απο το δορυφορο δε μπορουν να δειξουν σωστα το σημα και εχει τεχνουργηματα οποτε μη συγκρινεις εικονα απο δορυφορικο δεκτη ειναι πολυ μακρια απο ενα blueray η media player εξωτερικο.

και εγω ειδα τεραστια διαφορα στη δικια μου οταν εβαλα ενα εξωτερικο media player και επαιξα τα ιδια αρχεια που επαιζα με τον player της τηλεορασης.
φυσικη κινηση χωρις ψηφιακο θορυβο πουθενα! προφανως εχει αλλη επεξεργασια απο hdmi εισοδο.
Επισης ονομασε την εισοδο σε blu ray απο το menu.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δες αυτες http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le46b750-le40b750-20090526151.htm τις ρυθμισεις για full hd. τα δορυφορικα καναλια δε δινουν fullhd εικονα αλλα 1080i. με τοση επεξεργασια που περνανε απο το δορυφορο δε μπορουν να δειξουν σωστα το σημα και εχει τεχνουργηματα οποτε μη συγκρινεις εικονα απο δορυφορικο δεκτη ειναι πολυ μακρια απο ενα blueray η media player εξωτερικο.

και εγω ειδα τεραστια διαφορα στη δικια μου οταν εβαλα ενα εξωτερικο media player και επαιξα τα ιδια αρχεια που επαιζα με τον player της τηλεορασης.
φυσικη κινηση χωρις ψηφιακο θορυβο πουθενα! προφανως εχει αλλη επεξεργασια απο hdmi εισοδο.
Επισης ονομασε την εισοδο σε blu ray απο το menu.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αγαπητέ μου!
Με τον player της τηλεόρασης δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μιας και χρησιμοποιώ εξωτερικό media player (eGreat m34A), ωστόσο, και εκεί παρατηρώ μερικές φορές θόρυβο και σπασίματα (προφανώς φταίει η κωδικοποίηση του εκάστοτε αρχείου, μάλλον)...
Αυτό με την ονομασία σε bluray, ισχύει;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό με την ονομασία σε bluray, ισχύει;
ναι ισχυει φιλε μου. Η Samsung εχει περιεργο τροπο διαχειρισης της εκαστοτε πηγης ακι ονομασιας αυτης. Δεν ειναι τυχαιο που προτεινουν σε αλλαγη ονοματος σε game οταν συνδεεις κονσολα για να κατεβει η αποκριση του panel σε 2ms απο 6 που ειναι στανταρντ.

Για το δορυφορικό δέκτη μου ποια ονομασία προτείνεις να βάλω;
Satellite STB ή PVR STB;
Θα δω κι εκεί λες διαφορά;

Ιδια ονομασια ειναι απλως αλλαζει απο απλο δορυφορικο σε δορυφορικο με ενσωματωμενο σκληρο δισκο.
:a0210:

Σε ευχαριστώ φίλε μου για όλα...
Το μόνο που παρατηρώ -εν τάχει- από τις ρυθμίσεις HDMI που μου πρότεινες είναι ότι οι υπότιτλοι, πλέον, εμφανίζονται αρκετά blurred...
Να φταίει ότι προτείνουν στα 200Hz την custom ρύθμιση με blur kai jadded στο 0 (μηδέν);

.......... προφανως εχει αλλη επεξεργασια απο hdmi εισοδο............

Ειπες μεγαλη αληθεια (και πικρη). Πχ η εικονα του SD δορυφορικου μου δεκτη ειναι πολυ καλυτερη οταν τη στελνω στη TV μεσω του dvd recorder που βγαζει εξοδο hdmi παρα απ' ευθειας στη TV μεσω σκαρτ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειπες μεγαλη αληθεια (και πικρη). Πχ η εικονα του SD δορυφορικου μου δεκτη ειναι πολυ καλυτερη οταν τη στελνω στη TV μεσω του dvd recorder που βγαζει εξοδο hdmi παρα απ' ευθειας στη TV μεσω σκαρτ.

Ούτως ή άλλως το σήμα που περνάει από το scart δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο του HDMI...
Μόνο αν είχε component ο δέκτης σου θα πλησίαζε το HDMI...
Το θέμα είναι, όμως, αλλού...
Υπάρχει η περίπτωση με HD δορυφορικό δέκτη με HDMI σύνδεση να έχω καλύτερα αποτελέσματα σε άλλη είσοδο εκτός από την Satellite STB ή PVR STB;
Η αλλαγή ονομασίας της θύρας ενέχει και αλλαγή στο αποτέλεσμα της θέασης;
Εδώ είναι το θέμα...

Σημερα μου κατεβασε καινουργια widgets,
Facebook k Twitter
Μηπως γνωριζουμε αν θα βγει και Skype??

Το θέμα μου αφορά την αναπαραγωγή αρχείων .m2ts. Βασικά μιλάω για αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο μέσω του Media Player της τηλεόρασης. Αρχικά τα αρχεία .m2ts δεν τα αναγνωρίζει καθόλου. Δοκίμασα λοιπόν να μετονομάσω τα αρχεία σε .mkv, .ts και .mpeg, κάτι που αρχικά φάνηκε να πετυχαίνει αφού και τα αναγνώρισε και τα έπαιξε, αλλά χωρίς ήχο.
Δοκίμασα με ενεργοποιημένο το DTS Plugin (με τη βοήθεια του οποίου αναπαράγει ο Media Player αρχεία .mkv που έχουν κωδικοποίηση ήχου DTS), αλλά και πάλι δεν είχα ήχο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσα να δοκιμάσω;;

καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το εξής:πήρα την b750 1/9/2009 κ ίσα που προλαβαίνω την εγγύηση, δύο χρόνια δεν έχουν(από το πλαίσιο αγορασμένη)?Στο δια ταύτα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό που μάλλον δεν είναι στα πρώτα 2 λεπτά που ανοίγω την τηλεόραση εδώ κ καμιά εβδομάδα η φωτεινότητα τρεμοπαίζει σαν να την μειώνω από το 10 στο 6 συνέχεια.Αυτό καλύπτεται από εγγύηση?ευχαριστώ

Στο δια ταύτα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό που μάλλον δεν είναι στα πρώτα 2 λεπτά που ανοίγω την τηλεόραση εδώ κ καμιά εβδομάδα η φωτεινότητα τρεμοπαίζει σαν να την μειώνω από το 10 στο 6 συνέχεια.Αυτό καλύπτεται από εγγύηση?ευχαριστώ

Μερικως ελατωμενη φωτεινοτητα στα 1-2 πρωτα λεπτα ειναι φυσιολογικο, αλλα να τρεμοπαιζει η φωτεινοτητα δεν ειναι φυσιολογικο.
Νομιζω οτι η TV χρειαζεται ελεγχο-επισκευη απο το service.

καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το εξής:πήρα την b750 1/9/2009 κ ίσα που προλαβαίνω την εγγύηση, δύο χρόνια δεν έχουν(από το πλαίσιο αγορασμένη)?Στο δια ταύτα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό που μάλλον δεν είναι στα πρώτα 2 λεπτά που ανοίγω την τηλεόραση εδώ κ καμιά εβδομάδα η φωτεινότητα τρεμοπαίζει σαν να την μειώνω από το 10 στο 6 συνέχεια.Αυτό καλύπτεται από εγγύηση?ευχαριστώ
Κάλεσε το service πριν λήξει η εγγύηση. Απο ιδία εμπειρία σου λέω οτι κατα πάσα πιθανότητα άρχισε να τα φτύνει το τροφοδοτικό. Απλώς θα μείνεις χωρίς τηλεόραση κανένα 10ήμερο.

καλησπέρα κ πάλι μίλησα με samsung κ μου είπαν πρώτα να περάσω το firmware κ μετά να τους πάρω αν επιμείνει το πρόβλημα.εγώ έχω το 1005.3, σε ποιό αξίζει να αναβαθμίσω μπας κ λυθεί το πρόβλημα κ χωρίς να έχω κανένα από τα άλλα θέματα που λέτε?στο 2004?

εγώ έχω το 1005.3,

Πολυ περιεργο. Αυτο το FW δεν νομιζω να ανηκει στη B750.
Τελος παντων, προτεινω το 2005.
Το τελευταιο FW που εχει στη σελιδα της Samsung δεν προτεινεται γιατι θα ακυρωσει την δυνατοτητα για FW downgrade.

Πολυ περιεργο. Αυτο το FW δεν νομιζω να ανηκει στη B750.
Τελος παντων, προτεινω το 2005.
Το τελευταιο FW που εχει στη σελιδα της Samsung δεν προτεινεται γιατι θα ακυρωσει την δυνατοτητα για FW downgrade.
imag0140t.jpg

μήπως δεν το λέω εγώ σωστά πάντως αυτό είναι το fw που είχε όταν την πήρα την τηλεόραση.
για το 2005 κάπου διάβασα ότι έχει θέμα σε σχέση με το 2004