Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θερμή παράκληση, τα νήματα συγκεκριμένων μοντέλων με τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', έχουν δημιουργηθεί για την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με την λειτουργία της συσκευής.

Είναι κρίμα να αυξάνονται συνεχώς οι σελίδες αυτών των νημάτων με την συζήτηση για τιμές, γι' αυτό άλλωστε έχει δημιουργηθεί η κατηγορία 'Αγορά νέας τηλεόρασης' , ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να ανοίγει θέματα και να συζητάει για τιμές, καταστήματα κ.λ.π....καθώς επίσης και το sticky θέμα 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ' , στην παραπάνω κατηγορία για προσφορές καταστημάτων που πέφτουν στην αντίληψή μας.

==============================================================

Με αυτό τον τρόπο διαχωρισμού, διευκολύνετε ο κάθε υποψήφιος αγοραστής, ώστε..

Από τις 'Συσκευές.." ( http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=59 )

α) Να βρίσκει τις πληροφορίες για τη λειτουργία κάποιων συγκεκριμένων μοντέλων...

β) Να καταλήγει στο/στα μοντέλο/μοντέλα που τον ενδιαφέρουν...

Από την Άγορά..' ( http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=130 )

α) Να ανοίγει κάποιο θέμα (αν δεν υπάρχει) ώστε να ζητάει βοήθεια όταν δυσκολεύεται να αποφασίσει, έτσι θα μπορεί να μάθει για τιμές, αξιολόγηση καταστημάτων, που να δει τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν κ.λ.π...

β) Να παρακολουθεί το sticky 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ' ( http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12594 ) ώστε να 'πετύχει' κάτι που τον ενδιαφέρει, σε καλή τιμή...

==============================================================

Μην ξεχνάμε και τους φίλους που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο μοντέλο και παρακολουθούν το νήμα της τηλεόρασης τους για να λύσουν κάποιες απορίες τους ή για να ενημερώσουν με κάποια νέα πληροφορία...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

....ευχαριστώ για την κατανόηση.

ανάσταση αδέρφια! μετα απο 50 μερες αναμονης και ενω σημερα ηγαινα να παραγγειλω την 7000 με πηρανε στο δρομο και μου ειπανε οτι παραλαβανε την 750!!! φυσικα την πηρα αμεσως και πριν λιγο την εστησα.

πρωτες εντυπωσεις? πολυ καλη κατασκευη φαινεται εξωτερικα. ευκολα μενου ,αργη αποκριση του remote και οι βιδες για να μπουν στη βαση μου βγαλανε την ψυχη.

περισσοτερα αργοτερα...

Φίλε james θές να μας πεις κατάστημα από όπου την πήρες; Την περιμένω κι εγώ, από πλαίσιο...

εξπερτ λαμιας. 1 κομματι φερανε και ο πωλητης μου ειπε οτι ο φουρλης εχει πανω απο 1000 κομματια στην αναμονη.

χτες που πηρα στο φουρλη μου ειπαν οτι δεν ξερουνε ποτε θα παραλαβουνε. ρε μπας και το κανουνε για να σπρωχνουνε τις 7000?

Μακάρι να έχω και εγώ την τύχη σου james!
Πάντως τίποτα ακόμα σε 46 Β750...
Έχω απογοητευθεί εντελώς και σκέφτομαι να ψάξω για νέα στις γιορτινές προσφορές...
Το μόνο που με κουράζει είναι ότι πρέπει να κάτσω να ρίξω και πάλι ατελείωτες ώρες διαβάσματος στον ιστό...

επειδη ημουνα στη θεση σου εκατσα και διαβασα παρα πολυ σε ελληνικα και ξενα φορουμ. κατεληξα οτι η επομενη καλυτερη επιλογη ειναι η 7000.

αν την βρεις κοντα στα 1500 παρτη. παντως καταλαβα οτι το ψειριζουμε παρα πολυ. φοβομουνα το input lag και τωρα παιζω ps3 χωρις game mode και δε καταλαβαινω ουτε lag ουτε τιποτα.

φοβομουνα clouding παλι τιποτα.εβαλα το rambo σε blu ray και χαζευα τα νερα εκει που τον κηνυγουσανε στο ποταμι....

ότι το remote είναι αργο .. νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο bag !:sleepey:
θυμίζει λίγο της ON Telecoms (TV Box)
και πρέπει να χτυπάει ακριβώς πάνω στην οθόνη για ν αλλάξει κανάλι.

κατα άλλα Super

εγω παντως δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα στη παραγκελια μου...

την παρελαβα την Δευτερα, ενω την ειχα παραγκιλει την προηγοθμενη τριτη !!!

ολα αυτα απο avoutlrt.gr (το βρηκα μεσω skroutz), ta τα παιδια αψογα σε ολα (δεν κανω διαφημηση).

οσο για την TV ολα τελεια, αλλοστε τα εχουν πει και αλλοι πριν απο εμενα.

εγω παντως δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα στη παραγκελια μου...

την παρελαβα την Δευτερα, ενω την ειχα παραγκιλει την προηγοθμενη τριτη !!!

ολα αυτα απο avoutlrt.gr (το βρηκα μεσω skroutz), ta τα παιδια αψογα σε ολα (δεν κανω διαφημηση).

οσο για την TV ολα τελεια, αλλοστε τα εχουν πει και αλλοι πριν απο εμενα.

Καλο ειναι να ξαναλεγονται φιλε μου , παντα ειναι χρησιμη η γνωμη ενος κατοχου ακομα και αν συμβαδιζει με τις υπολοιπες...
Καλοριζικη !
:ernaehrung004:

μετα απο 3 μερες ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

καταρχην ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση να δειτε lag οσοι παιζετε games. ΧΩΡΙΣ game mode και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα . επαιξα forza 3 , Ratchet & Clank , Uncharted 2, Halo ODST και ουτε λαγκ ουτε ξελαγκ .

επαιξα καποια 1080p βιντεακια που κατεβασα και επαθα πλακα.

εβαλα ομως 1080p ταινια να δω αλλα ειχε ηχο DTS και δεν ακουγα τιποτα. ξερω οτι θελει μετατροπη αλλα το λινκ που εχει βαλει καποιος πιο παλια βρισκει trojan και μου το κοβει. ας βοηθησει καποιος να λυσω αυτο το θεματακι.

οσοι εχετε ερωτησεις ευχαριστως να τις απαντησω.

εβαλα ομως 1080p ταινια να δω αλλα ειχε ηχο DTS και δεν ακουγα τιποτα.
Αν εννοείς το μήνυμα "audio codec not supported" μην ανησυχείς, θα το βλέπεις αρκετά συχνά. Υπάρχουν και χειρότερα...

Για την ώρα θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με αυτό:
http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter

μετα απο 3 μερες ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

καταρχην ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση να δειτε lag οσοι παιζετε games. ΧΩΡΙΣ game mode και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα . επαιξα forza 3 , Ratchet & Clank , Uncharted 2, Halo ODST και ουτε λαγκ ουτε ξελαγκ .

επαιξα καποια 1080p βιντεακια που κατεβασα και επαθα πλακα.

εβαλα ομως 1080p ταινια να δω αλλα ειχε ηχο DTS και δεν ακουγα τιποτα. ξερω οτι θελει μετατροπη αλλα το λινκ που εχει βαλει καποιος πιο παλια βρισκει trojan και μου το κοβει. ας βοηθησει καποιος να λυσω αυτο το θεματακι.

οσοι εχετε ερωτησεις ευχαριστως να τις απαντησω.

Kαλησπέρα,
ο φίλος έχει κάνει δουλειά
Για όσους έχουν προβλήματα με το popcorn audio converter το έχω ανεβάσει εδώ:
Code:
http://rapidshare.com/files/293678713/Audio_Converter1.rar
έτοιμο μαζί με τα tools. Δηλαδή μετατροπή του αρχείου DTS σε AC3 χωρίς ταλαιπωρία.
1.Aποσυμπιέζουμε το αρχείο rar στην επιφάνεια εργασίας.
2.Ανοίγουμε τον φάκελο.
3.Ανοίγουμε το Audio converter και ελέγχουμε αν έχουμε για
Source directory: movie mkv και για
Target directory: temp.
Αν όχι κάνουμε τις απαραίτητες αλλάγές. Σημείωνω δε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου κόκκινες ενδείξεις.
4.Στον φάκελο movie mkv τοποθετούμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε.
5. Ανοίγουμε τον Audio converter.
6. Πατάμε run. Και ΟΚ.
Το καινούργιο αρχείο δημιουργείται στο temp αρχείο του φακέλου μας.
Το κάνουμε copy paste στον εξωτερικό μας δίσκο τον οποίο μετά συνδέουμε στο WD player και απολαμβάνουμε.

Αν υπάρχουν προβλήματα με τα Windows XP συνήθως, μετακινούμε το αποσυμπιεσμένο πρόγραμμα που κατεβάσαμε Audio converter1 κάτω από τον σκληρό μας δίσκο και δεν το αφήνουμε στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή:
Ο Υπολογιστής μου, Ανοίγουμε το C ( C όπου σκληρός μας δίσκος) και το κάνουμε copy paste εκεί.
Ακολουθούμε τα παραπάνω.

Για "μικροπροβλήματα"

στείλτε PM´

:music-smiley-005:

εγω εχω κοκκινα στο "media info" και στο "common directory" στο πανω μερος του πινακα . τι κανω λαθος?

εγω εχω κοκκινα στο "media info" και στο "common directory" στο πανω μερος του πινακα . τι κανω λαθος?

ολα οκ με την μετατροπη , τα καταφερα τελικα.ΑΛΛΑ....

παιρνω το καινουριο αρχειο και το βαζω στο φλασακι αλλα η TV δεν το βλεπει . του αλλαζω την επεκταση σε .avi και το βλεπει κανονικα αλλα δεν βλεπει τους ξεχωριστους υποτιτλους...

WTF??? ειναι φυσικα στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα για να εξηγουμαι.

και τα κουφα συνεχιζονται. ειχα βιντεο 720p με ενσωματωμενους υποτιτλους και η tv κλασικα το επαιζε χωρις ηχο. κανω τη μετατροπη, το μετονομαζω σε avi και η tv το παιζει με ηχο αλλα χωρις υποτιτλους!!!!!

συνεχιζω τις ερωτησεις και ας μην απανταει κανεις.....:ears:

τα 200ΗΖ οταν βλεπουμε blu ray τα ενεργοποιουμε? γιατι αυτοματα η ρυθμιση παει 1920Χ1080 @24ΗΖ.

και τα κουφα συνεχιζονται. ειχα βιντεο 720p με ενσωματωμενους υποτιτλους και η tv κλασικα το επαιζε χωρις ηχο. κανω τη μετατροπη, το μετονομαζω σε avi και η tv το παιζει με ηχο αλλα χωρις υποτιτλους!!!!!
Μετονόμασες και τους υπότιτλους;

Όλα αυτά είναι θέμα ονομασίας.
Πρόσεξε το όνομα να είναι ακριβώς ίδιο π.χ. αν το αρχείο βίντεο είναι movie.mkv.avi οι υπότιτλοι πρέπει να γίνουν movie.mkv.srt και όχι movie.srt γιατί δεν θα δουλέψει.

@ emscan. οι υποτιτλοι ηταν ενσωματωμενοι ,πως γινεται να μην τους εμφανιζει πια?

@ v4mp1r3 μετα τη μετατροπη αφου ειδα οτι δεν παιζει υποτιτλους μετονμασα το βιντεο σε 1.avi και τους υποτιτλους σε 1.srt .παλι δεν τους εβλεπε...