εγω παντως δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα στη παραγκελια μου...
την παρελαβα την Δευτερα, ενω την ειχα παραγκιλει την προηγοθμενη τριτη !!!
ολα αυτα απο avoutlrt.gr (το βρηκα μεσω skroutz), ta τα παιδια αψογα σε ολα (δεν κανω διαφημηση).
οσο για την TV ολα τελεια, αλλοστε τα εχουν πει και αλλοι πριν απο εμενα.
Αν εννοείς το μήνυμα "audio codec not supported" μην ανησυχείς, θα το βλέπεις αρκετά συχνά. Υπάρχουν και χειρότερα...εβαλα ομως 1080p ταινια να δω αλλα ειχε ηχο DTS και δεν ακουγα τιποτα.
μετα απο 3 μερες ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
καταρχην ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση να δειτε lag οσοι παιζετε games. ΧΩΡΙΣ game mode και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα . επαιξα forza 3 , Ratchet & Clank , Uncharted 2, Halo ODST και ουτε λαγκ ουτε ξελαγκ .
επαιξα καποια 1080p βιντεακια που κατεβασα και επαθα πλακα.
εβαλα ομως 1080p ταινια να δω αλλα ειχε ηχο DTS και δεν ακουγα τιποτα. ξερω οτι θελει μετατροπη αλλα το λινκ που εχει βαλει καποιος πιο παλια βρισκει trojan και μου το κοβει. ας βοηθησει καποιος να λυσω αυτο το θεματακι.
οσοι εχετε ερωτησεις ευχαριστως να τις απαντησω.
Για όσους έχουν προβλήματα με το popcorn audio converter το έχω ανεβάσει εδώ:
έτοιμο μαζί με τα tools. Δηλαδή μετατροπή του αρχείου DTS σε AC3 χωρίς ταλαιπωρία.Code:http://rapidshare.com/files/293678713/Audio_Converter1.rar
1.Aποσυμπιέζουμε το αρχείο rar στην επιφάνεια εργασίας.
2.Ανοίγουμε τον φάκελο.
3.Ανοίγουμε το Audio converter και ελέγχουμε αν έχουμε για
Source directory: movie mkv και για
Target directory: temp.
Αν όχι κάνουμε τις απαραίτητες αλλάγές. Σημείωνω δε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου κόκκινες ενδείξεις.
4.Στον φάκελο movie mkv τοποθετούμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε.
5. Ανοίγουμε τον Audio converter.
6. Πατάμε run. Και ΟΚ.
Το καινούργιο αρχείο δημιουργείται στο temp αρχείο του φακέλου μας.
Το κάνουμε copy paste στον εξωτερικό μας δίσκο τον οποίο μετά συνδέουμε στο WD player και απολαμβάνουμε.
Αν υπάρχουν προβλήματα με τα Windows XP συνήθως, μετακινούμε το αποσυμπιεσμένο πρόγραμμα που κατεβάσαμε Audio converter1 κάτω από τον σκληρό μας δίσκο και δεν το αφήνουμε στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή:
Ο Υπολογιστής μου, Ανοίγουμε το C ( C όπου σκληρός μας δίσκος) και το κάνουμε copy paste εκεί.
Ακολουθούμε τα παραπάνω.
Για "μικροπροβλήματα"
στείλτε PM´
:music-smiley-005:
εγω εχω κοκκινα στο "media info" και στο "common directory" στο πανω μερος του πινακα . τι κανω λαθος?
Μετονόμασες και τους υπότιτλους;και τα κουφα συνεχιζονται. ειχα βιντεο 720p με ενσωματωμενους υποτιτλους και η tv κλασικα το επαιζε χωρις ηχο. κανω τη μετατροπη, το μετονομαζω σε avi και η tv το παιζει με ηχο αλλα χωρις υποτιτλους!!!!!
και τα κουφα συνεχιζονται. ειχα βιντεο 720p με ενσωματωμενους υποτιτλους και η tv κλασικα το επαιζε χωρις ηχο. κανω τη μετατροπη, το μετονομαζω σε avi και η tv το παιζει με ηχο αλλα χωρις υποτιτλους!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.