Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ρυθμιση!
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως την βγαζεις απο το ρευμα? η κανει διακοπη ρευματος?
Τίποτα από όλα αυτά...
Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μήπως έχω αλλάξει κάτι από το service menu..
Αλλά δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι τέτοιο...

Έχει κανείς πρόβλημά με το τελευταίο firmwire 3000; όταν το έβαλα χάθηκε το παλιό που συνήθως το κρατούσε σε περίπτωσή που ήθελές να γυρίσεις πίσω.
είδα οτι έβγαλαν και ένα 3000.2 αλλα αυτό δεν γίνετε να μπει γιατί δεν τι βλέπει η tv.

Έχει κανείς πρόβλημά με το τελευταίο firmwire 3000; όταν το έβαλα χάθηκε το παλιό που συνήθως το κρατούσε σε περίπτωσή που ήθελές να γυρίσεις πίσω.
είδα οτι έβγαλαν και ένα 3000.2 αλλα αυτό δεν γίνετε να μπει γιατί δεν τι βλέπει η tv.

Μια απ τα ιδια. Τι κανουμε τωρα?

Μια απ τα ιδια. Τι κανουμε τωρα?

Περιμενουμε το επομενο λογικα για να δουμε τι θα γινει.
Δοκιμασα και το 2004 που ειχα κρατισει στο pc αλλα ουτε και αυτο το βλεπει η tv.
Δεν ξερω εαν υπαρχει καποιος τροπος να κανεις ρισετ ετσι ωστε ολα να επανελθουν στα εργοστασιακα(αν και δεν νομιζω οτι μπορει να γινει και για το firmwire). εαν ξερει καποιος να μας πει θα ηταν χρησιμο....
Ακομα δεν καταλαβα βασικα γιατι να χαθει η προηγουμενη εκδοση ετσι ωστε να μπορεις να την ξαναβαλεις εαν υπηρχε προβλημα με την νεα...................... εαν καποιος επικοινωνήσει με το service να ενημερωσει και εμας!!!

παρατηρησα κατι σημερα που δεν ειχα προσεξει . εχω την τηλεοραση σε επιπλο και στο απο κατω ραφι το ps3. κατω απο αυτο εχω το 360. ε λοιπον οταν ανοιγω το 360 χαλανε τα καναλια της τηλεορασης σα να κανει παρεμβολη ενα πραγμα. το εχει συναντησει κανεις? που να οφειλεται?

Επειδή το έχω διαβάσει και σε νήματα για άλλες τηλεοράσεις, μήπως η τροφοδοσία του XBOX περνάει κοντά από το καλώδιο ή την πρίζα της κεραίας; Μήπως είναι στην ίδια πρίζα ρεύματος με τον ενισχυτή της κεραίας;

Επειδή το έχω διαβάσει και σε νήματα για άλλες τηλεοράσεις, μήπως η τροφοδοσία του XBOX περνάει κοντά από το καλώδιο ή την πρίζα της κεραίας; Μήπως είναι στην ίδια πρίζα ρεύματος με τον ενισχυτή της κεραίας;

ναι περναει κοντα.θα το δοκιμασω αυριο να δω.

Καλημέρα σε όλους παιδιά
Χθές αγόρασα από το e-shop τον σκληρο που βλέπετε στο παρακάτω link
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304217&u=LACIE-301897EK-GRAND-HARD-DISK-1TB
Ενώ λοιπόν στον υπολογιστή συνδέθηκε μια χαρά και τον γέμισα με αρχεία βίντεο, όταν προσπαθησα να τον συνδέσω στην Samsung B650 46" δεν αναγνωρίστηκε από καμία απο τις θύρες USB. Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι συμβαίνει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημερα και απο εμενα παιδια! κι εγω το ιδιο ακριβως προβλημα με παραπλησιο σκληρο
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304211&u=LACIE-301888EK-STARCK-DESKTOP-HARD-DRIVE-1TB
Ενω ειχα παλι της ιδιας εταιριας σκληρους και τους εβλεπε κανονικα.
Εχω ηδη 4 σκληρους 1tb ο καθενας και δεν ειχα ποτε προβλημα τους βλεπει κανονικα ενας εκ των οποιων της ιδιας εταιριας. εστειλα mail και στη lacie και περιμενω απαντηση. Τηλεοραση εχω την 46b750.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γεια σας και απο μενα

Εχω συνδεσει το pc με την tv στο HDMI3/DVI
Τα αρχεια .avi παιζουν κανονικα με τους υποτιτλους .srt

Tο προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο!
Εχω κανει συνδεση για τον ηχο RCA με ενα connector πανω στη μητρικη αλλα τιποτα.

Υ.Γ.1. Η εξοδος ηχου της μητρικης ειναι οκ
Y.Γ.2. Στην προηγουμενη SAMSUNG LE46A558 ολα δουλευαν κανονικα

Attachments

• 35mm to 2 rca.jpg
    35mm to 2 rca.jpg
    14.1 KB · Views: 11
Last edited:
Και πως συνδέεις τα RCA απ' την μητρική στην τηλεόραση; Εχει η TV είσοδο ήχου; (εκτός αυτής που αντιστοιχεί στην είσοδο composite και πρέπει να βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος της συσκευής).

Last edited:
σορυ για την καθυστερηση αλλα ειχα μπλεξει.

Τελικα βρηκα τις σωστες ρυθμισεις εδω http://downloadcenter.samsung.com/content/EM/200909/20090925094624500/BN68-02004D-01Eng-0909.pdf

Πιστευα οτι η συνδεσμολογια ηταν η ιδια με την LE46A656A που εχω οπου μπαινουν RCA κατευθειαν.

Να ρωτησω κατι αλλο..
Οταν παω να συνδεσω ενα εξωτερικο ενισχυτη με ηχεια ωστε να ακουγονται μαζι με τα ηχεια της tv υπαρχει μια καθυστερηση στον ηχο...υπαρχει λυση για αυτο;

Ευχαριστω

Γεια σας και απο μενα

Εχω συνδεσει το pc με την tv στο HDMI3/DVI
Τα αρχεια .avi παιζουν κανονικα με τους υποτιτλους .srt

Tο προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο!
Εχω κανει συνδεση για τον ηχο RCA με ενα connector πανω στη μητρικη αλλα τιποτα.

Υ.Γ.1. Η εξοδος ηχου της μητρικης ειναι οκ
Y.Γ.2. Στην προηγουμενη SAMSUNG LE46A558 ολα δουλευαν κανονικα

εαν μπορεις γυρισε την tv για να δεις καλα που ειναι η εισοδος rc μπορει να το βαζεις σε λαθος υποδοχη. εγω παντως ετσι την ειχα πατησει...:smash:

kalhspera sto forum...
8a h8ela sas parakalw na me voh8hsete se ena provlhma pou den exw vrei th lush tou ws twra...exw thn LE40B750 kai den exw akoma kataferei na th sundesw kai na exw to legomeno [email protected] akousei oti sundeesai kai mporeis na deis ta wisgets kai youtube....me exitarei to gegonos mias kai exw sundesh adsl (forthnet).
etsi loipon agorasa kalwdio LAN kai sundesa th 8ura ethernet ths thleorashs me th 8ura ethernet tou modem-router....kai enw pataw to koumpi sto thlekontrol internet@ mou vgazei ena keimeno sthn o8onh pou mou leei oti prepei na sumfwnhsw me tous orous kai tis proupo8eseis.......
kanw loipon klik me to thlekontrol sto 'symfwnw' kai mou leei oti :H YPHRESIA INERNET @TV PAREXETAI MONO AN APODEXTEITE TO SYMFWNHTIKO!!!!
sas parakalw voh8hste me giati exw saltarei...ti kanw la8os????
an kapoios kserei eimai dia8ethmenos mexri kai thlefwnikh epikoinwnia na exw mazi tou mhpws kai dw fws kai egw to paidi....

kalhspera sto forum...
8a h8ela sas parakalw na me voh8hsete se ena provlhma pou den exw vrei th lush tou ws twra...exw thn LE40B750 kai den exw akoma kataferei na th sundesw kai na exw to legomeno [email protected] akousei oti sundeesai kai mporeis na deis ta wisgets kai youtube....me exitarei to gegonos mias kai exw sundesh adsl (forthnet).
etsi loipon agorasa kalwdio LAN kai sundesa th 8ura ethernet ths thleorashs me th 8ura ethernet tou modem-router....kai enw pataw to koumpi sto thlekontrol internet@ mou vgazei ena keimeno sthn o8onh pou mou leei oti prepei na sumfwnhsw me tous orous kai tis proupo8eseis.......
kanw loipon klik me to thlekontrol sto 'symfwnw' kai mou leei oti :H YPHRESIA INERNET @TV PAREXETAI MONO AN APODEXTEITE TO SYMFWNHTIKO!!!!
sas parakalw voh8hste me giati exw saltarei...ti kanw la8os????
an kapoios kserei eimai dia8ethmenos mexri kai thlefwnikh epikoinwnia na exw mazi tou mhpws kai dw fws kai egw to paidi....

Πήγαινε Μενου/εγκατάσταση/δίκτυο... όρισε το ενσύρματα και κανε μια δοκιμή δικτύου. εαν ολα οκ κανε αυτο που εκανες και πριν πατα το κουμπι του ιντερνετ tv και οταν σε ρωτησει πατα το συμφωνω. εαν σε ρωτησει χωρα βαλε αγγλια καλυτερα.(δεν θυμαμε εαν ρωταει) εαν δεν τα καταφερεις αλλαξε την γλωσσα σε αγγλικα και ξαναδοκιμασε μηπως δεν βγαζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες(και πατας το δεν συμφωνω).

otan leei sto menou:epilogh anazhthshs kalwdiou diktuou ....poies einai oi ru8miseis pou prepei na kanw????
suxnothta enarkshs? suxnothta lhkshs? diamorfesh? ru8mos sumvolwn?
paizoun rolo auta gia na sunde8w kai na exw internet@tv ?????
pllllllllzzzzzzzzzzz helllllllllpppppppp

paidia ola entaksei....ASTRAH euxaristw....telika kanontas thn diadikasia peripou 20 fores telika ekane thn egkatastash kai exw internet@tv kai egw!!!
einai fantastiko!!!!
SAAAAAAAAAAMSUUUUUUUUUUUUNGGGGGG FOR EEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEEEER

Παίδες έχω μια ερώτηση...
Μέσω Samsung PC Share Manager κατάφερα να φορτώσω αρκετή μουσική και να την παίξω μέσω της τηλεόρασης!
Ως εδώ μια χαρά...
Το θέμα που προκύπτει είναι, όμως, ότι κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής η οθόνη της δεν έχει κάποιο screen saver, με αποτέλεσμα να υπάρχει για όση ώρα γίνεται η αναπαραγωγή στατική εικόνα, πράγμα που δεν είναι και το καλύτερο για τέτοιας τεχνολογίας panel...
Τι πιστεύετε κι εσείς;
Αξίζει να ρισκάρω τη στατική εικόνα για χάρη της αναπαραγωγής μουσικής;
Μήπως μπορώ να κάνω κάτι και να έχω μια μαύρη οθόνη αλλά ταυτόχρονα να συνεχίζει η αναπαραγωγή;
Θα ήθελα τα φώτα σας!!!
Σας ευχαριστώ!

ποσα ευρω να κανει τωρα μεταχειρισμενη η 40'? (9 μηνες)

Έχεις, και την πουλάς; Αν ναι, για ποιον λόγο;
Πιστεύω δεν αξίζει, όσο και να την δώσεις θα την σκοτώσεις και δεν της αξίζει.

Από την άλλη, από την στιγμή που καινούργια την βρίσκει κανεις άνετα γύρω στα 900 , εγώ θα έδινα ίσως γύρω στα 700 για να την πάρω (αν δεν είχα την 46άρα!).

Με την αντίστοιχη της σειράς C, πρέπει να έχει διαφορές στα σημεία, πλην της υποστήριξης 3D και dts ήχου σε θέμα ποιότητας εικόνας πρέπει να είναι ισάξιες.